![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
ceva simplu si cu efect zic eu :P
|
1 Attachment(s)
Pt. wasted.. ceva realizabil: Jantele Oz Ultralegerra, Capota BadBoy look, prelungiri spoilere, praguri, capota+plafon negre, garda la sol micsorata.
O sa vina in curand si o versiune din perspectiva personala asupra masinii cu ceva modificari mai "masive". P.S: superba masina sa o stapanesti sanatos :P |
3 Attachment(s)
mai faceti ceva si la VIC va rog eu mult:X:X
|
2 Attachment(s)
Cum spunea si OmB* mai sus, o versiune din perspectiva personala asupra masinii cu ceva modificari mai "masive". Sper sa-ti placa !
|
1 Attachment(s)
Salut baieti... sunt nou pe'aici...
Ce modificari as putea sa-i fac? Ceva simplu si realizabil... Poate pe un albastru, sau un alb perlat... un tint... |
Suuper:!: :mrhappy: Mersi frumos!
Capota BadBoy look - bifat , plafon negru - bifat , jante OZ - bifat , imi place masina cu garda la sol , cu asta ma mai gandesc ca si asa am problema cu parcari si cu drumuri ce aveam noi in SM :cry: Deja am cateva idei bune. Mersi din suflet! Cu respect ;) |
3 Attachment(s)
lipsa de ocupatie...:arrow:
sper sa fie masina ta... |
Este masina mea am adus-o acum cateva zile din Italia.
Frumos ! dar... unde se deschide capota? :???: Altcineva fara "lipsa de ocupatie" :D vreau idei... Chiar vreau sa bag cv banuti in ea... Ms mult cmdbass |
3 Attachment(s)
imi face cineva un wallpapper?va rog mult,cu una din poze.ms
|
1 Attachment(s)
o incercare ....
|
1 Attachment(s)
Si varianta "japoneza".. :D nu a iesit exact cum vroiam dar asta e ...
|
la a mea ii mai poate face cineva cv? :-S ms
|
4 Attachment(s)
Imi cer mii de scuze k am postat in alta parte :cry::cry:
Incercati sa o modificati si mie putin calibra :D:D Decat o preferintza am jantele sa fie negre |
Scuzele iti sunt acceptate, da' trebuia sa citesti si primu' mesaj de pe topicu' asta.
E urat din partea celor ce posteaza doar cu cereri, sa nu realizeze ca noi nu putem face minuni pe niste poze imposibile. Citeste primu' mesaj si o sa-ti dai seama de ce spun asta. |
vad ca va "ocupati" numai de masini mai puternice.... de o buburuza mica...nu isi incearca nimeni talentul.... pls:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning