Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

MagicOne 29-09-06 19:41

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

in jur de 10 onorez si eu cu prezentza

B-13-FFA 30-09-06 14:31

am vorbit aseara cu baietii si.....marti 3 octombrie la ora 21 intalnire Crazy drivers bucuresti la sala polivalenta....!!!!!!! PREZENTA OBLIGATORIE !!!!!!!!... tre sa discutam cine vrea sa ramana in club si cine nu........se pare k multi membrii sunt doar p net si nu prea onoreaza cu prezenta. asteptam toti membrii....seniori si juniori.

MagicOne 30-09-06 14:47

cristi nu mai fii mai asa hotarat :D

ionutz_ubh 30-09-06 15:36

pai si dc marti si nu vineri?oricum dak e eu vin si marti,iar dak nu prea am onorat cu prezenta ultimele 2 sapt a fost din kuza k am masina "pe dreapta"

Slim29 30-09-06 16:00

aoleoo...hai k vin chit ca miercuri am scoala..si cand drq ati vb aseara ?:O?

Rebel_Boy 30-09-06 18:15

opaaaaa .... sa suparat lumea :lol: ...

Slim29 30-09-06 18:26

cine sa suparat mha.. boule? :))

mirciu 30-09-06 18:52

ffa......moshule....barosane....chiparosule.....(a m baut) moshule eu daca vin nu pot sa stau mai mult de 30 min...adica maxim 30....ca ma cert cu maica mea acasa......ca ma duc dimineata la scoala....si ....trebuie sa ma culc devreme.....si grisu il pune la 21:20.....*:*::*:**:

59AFA 30-09-06 19:14

nici eu nush dak pot sa vin..dar vedem...intrebarea e ce facem in seara sta ?! ne strangem toti sau tot k aseara slabut ?

Slim29 30-09-06 19:42

bha am vb cu ffa a zis ca vine magicone vine.yo vin mihai nu e sigur dar cred ca vine vio nu ca are trb.. eu zic ca ne strangem a si rebel nu e sigur ..

B-13-FFA 01-10-06 03:26

marti seara ne strangem sa vorbim ..... nu dureaza mult stai linistit mirciulica.....si nu tu esti problema..... problema sunt astia care sunt in club doar pe net si nu prea ne onoreaza cu prezenta....... vrem si noi sa vedem cine e in clubul nostru si cine nu.

alexblondul 01-10-06 22:42

man ... din pacate nici eu nu o sa pot sa stau mai mult de 30 de min ... aceasi problema ca la mirciulica ... hard mama

PizziRG 02-10-06 11:28

Quote:

Originally Posted by B-13-FFA (Post 570495)
am vorbit aseara cu baietii si.....marti 3 octombrie la ora 21 intalnire Crazy drivers bucuresti la sala polivalenta....!!!!!!! PREZENTA OBLIGATORIE !!!!!!!!... tre sa discutam cine vrea sa ramana in club si cine nu........se pare k multi membrii sunt doar p net si nu prea onoreaza cu prezenta. asteptam toti membrii....seniori si juniori.

da, sa traiti.
marti, ora 21.

Rebel_Boy 02-10-06 13:07

FFA io din care fac parte? :lol: ... in caz ca nu pot ajunge ma exmatriculati? :lol: ....

Slim29 02-10-06 13:58

nu absenta si la 10 abs un punct la purtare la 30 obs exmatriculat 3 zile.

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning