Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

ERY 09-01-07 08:33

Re: Constanta - Accidente

Poze ceva ??

AdiNX 09-01-07 09:05

nu am avut cum sa fac poze... stateam pe scaun in stanga autobuzului, la geam.. a trebui sa ma ridic in picioare ca sa vad ce se intampla... + ca mai era si aglomeratie mare

CT-87-ADY 09-01-07 11:56

hmmm...
a murit pe trecerea de pietoni? :(

CT-84-DiN 10-01-07 01:44

nu era pe trecerea de pietoni... a aratat si la NEPTUN... batranelul a incercat sa treaca prin loc nepermis...alergand printre masini... a fost evitat de o Dacie Berlina...dar un Opel Astra nu a reusit sa faca acelasi lucru...

Miercuri 10.01.2007 Ora 00:30
Zona Casa de Cultura un Kalos (IG DUCA->DEZROBIRII) nu a acordat prioritate MATIZ (Lapusneanu - Trocadero->Gara) si POC... in lipsa semaforului... soferita de pe KALOS a considerat...ca are prioritate :peace: ... intrand destul de tare in intersectie :twisted: fara sa mai verifice...daca vine cineva din stanga/dreapta...

ERY 10-01-07 07:49

I.G. Duca nu se intersecteaza pe nicaieri cu Dezrobirii....cel putin nu in orasul asta.:)

sonykel 10-01-07 07:52

Io nam inteles nimic din accidentul cu matizu si kalosu...

CT-84-DiN 10-01-07 16:09

scuze :oops: IL Caragiale ii spune la strada... ma gandeam la altceva... intersectia este cea de la Casa de Cultura... Kalos-ul venea dinspre SILVIAN si mergea spre INTIM... si Matiz-ul dinstre Trocadero si mergea spre ICIL :D

*Kalos-ul nu a acordat prioritate la Matiz...si POC... simplu si frumos 8)

d3Mon's 10-01-07 18:53

asa da...mi-am si imaginat :))

Psycho 10-01-07 19:55

bah a fost teroare azi cu semaforu de la casa d cultura nu a mers toata ziua ... am disperat

Daniel_DRV 10-01-07 20:39

nu merge nici cel de la gara,cel de la casa de cultura au lucrat la fire luni si marti si inca nu ia dat drumul dar erau politai in intersectie.

Daniel_DRV 12-01-07 20:54

Azi la intrare in Cumpana sa rasturnat o masina si a murit soferul ceilalti 2 au scapat,dar avea acoperisul taiat ca o conserva(de jur imprejur) cand sa lovit de un ciot.Se mai zice ca dupa ce sa rasturnat s-ar fi invartit de cateva ori.

CT-84-DiN 13-01-07 00:37

Quote:

Originally Posted by NasuL (Post 695881)
Azi la intrare in Cumpana sa rasturnat o masina si a murit soferul ceilalti 2 au scapat,dar avea acoperisul taiat ca o conserva(de jur imprejur) cand sa lovit de un ciot.Se mai zice ca dupa ce sa rasturnat s-ar fi invartit de cateva ori.

erau doar 2 in masina... soferul a murit si pasagerul(fratele) este la spital... nu se cunoaste cauza accidentului si nici urme de franare nu s-au gasit

BuGyy 14-01-07 20:09

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 692770)
bah a fost teroare azi cu semaforu de la casa d cultura nu a mers toata ziua ... am disperat

da semaforu ala nu mai merge de cateva zile bune.. mai multe au fost bulite unele s-au reparat altele nu stiu da io crek astia fac practika pe blonde deaia au oprit semaforu de la casa de cultura :)

CT-84-DiN 14-01-07 21:57

inca 2 victime in seara asta pe la 21.oo-21.3o la casa de cultura... un espero(taxi) si o dacie brek

AdiNX 14-01-07 22:01

presupun ca e din cauza lipsei semafoarelor...ziua mai e cum e, ca e politaiu acolo (daca e), dar noaptea nu mai sta nici dracu

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning