![]() |
Re: Masina mea...
iei jantele, masina e bonus. :))
|
jantele nu se vand separat :D dar masina se vinde separat :D
|
8 Attachment(s)
Salutare uite sa imi prezint si eu masinutza pe care o ador :X
BMW 320D 136 de ponei an: Aprilie 2000 Dotari nu mai spun ca nu vad rostul :D las pozele sa vorbeasca Planuri de viitor: Sa o aranjez tehnic dupa care: Badboy look Grila neagra neaparat Jante cu buza 17 sau 18 Subwoofer + statie O vopsea ca saraca e toata patata si cam atat pana rezolv cele enumerate POZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE: PS: IUBITI SI CAINI VAGABONZI |
Si stopurile negre neaparat sa intre in peisaj cum trebuie
|
exclus stopuri innegrite....pe un e46 e maxim de cocalarism sincer...mai bine lasa-le asa sau pune pe partea de sus unde ai alb , folie pentru triple foarte putin neagra...
|
Nu o sa fie vopsite eventual schimbate cu unele negre acolo unde am eu alb......
|
Aici are dreptate Trafy, a trecut perdioada cu stopuri inegrite, eventual unele fumurii OEM(daca exista), badboy parearea mea ca strica masina total, cea mai proasta idee de tuning la un e46, dar asta e doar parerea mea!
|
1 Attachment(s)
Subscriu, stopuri negre si badboy sunt din secolul trecut si nu arata bine. Daca vrei sa modifici ceva, scoate emblemele de pe portbagaj si capota. Arata demential. Poti si un portbagaj de CSL dar nu exagerat. Investeste in starea tehnica, e de 10 ori mai important decat aspectul exterior.
p.s: triplele perfecte pentru e46 |
2 Attachment(s)
paul, ceva de genu:
pentru eleron spate ? Si cred ca vrea bad boy ceva de genu: |
Stopurile puse de paul sunt perfecte mi sa mai spus si de catre DACI , si imi plac foarte mult si ma bate gandul sa scot emblemele :) iar in legatura cu badboy-ul o sa fie cva mai finut decat acela de pe e46-le alb plus ca acela e modelul 2003+ cel cu facelift si arata total diferit badboy-ul .
Dar cum a spus si paul sa o pun la punct tehnic sa fiu linistit deabea atunci o sa ma pot gandi la celelalte lucruri :D Astazi i-am luat placute de frane noi (fata) si urmeaza sa fie puse pe ea maine sau poimaine. daca stie cineva un sudor bun ... sa sudez saxofonu sau nu stiu ce dreq sai fac sa fie in regula la R.A.R ! Multzam |
intr-adevar badboy da mai bine pe facelift. Portbagajul pe ala alb nu e urat dar ori CSL ori si mai bine eleronul micut de M3 simplu(mai ales daca restul masinii nu e mpaket).
Bafta cu ea! |
Mersi Paul incet incet o scot la capat :D akm m-am interesat d un injector cu fir si costa 1400 lei original, ca a dat eroare la tester(senzor miscare AC sau ceva de genu si am inteles ca este injectorul cu fir) , cand schimb placutele miercuri il pun p mecanic sa se uite umpic si pe acolo. Daca aveti idee ce este .... sau daca e grav spune-ti va rog .... ca asa mai bine o las pe dreapta cateva zile si il schimb ...
|
frate, o gramada de bani.... 1400 de lei pentru un singur senzor.... incepe sa imi para bine ca nu am atata tehnologie pe masina...
@PaulMIG: arata-mi si mie te rog cum arata un portbagaj de CSL...ca eu credeam ca ala ce l-am pus eu in poza e asa ceva (recunosc ca nu ma pricep la treaba asta) |
1 Attachment(s)
e un pic mai curbat CSL-ul.
|
5 Attachment(s)
sa pun si eu viitoarea masinutza cu telecomanda :)) deocamdata cateva poze de inceput o sa mai revin cu cateva dupa ce ee gata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning