![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/2294...ie/page-7.html
putin din ceia ce e in iasi si comunitatea 4 tuning in iasi acum inteleg de ce sa strigat si o sa se mai strige iasul lasul si acum va cred de ce va tot luati de cei din iasi cind vin prin bucuresti asa ca spor la protest si la stirpit ieseni lasi care ne-au facut de rusine in toata tara cu respect pentru voi cei care luptati pentru o cauza dreapta un an nou fericit si plin de impliniri |
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/2294...ml#post3944247
LA IASI A FOST INABISITA MICA NOASTRA MISCARE DE CATRE POSESORII SECTIUNII IASI FELICITARI LOR |
La multi ani si respect!
https://www.youtube.com/watch?v=k_BCrvPsejE |
Quote:
La ultima actiune au venit infiltrate dupa parerea mea 3 masini din care una bag mana in foc...vw-ul scirocco din intamplare stata la mine pe strada si ai stiam numarul i-am zis-o pe fata ca e cadru..a ras si a dat din cap lucreaza la filaje si alte chestii...in acelasi grup de discutie a mai fost un astra gtc alb si un mercedes E negru...culmea ei discutau foarte mult cu domnul de la jandarmerie in geaca portocalie...va spun foarte clar ca daca vor in 5 secunde ne discrediteaza lejer. Cand anuntam baietii ceva si le ziceam sa vb incet ca vin antenele se gasea unu sa tipe in gura mare sau sa ma intrebe daca mergem unde am zis bau88g3 NU FACE PARTE DINTRE AGITATORI Ideea ca urmatoarele actiuni sa se faca dupa 15.01.2011 o sustin si eu |
La multi ani la toata lumea...un an nou cat mai bun si plin de satisfactii pe toate planurile.
|
2 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=ixHV3v35Dyg
CHIAR nu avem si noi putina valoare ? nu se pune poblema ....e cevva afplam si noi inaninte |
la MULTI ani la toata lumea si ....sa ne auzim cu mai bine in 2011 !!!
JOS taxa auto !!! Preturi mai bune la BENZINA !!! |
Quote:
|
La multi ani!!!Sanatate multa va doresc la toti!!!:-):-):-)
|
Quote:
Ideea e ca nu trebuie sa ne certam si nici sa apara discutii sau sa facem pe sefii sau organizatorii....trebuie sa fim uniti ca sa facem treaba buna!!! Nu am vrut sa te deranjez cu postul meu dar asta e adevara, |
Quote:
Ok, vrei pe 15, spune un motiv de ce vrei pe acea data ? Va intreb: vreti ca protestu sa ii loveasca acolo unde ii doare (la profit) sau vreti sa protestati doar de dragul de a protesta ? |
Am si eu o curiozitatea, la protestele voastre de pana acum cati au fost protestatari adevarati si cati securisti imputiti? 50-50%, 80-20$, 60-40%??
Ca vreau sa realizez mai bine in ce tara traiesc! |
LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA !!!!!
sa ne auzim cu bine in 2011 ...si cat mai multe impliniri !!! eu am inceput BINE 2011 :lol::lol::lol: am nevoie de USA NOUA la sufragerie (a sarit cu totul din TOC) .....o noua LUSTRA in sufragerie (acum am un bec atarnat ....avea unu capu mare) ....si 1 set nou de pahare :lol::lol::lol: HAI BULGARIAAAAAAA !!!! |
Quote:
La multi ani la toata lumea,sanatate si virtute s'avem ce bea s'avem....benzina in rezervor mai ieftina=))) Hai sa ne auzim intr'un 2011 mai frumos,plin de bucurii,ca in rest noi sa fim sanatosi:)) |
in primul rand, imi pare bine ca va vad pe toti in noul an, fie ca-n 2011 sa luptam pt un nivel de trai mai decent si sa nu inghitim atatea porcarii.. pentru ca, dupa cum stau lucrurile, n-o sa ni se dea pe tava. asta ne-au dat de inteles anii ce au trecut.
probabil ca exista un grup care converseaza pe messenger despre cum si care va fi urmatoarea intalnire, dupa care posteaza aici pe forum. ma refer la bucuresti. ideea ca un grup restrans sa se ocupe de asa ceva e ~ok, pentru ca stiu cum e la romani. daca ne intreaba cineva "e bine pe data de ...??" gata s-a terminat. apare unu ca poate pe 7, altu poate pe 10, dar totusi parca-i mai bine pe .... adica nimic concret. asa s-ar umple pagini degeaba. pana acum, fara prea multe negocieri, ne-am strans destule masini. ni s-a spus data, am venit sau n-am venit. dar acum nu doar bucurestenii stabilesc intalnirea. vrem sa facem ceva la nivel national nu? trebuie sa discutam aici pe forum si sa ajungem la un punct comun, fara sa ne lungim prea mult. P.S: pacat de atitudinea colegului nostru bau88g3 VOI SUNTETI OILE MELE EHEHEHEHEHE PAC PAC adica inteleg, avem nevoie de ceva ordine, dar vii tu si incepi cu pi2de si chestii d'astea nu merge. daca stiu o chestie, stiu ca doar cu vorba buna atragi oamenii de partea ta. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning