![]() |
re: Oltcit Club 12 TRS - DJ-63-CRO - Pimpim Pink
1 Attachment(s)
sa deveniti mai curiosi
|
negru mat??? parca aveai in plan asa ceva da nu credeam ca asa o sa faci...din ''mini'' poza aia se pare ca a iesit super!!!
hai cu mai multe poze... |
haide bree cu poze ca ne ti in tensiune,si sper sa ajungi cu ea la 4 tuning days si la intalinerea de oltcitisti din buc ca sa vada bucurestiul un oltcit frumos
|
negru mat cu jante albe .... demential :D
|
.... astept sa montezi si rotile de pe fata si atunci va fi cu adevarat tanc :))
E super misto .... BRAVO ! |
Deja o dam in OFF TOPIC rau de tot....aproape 2 pagini numai cu: ''asteptam poze'', ''o sa iasa super''...ori vedem si noi ceva ori inchidem topicu pana pune cineva pana la urma poze?
Laure...asteptam;) |
Quote:
|
eh, trecui si eu sa vad "bestia" frumoasa intradevar, mai trebuie un pic de lucru la ea, culoarea este dementiala
laure trecui pe langa tine iti dadui blituri :rolleyes2 erai cu celalalt oltcit, nu ma vazusi :cry: statui 5 min la tine la bloc sa iti admir masinuta :) |
pozele le pun astazi...nu am avut timp sa stau de facut poze..ieri i-am schimbat toata suspensia fata si pe seara s-a spart placa de presiune...
cosmin jantele pe fata asteapta pana duminica cand vor ajunge cauciucurile de 225/40 kbk tu erai cu SUA la numar?? |
Quote:
|
Omu' muncii, voiai neaparat sa devii client fidel al spalatoriilor si nu stiai cum sa faci?:lol: glumeam ;) misto culoarea, dar foarte pretentioasa :)
|
niiiiice!!!!:D
|
4 Attachment(s)
.............
|
super tare....
|
BINGO! in sfarsit...
Arata demential de bine..chiar imi place:-P!!! contrastu cu rotile de pe spate...e super! Cu talonu cum faci..? masina e neagra si in talon e rosie parca nu?:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning