![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
da da:)))
astazi am pus un spoiler CN4 pe fatza pana ii gata ala al meu.....o sa fac si poze....sper sa o spal maine daca am vreme :D |
Ce sunet frumos :D bafta asteptam noi poze
|
mai repede k deja lucrii de ceva vreme hai sa o vedem pe strazi
|
5 Attachment(s)
pozele promise......
|
Parere personala: Nu ii sta deloc rau cu bara de CN4 pe fata. Eu as lasa-o asa. Mai decupezi putin in capete sa se muleze dupa pasaje si gata.
|
nu arata rau cu bara asta...dar totusi...cu spatele ala, bara asta nu prea merge...
incearca o bara precum cea a lui Diego;)... https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ml#post2426499 |
nici vorba, masina asta trebuie sa fie CLEAN ! bara fata astupata complet, CLEAN!
si la praguri astupa gaura aia, o sa le schimbe aspectul f mult! |
deci neaaparat scoate toba aia oribila si astupa gaura.... strici tot spatele cu porcaria aia acolo... fa cumva sa scoti altfel evacuarea, cum ai facuto tu este exact ca nuca in perete:lol:
|
da scoate esapamentu de acolo.. eventual pune-l in spatele barii sa dea in jos sau scoate-l pe sub bara..
|
chiar asa de mare e criza de posturi sau ce??? omu a zis cu o pagina inainte parca ca esapamentul este provizoriu...deci ce rost isi au posturile voastre???
|
mie imi place foarte mult spatele :)
|
parca si fara evacuare acolo nu ar da bine....
eu daca as dispunde de inca cativa banuti i-as pune dubla si decupat asa frumos in colturi.. oricum e crima masina...Felicitari.. |
Avand in vedere ca bara spate face parte din caroserie acum ,ar trebui sa fie si bara fata la fel si pasajul spate nu e deloc rotund.
|
Am auzit că se face săptămāna ce vine mașina, right?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning