![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
10 Attachment(s)
am ramas in urma cu niste poze, cele cu suspensia montata pe fabia inainte de romexpo.
iar din programul actual: - bandouri de octavia clean - evazat aripi spate e46 pentru 9.5x19, ceva fin (mai vizibil pe interior decat la exterior) |
8 Attachment(s)
Bara spate facuta de Mihai, vopsita si montata. Nu cred ca mai este necesar sa fac comentarii, la pozele sa vorbeasca ;)
Recomand daca vreti un lucru de calitate! |
imi poti spune un pret la un clio symbol , portbagaj clean + o buza mica gen CSL ?
|
salut, poti sa imi faci un eleron pentru mondeo 3 din avatar?
multumesc |
1 Attachment(s)
uite asa ceva as vrea, dar fara prelungirile alea dinspre parbriz, doar pe latime asa cum e el.
|
3 Attachment(s)
recomand! urc si eu cateva poze cu capota vopsita,merita fiecare banut!
|
salut, cat ma costa sa astup manerele de la usile din spate la un golf 4, haionu' clean, si sa umflu aripile pe spate , ms, astept un pm cu pret separat
|
3 Attachment(s)
Poze cu lucrarea facuta de Ghetto Tuning.
Mersi Mihai...sa urci si tu pozele alea facute de tine :) Recomand Ghetto.. |
11 Attachment(s)
va multumesc pt aprecieri. alex ajung si la poze cu masina ta imediat, doar ca acum sunt putin in urma cu pozele.
- bad boy + power dome GTR + prelungire custom bara fata bmw e46 - decupaj in oglinda bara spate seat leon 1P - suport ceasuri logan - integrat praguri + prelungire bara spate logan |
3 Attachment(s)
salut..zi-mi te rog si mie pe pm cat ma costa sa faci un bad boy look ,sa astupi bandourile si manerele de pe spate,sa-mi faci un eleron de portbagaj incorporat si la eleronul de luneta sa-mi faci niste coditze gen Evo IX.Astept un pm cu pretul ..cu tot cu vopsit. Opel vectra c
|
7 Attachment(s)
ai pm:
inca un logan cu mai multe modificari: bara fata, bara spate, evazari aripi, bandouri clean... si in acelasi timp poze cu piesele mai vechi vopsite (capota, portbagaj) |
salut
un pret pentru: - manere half-shaved la sofer - maner half shaved la pasager (usa este shaved si as vrea sa o fac half shaved) (initial am zis sa fac shaved toata masina dar nu am finalizat proiectul) - cateva retusuri la usile din spate (sunt shaved dar nu sunt finisate corect) - portbagaj shaved + montaj instalatie deschidere din interior - demontat bandouri. https://img109.imageshack.us/img109/5963/dsci0424.th.jpg cam cat dureaza toata treaba? va rog pret cu si fara vopsit. astept pm. multumesc |
10 Attachment(s)
- logan-ul zuz clean-uit pe bara fata & spate & usi
- eleron tip CSL pentru BMW e90 - ford mondeo mk3 clean bara fata & spate + eleron mic |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut , la ce pret ajung daca vreau sa fac totul clean ca loganul din imagine ?.Astept PM , multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning