![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Astazi in jurul orei 14:30 accident pa 15 noiembrie vis a vis de casa de schimb valutar un espero ajuns pe trotuar dupa ce a rupt trei stalpi.
|
|
|
eram la cateva masini in spate...nu vreau sa mai vad in viata mea ce am vazut aseara...cel mai coplesitor moment a fost cand un copil era cu maicasa si striga dupa tatal lui care era descarcerat de echipe ...au fost vreo 6-7 ambulante si vreo 3 camioane de pompieri...dumnezeu sa o ierte pe fata aceea, si sanatate acelor raniti...se pare ca unii au inceput 2012 cu necazuri...condoleante:bunch:
|
si aseara pe la 11 noaptea a fost un accident urat pe balcescu in fata la intersport. o toyota landcruser cu bullbar in fata si soferut mort de beat a intrat intr-un logan de taxi de la tod frontal. Toyota un pic bara sparta si loganul facut praf. Taximetristul a suferit mana si piciorul rupt iar pasagerul din dreapta fractura de bazin. Nu am reusit sa fac poze ca nu aveam cu ce. Numai bine
|
|
Dumnezeu sa-i ierte. In ce hal a putut ajunge golf-ul...
|
R.I.P.
|
Aseara privind la tv despre accident, dupa ruina mi-am dat seama ca este vorba despre un golf5 negru, imediat mi-a zburat gandul la el si m-am rugat sa nu fie el, din pacate, inca o data, se pare ca viata este o curva ordinara, Odihneasca-se in pace! A fost un baiat bun... :sad:
|
Csiki a fost cu mine in liceu. Mare pacat!Dumnezeu sa-L ierte!:sad:
|
Dumnezeu sa i odihneasca in pace !
|
1 Attachment(s)
Accident
|
Asa arata masina si a lovit doar bicicleta????
|
Am gasit-o pe net. Da' e interesanta.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning