![]() |
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
1 Attachment(s)
Si cam asa a inceput lucrarea, acum sa vedem si cum se va finaliza;)
Poza ii cam neclara, dar cunoscatorii stiu. |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Noul calandru.
|
5 Attachment(s)
Asa e Caline, doar cunoscatori stiu ..........ce lucram noi:D. Sunt multe proiecte in curs de, derulare si se lucreaza in fiecare zi la cate ceva:rolleyes2. Nu puteam sa ne lasam noi mai prejos decat " batranii":lol: si am facut bielete anti-ruliu cap coada modificate( concept Sportiva-Btl:D). Apoi a urmat o mica speciala sa vedem cum se prezinta, rezultatul fiind unul f.f.bun;).
|
obiectieee !!!!!!!!!!
dc le-ai sudat? nu mai bine le infiletai? ca poate se rupe sudura... pe curbe. |
arata interesant , cum le-ai sudat fara sa arzi cauciucul ??
|
poate o fi scos bucsa aia silex parca asa ii ziceȘd
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
2 Attachment(s)
Atasez si niste poze din timpul lucrarii ca sa elimin orice fel de dubiu, si nu is numa sudate, ele se infileteaza in teul de amortizor aproximativ 11mm:D, le-am dat si un pic de sudura sa fim siguri ca nu se desfac de acolo, iar daca am omis ceva sau este vreun defect de proiectare imi asum eu vina:???:
|
bravoo !!!
|
Quote:
ia zi tu ... ai tupeu sa dai uleiu jos si sa mergi fara ulei cum zice nea caisa ala de la metabond de la voi? referitor la vitezele pt un 1.3 4 tr... aberatie totala! uite cat ar trebui sa ai tu. http://www.boosttown.com/gearbox_dif...calculator.php crezi k gps si bmw nu au erori la km? ati tot vorbit pe aici de modificat rapoarte in cutie... voi stiti ce vorbiti? ce rapoarte sa modifici la o cutie de 4 tr? inca ceva... BTL sa stii ca greutate nu are nici o legatura cu viteza maxima in plan drept. dar cand ai spus ca erai in panta atunci da, se schimba situatia. dar voi mereu o bagati pasta cu "eram cu 5 insi in masina" ca sa aveti o scuza si sa va dati mari ca ar fuge mai mult. pune mana si desfa o cutie de viteze , desfa un motor, ca sa vezi macar cu ce se mananca, murdareste-te pe maini, nu sa stai si sa freci "caroseria" toata ziua si sa lustruiesti un surub sau sa stergi capacu de culbutori. cand o sa scrii la tastatura cu mainile murdare si cu negreala sub unghii, atunci sa te lauzi ca ai facut un motor care fuge, nu sa vii cu un 1.3 stoc si sa spui k ai luat 170. numa bine! |
Mestere, piesele au fost sudate cu argon si nu s-au incalzit tare. Calin a deslusit metoda si nu eram noi fara cap sa dam numai 2 hapturi de sudura si atat. Se pare ca ne-am intors in timp cu referire la discutia iscata cu ceva vreme in urma, Sirius chiar daca serviciul e de asa natura sa fiu la " 4 ace" cum e vb. romanului ,sa stii ca nu menajez acea cravata( am lucrat de multe ori si cu ea la gat la masina) si si se pare ca imi tai si unghile de aceea nu se vede mizeria la maini. Nu vreau sa generalizezi persoane din zona aceea de la voi dar se pare ca aveti o problema cativa dintre voi si e bine sa veniti si voi incoace la Alba sa va lamauriti un pic cu privire la munca depusa. E foarte usor sa comentezi fara sa ai la baza ceva , si ca sa arunc si o bomba te invit si pe tine la Alba sa vezi ca noi cei de pe aici nu vb.prosti si ce zicem aia facem, si sa vezi si acea dem. cu cei 5 oameni pe care i-am precizat si acea viteza pe panta in jos; daca nu e asa cum am zis iti dau BTL-ul tie. In rest nu mai comentez nimic ca sincer aici se disc. despre cine si cum i-a luat acadeaua din gura la celalalt, si daca a plans si de ce?:lol: si mie imi vine sa rad de ce aberatii se aud aici.
|
Articulatiile bieletelor antiruliu trebuie sa sigure rotatia bieletei in planul vertical longitudinal al masinii. Studiati ansamblul bara antiruliu - bucsa lonjeron - bieleta si va fi clar.
Bieletele din T amortizor sunt o mare prostie. |
si cat de rezistente sunt bieletele alea (Sry de intrebare)
|
pana se strica
@muttley, inseamna ca si sgm o avut prostii pe masina, nu cam cat costa un ELV? |
Quote:
|
ce destept esti !! fabulos, vrei sa zici ca bielele alea antiruluiu din magazin, care cand las masina de pe cric jos pusca toate sau in cel mai bun caz se stramba, is mai bune?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning