![]() |
Re:
Quote:
|
:)
Pitule Banu la Benzina! 30 x 5! ;)= 3 L
|
Cum va spuneam si aseara, celor ca ati fost, uitati ce urmeaza :twisted: :shock:
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?p=370196#370196 |
L-am vazut astazi un santz prin paltinis. Se uita cu o privire pierduta la niste martisoare si apoi a plecat cu un mers sictirit spre cofetarie. Cui vroiai sa cumperi martisor mah? :lol:
|
Ehh si tu acuma are si el manevrele lui :P
|
E corecta problema, destul de nashpa(nu reusea sa o faca unu din clasa a 4-a) 6:[1-(3:4)]=24 va dati seama mai bine daca puneti pe foaie cu fractii.... bafta
|
Ce e aia matematica?
|
deja se da in balarii... nashpa!
sincer nu mai imi place ce se petrece p-aci, sunt total dezamagit... :cry: suparati-va fratilor, dar asta este parerea mea... :? |
Am o intrebare ! Unde gasesc si eu niste Trafuri asta ptr. cine se pricepe !
|
vezi densitron pe vasile lupu.
|
am intzeles k miercuri a fost un mic \"meeting\"!
din cate shtiam yo ...park era vb sa se lase topicurile cu aceste mici intalniri deoparte shi sa se foloseask telefoanele ...eventual pm`u!! din cate am intzeles yo ...a fost un subiect \"aparte\"!cei care au fost prezenti shtiu despre ce e vorba!! |
A prins careva emisiunea de pe Antena 1 Ploiesti de la ora 12 ? :roll: a fost legat de cursele ilegale de masini din ploiesti ... :roll:
|
Re:
Quote:
Proddigy Cred ca nu a stiut nimeni .... :roll: |
Tre o sa trec zilele astea pe acolo merci :wink: !Dar cautam un traf mai puternic si noi sunt cam scumpe :?
|
tng ..shi dak unii nu au acces mereu la net ??...hm...yo zic k totushi am dreptate...pt. k s-a mai discutat tb asta inainte!! acuma nu zic cu reprosh nik ...doamne fereshte...dar...totushi...pm shi tel!! astea sunt de baza!! mai mult tel`u!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning