![]() |
Re: Ce vor fetele?
Un tort cu multa frisca si o pereche de catuse ! Ce si-ar putea dori mai mult de atat ?
|
cireasa din varful tortului ;)
|
pai femeile vor sex, cu exceptia cazului in care au disfunctii sexuale sau probleme de sanatate, ca altfel, oameni normali fiind si ele, vor, ca toata lumea, cum vrem si noi...
deci trecand peste chestiunea asta evidenta, ce altceva mai vor?:) |
respect si iubire (unele doar)
|
Vor sa scape de orice "disfunctii sexuale sau probleme de sanatate", astfel incat sa poata face sex ! :D
Femeile vor o persoana in care sa poata avea incredere, care sa le intelega problemele si nevoiile, sa aiba grija de ele, sa le respecte, sa le sustina, sa le faca sa se simta protejate si in siguranta, sa le tina in brate (.... si dupa....), sa faca din cand in cand, fara nici o ocazie speciala, cate un gest din care sa reiasa ca tine la ele (flori, bomboane, etc... - aici gestul conteaza). Mai pe scurt ..... vor sa fie iubite ! ....... de unu cu bani ! (am incercat, dar nu am putu sa ma abtin) |
pai daca n`are bani de unde flori si bomboane?? te cam cotrazici singur:-P
|
NU ma contrazic. Tocmai asta a fost concluzia .... femeile nu pot fi iubite decat de unu cu bani, pentru ca florile si bomboanele fac parte din sentimentul numit dragoste !
Pe de alta parte acolo am mentionat ca "gestul conteaza", iar daca vine primavara si alegerile, natura si primariile ne ofera o multitudine de spatii versi pline cu flori care mai decare mai frumoase, iar bomboanele ingrasa asa ca renuntam la ele ! :D |
io nu inteleg alt lucru cu femeile astea....dc cand prietenu iubitu lor se intalneste cu alta fata...se uita urat la ea??? io cred ca femeile nu pot fi satisfacute...intotdeauna vor mai mult....daca te chinui sa faci ceva special pentru ele va parea un lucru banal...cu toate ca respectivu s-a dat si peste cap sa faca acel lucru.in concluzie femeile vor MAI MULT DECAT LI SE OFERA( in 80% din cauza)
|
Si niciodata nu e suficient. ;) Chiar si atunci cand li se da ceea ce vor.
Trebuie sa stii sa impaci si capra, si varza. Eu unul m-am cam plictisit de cucuoane d'astea si prefer sa incep sa ma joc cu ele si sa le dau cu juma' de masura, astfel incat sa aibe impresia ca sunt un nenorocit care nu tine la ele. Vad ca tine foarte mult chestia asta la ele. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
....pana am ajuns la ultima fraza si m-a pufnit rasul grav... Nu esti sanatos!!!! :lol: Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si concluzie ...ce am inteles io ca femeile vor doar o parte din ce poate oferi un barbat....iar femeile care accepta un barbat asa cum e el .... sunt pe cale de disparitie... |
Concluziile le trageti asa cum va e voua mai usor sa le acceptati... ;)
|
Ce vor fetele....hmm....incepem cu ce e mai important:
Sa zicem pt inceput ca 50% dintr-o relatie se bazeaza pe latura sexuala...degeaba-i duci tu flori si bomboane daca nu esti in stare s-o multumesti in pat! Este foarte important sa sti cum s-o faci sa se simta bine sexual, intotdeauna este bine sa te gandesti intai la binele ei si pe urma la al tau... Experienta sexuala a barbatului constituie in acest caz un mare avantaj iar priceperea si "indemanarea" lui il ajuta la cucerirea celor mai pretentioase fete... Ar fi multe de spus pe aceasta tema, insa fiecare e bine sa "fure" aceasta arta de unde poate... |
Quote:
Femeile vor multe, ca noi tot de altfel, si au pretentia ca barbatii sa le ofere, dar nu isi dau seama ca de cele mai multe ori nu merita sau ca ele nu ofera nimic in schimb. (deci fetelor, daca un barbat nu face un lucru pe care voi vi-l doriti sa stiti ca motivele nu sunt: nu poate, nu are cu ce, nu si-a dat seama ce iti doresti, nu are cum. E pentru ca NU VREA ! / NU simte nevoia / NU considera ca meritati) Iar preferatele mele sunt situatiile in care vor ceva, nu stiu nici ele ce, dar au pretentia sa iti dai tu seama si sa le oferi. De cele mai multe ori esti criticat ca nu ai facut acel lucru, care ea nu stie de fapt ce e, dar tu ar fi trebuit sa iti dai seama daca ti-ar fi pasat cu adevarat de ea. Asa ca baieti nu va mai agitati sa intelegeti "Ce vor fetele ?", important e sa stiti ce merita si sa nu le oferiti nimic in plus ! :D (sper ca fetele de pe forum nu sunt violente :-s ) Exista posibilitatea sa nu fiu sanatos ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning