![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Daca mai strang mi se strange tot si se invarte furca greu.
|
Quote:
Dacă nu e strânsă mult are puţin joc, dacă o strâng mai mult nu mai are deloc joc, dar se mişcă greu.. |
Quote:
|
nu are nevoie de distantier..
se refere la faptul ca daca mai strange piulitza.. se blocheaza ghidonul... desfa si tu.. si baga 2 coroane noi.. si se rezolva prob... ai grija cum le pui... |
1 Attachment(s)
Quote:
app... unde gasesc si eu un amortizor DHS First Bike ceva de genu... prin bucuresti.. multa bafta |
Quote:
|
Pai am pe rulmenti. Am rezolvat problema, mersi mult tuturor!
|
Quote:
cea neagra e data de mine ca era zgariata cam rau si am mai avut putin negru intr-un spray ... |
Quote:
Ai putea să mai remediezi acolo unde ai vopsit cu negru, în rest arată bine bicicleta. Atâta vreme cât este curată şi funcţionează tot pe ea, nu îi mai trebuie nimic. |
Bicicleta daca mergi cu ea numai pe strada se merita sa o ai impecabila,fara nici o zgarietura,etc..Daca mergi cu ea prin padure,pe la munte,etc... daca mai capata cate o zgarietura asta e,nu moare nimeni.Eu cand mi-am luat cadru nou,dupa ce mi-am montat bike-ul in doua zile avea deja 2-3 zgarieturi si am mai dat si vreo 1000 de lire pe el.Asta e,daca te dai pe unde te dai nu ai cum sa feresti tot.Cand s-o zgaria rau de tot o demontez frumos si duc la vopsitorie cadru.
|
ce cadru XgeoX ?? :)
|
1 Attachment(s)
|
up up up... chopper de vanzare... hai frate ca la ce pret cer pe el.. nici o furca tzapana nu pot sa-mi iau...
|
Baieti, v-am vazut discutiile..si am o intrebare.intentionez sa-mi vopsesc cadrul de la Bitza.Este un Tiger 3.0 made for Swiss bla bla, adus de cineva din Elvetia ptr mine.este galbena, dar eu vreau sa o fac neagra(mat)si cu alb.Vopsirea se va face intr-un atelier specializat vopsitorie.la ce sa fiu atent cand o demontez si la ce sa fiu atent cand montez piesele? Ca sa nu zgariu vopseaua stiu, app..o vopsesc doar fiindca ma enerveaza ca-i galbena si-mi place negru, de zgariat se va zgaria apoi camerg cam tare si inconstient dar asta-i altceva.Bicicleta este echipata full Shimano, schimbatoare 3000GTS si in rest nu mai tin minte.Are 2 cesuri frumoase pe ghidon pentru a vedea viteza si cam atat.ce ma sfatuiti?
|
@xgeox mi se pare mie din poza ca e cam scurta si inalta?.... sau chiar asa e... te tine bine in curbe? nu tinde sa te arunce?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning