![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
daca ii pun rotile pe 17 automat se v-a micsora distanta de la aripa la roata si v-a parea si mai josa,probabil ca daca o sa umblu cu ea o sa se mai aseze.am un colier la instalatia de racire care nu se poate strange,de aia nu am probat-o(de abia ieri seara am terminat cu lucrul la ea)si azi a plouat pe aici.oricum de la blindaj pana la sol am cam 9cmdeci tare mult nu pot sa o mai cobor,ar mai trebuii sa iau un pic din distantiere,am impresia ca daca coboara masina pe spate cand e incarcata o sa frece rotile in aripa spate,i-am schimbat si pivoti si brateleoscilante cu unele noi noute,acu tre sa ii fac si unghiul la roti. |
Quote:
|
Quote:
|
Baieti dak se poate sa ma ajutati cu niste preturi, am niste piese care trebuie sa le vad si care le am de vanzare si nush cat merg... Faruri originale pt masca cu 2, fusta fatza stock, 4 jante tabla originale, ochelari 2 faruri, nas cromat, capota, portbagaj, usi, interior stare buna mai ales plafon, bord model nou '82, aripi (stanga buna, dr putina rugina), portbagaj, semnalizari galbene cu tot cu mecanism, motor nerulat in romania 1.8 complet, asta dak aveti timp. Care puteti sa mi ziceti ce diferente si cateva pareri despre solex si weber, nush pe care sal pun, ce mi recomandati si de ce? Va multumesc!
|
Quote:
|
Salut! E prima data cand scriu pe acest forum... Am si eu o problema... Am un rechin 1.6 inscris de romania, totul ok! I-am schimbat motorul (am pus 323i tot de e21), cutia, grupul, telescoape sport, cardan. Problema a intervenit la RAR cand am vrut sa trec noul motor in acte, mi s-a spus ca trebuie sa ma duc la rar-ul de la Bucuresti pentru niste teste care costa in jur de 7000 lei (asta la inceputul lui 2008) pt. ca puterea motorului depasteste 40% din puterea motorul de 1.6 si are 6 ci nu 4 cilindri. Nu inteleg de ce avand in vedere ca pe E21 au fost puse astfel de motoare. Ar mai fi o posibilitate sa pun iar mtorul de 1.6 sa fac ITP-ul si sa pun din nou mototul de 2.3, mare bataie de cap, mult timp pierdut iar cardanul de la 1.6 care e ceva mai lung nu-l mai am.
Daca a mai intampinat cineva problema asta sa-mi zica si mie cum o pot rezolva mai ieftin, mai repede si fara drum la Bucuresti! Va multumesc anticipat! |
Quote:
Cardan de 1.6 cred ca vei gasi destul de usor. |
Mersi pt. sfat, de asta imi era teama! Mama lor de comunisti. La cata munca am depus la el s-o iau iar de la cap mai bine ma impusc.
Am o caroserie de E21, 2 motoare de 1.6, o masina completa cu motor de 2315cc ALPINA C1, anti-roll bar, discuri ventilate pe fata, bara fata BBS. Telescoape sport bilstein, grup si cutie viteze toate Alpina, actele sunt de la e21 1.6 (masina pe care e pus motorul de 2315cc). Cine este interesat sa-mi dea un pret decent pe toate sau... cat ar trebui sa cer pe tot. Nu vreau dezmembrari! |
Quote:
masina cu motor de 2,3 este inscrisa? pune poze .... |
Quote:
|
Quote:
AM SI EU UN RECHIN ,CU MOTOR DE 1,8,IN PLUS, FATA DE 323-UL VERDE,CARE ESTE DISPONIBIL,SI COMPLET SI PE BUCATI,O SA MERG AZI SA-I FAC NISTE POZE,SI LE BAG PE FORUM |
Quote:
|
6 Attachment(s)
am facut si eu cate ceva intre timp la rechinul meu
am vopsit capota si am duso la aerograf (surpriza) am vopsit capota portbagaj am vopsit bara fata (multumiri Piratu' ca a transportato sute de km) am facut un experiment cu capacul de la culbutori si a iesit marfa urmeaza admisia si cateva poze ... acum astept motorul si poate poate sapt asta il vopsesc pe tot dupa urmeaza punte cu discuri.. suspensie fata/spate de e34 si poate alte faruri .. bafta la rechinisti |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning