![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Si eu tot la 4r32 ma refeream 5 nu imi place deloc,frumoasa supra :dribble: dar eu sunt fan de r32 din alte motive,la supra sti ca si modelul stock e performant pe cand la golf 4 la cate diseluri sunt tunate :)) ai un soc sa vezi unul cu adevarat rau.Pt unguri am 2 Golfuri 4 unul schimbat in proportie de 90% tehnic vorbind,mai trebuie sa ii fac interiorul dar acum baietii din oradea sunt putin ocupati si unul o sa fie marea surpriza peste 3-4 luni cand gat cu el,o sa pun poze cum se desfasoara lucrarea,inca nu mi-a venit masina si piesele necesare..so deocamdata stau ca pe ace. :D
|
naissss..asteptam poze. numa bine:D:D
|
S-a sters ;)
Ba cine e tipu cu calibra albastruie cu numere straine din oras????? Era sa intre in mine aseara mancami-ar :censored: :omfg: ...la union facea liniuta cu stilo rosu "TUN" si s-o bagat pe contrasens, eu eram parcat pe partea cu "DACIA MINUT" era sa se suie pe mine...e meserias si el feriti-va!!!:nervious: |
Quote:
|
Au bani sa le repare :p
|
Sau fitele sunt de vina!8)
|
bunilla ieri te strigasem pt ca vroiam sa te intreb daca vii la intalnire in cazul in care facem una :)
|
In caz ca sunteti satui de miturile din popor:
http://www.caranddriver.com/features...the-tread.html |
PLEASE HELP A BROTHER OUT!! :help::help::help:
Ma poate ajuta cineva? Cati kilometri sunt de la noi pana in Berlin .. Ba dadi tu ai fost in austria asa-i? ... nu stie careva un site cu o harta ceva cum as putea ajunge acolo sa-mi si eu un cabriolet ?? :) Bad-Guy ziceai ca ai un prieten ce face drumuri in germania dupa masini... ma poti ajuta? ...:help::help::help: Cine are un GPS de inprumutat :D |
Quote:
Duminica pleaca in Germania,el merge cu o dubitza,mergi cu el...suna-ma si vorbim concret. |
Da am gasit o masina in berlin si vreau s-o cumpar...am vb cu omu pe mailuri si cred ca e ok..acuma o sa vb si cu un coleg de la lucru ce si-a adus de curant o astra sa vad cum a facut exact si maine te sun Adi pe la 18-19 si vb ca acuma ma bag la un mic somn ca imediat plec la lucru si is rupt de la sala :D;)...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:)) Da m-am linistit :(