![]() |
Re: Club Renault 5
salutare, am si eu nevoie urgenta de un geam de la usa din dreapta pt r5 cu 4 usi , ca a intrat un prost in mine cu o bicicleta si sa dus dracului am altul dar e patat de flex , asa ca am nevoie urgent platesc evident. ms mult astept raspuns
|
4 Attachment(s)
Vand Renault Super 5 , 1987, 93 cp 1397cc, jante aliaj, servo, geamuri electrice, inchidere centralizata, proiectoare, modificata. pret 2000 euro..
|
hai cu geamul ala nimeni nu il are disp,sau aveti idee se poate comanda pe la mag de piese auto.
|
Quote:
Din cate stiu parca GTE-ul avea in jur de 93cp da ala parca era cu motor de 1.7 nu de 1.4 |
Club Renault 5
2 Attachment(s)
|
vand R5 GTT al meu, cine e interesat si pasionat... 3500E
|
3 Attachment(s)
0723 285 320 sau 0747 298 858 3500e fara muzica.
|
Salut!
Cu parere de rau (pentru mine), am o veste buna pentru pasionatii de R5 :) Am doua de vanzare: - unul inmatriculat, in 4+1 usi, nr. noi, carte de identitate (necesita ITP), tinichigerie + vopsitorie recent (ca pentru mine, ca nu vroiam sa-l vand), necesita re-amenajarea la interior (echiparea), cu "gume" noi (reesapate) puse deoparte, an fabricatie '85, motor 1100 si cutie 4 trepte; - unul tot in 4+1 usi (caroserie similara), radiat, motor 1400 + cutie 5 trepte, complet, pentru piese. Pe cel de-al doilea l-am cumparat, evident, ca sursa de piese pentru cel inmatriculat si am inceput sa-l dezasamblez. Evident, piesele deja dezmembrate intra in "oferta" :) Precum si alte piese stranse, cu grija, de-a lungul timpului. Prefer sa le dau impreuna! Locatia masinilor este Bucuresti. Sa nu uit: niciuna dintre masini nu (mai) are acumulator. Motivul pentru care renunt este ca nu mai am timp sa ma ocup de el (ele) si, in plus, am totusi o chestie pe 4 roti cu care ma deplasez... Pretul este de bun simt, iar pentru detalii astept mesajele pasionatilor pe privat. |
si eu am ren5 gt turbo 87 ,si am avut multe 5 gtl si tl , dar abia acum am descoperit clubul , o sa ma inscriu si-n club clio deoarece si clio detin, sunt aradean si oricand aveti vreo problema prin zona nu ezitati sa apelati.
|
Cine are de vanzare o turbina de Gtt racita cu apa, so fara joc ??????
|
Quote:
fac cinste cu transportul ;) |
pls do ... cat e un parbriz nou cu tot cu inimi ?
|
caut polita original de la potbagaj ...
are cineva in plus .. sau a vazut asa ceva pe la dezmembrari ??? pls :D |
Salut baieti,
Vreau sa stiu si eu daca e cineva dispus sa schimbe un renault 5 1.1 orice an ofer in schimb un renault 5 alpine. Daca da o sa dau mai multe detalii despre el. Il aveti mai sus in poza. Alex |
Vand renault 5 tl ,motor de 1108 masina are cauciucuri noi,pompa de apa noua,carburatoru a fost reinoit cu un chit de reparatii,planetara dreapta noua nu are 1 luna de cand e pusa+amortizore spate noi+1cablu frana de mana este imatriculata in RO are itp asigurare,rulmenti spate noi,saboti+placute noi+conducte de frana noi pe spate +doau pistonse de frana spate.In masina sau bagat bani ptr ca vroiam sa o pastrez si sa o fac unicata dar problemele personale cum toti romani au m-au facut sa rent la ea.Pentru detali poze si alte intrebari referitor la masina va astept pe id meu dj_nick_radio_xtrem .
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning