Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   CLUB Fiat PUNTO (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/21559-club-fiat-punto.html)

pac2bang 27-03-08 21:34

Re: Club Fiat Punto Tuning

nimeni nu mai are nici o parere asupra problemei mele?

monk 28-03-08 00:32

Quote:

Originally Posted by B.v.L (Post 1451019)
Am nevoie de ajutor .. imi trebuie suspensii reglabile pt. punto-ul meu din 2003> .. un pret in tara sau o adresa de net din germania . astept. mersi mult

ai pm cu adresa de germania ;)

Caveman 30-03-08 01:55

salut pac2bang si bine ai venit pe forum
sincer sa fiu si eu am problema asta la masina (punto 1.2 60 cp an 2000) dar la mine ii mai putin avansata problema adica imi sta masina la relantiu dar imi mere cam sacadat in sensul ca vibreaza cam suparator si de 2 luni inca nu i-am aflat ce anume cauzeaza mersul intrerupt daca afli te rog sa ma anunti si pe mine ;)

pac2bang 30-03-08 02:05

aceeasi masina o am si eu,pana si culoare,zilele astea am sa o duc la servis sa-mi dea diagnoza,daca ii ECU am ceva relati pe la service pe la srbi zi din cate am inteles daca ii partea electrica mi-o repara cu 100 euro,sau daca nu mere reparata imi da unu second cu tot cu cheile cu care a fost salvat codul,la 400 euro,acum astept sa vad la service ce-mi zice ai voi afisa aici:)

chybryt 30-03-08 05:14

lyxxy23 mi se pare mie sau este un punto 1.4 16v 95 cp ceva mai rar pe la noi este un punct de plecare foarte bun pentru un tuning de calitate...bafta si asteptam cu nerabdare sa vedem ce modificari ii aduci.

chybryt 30-03-08 05:15

pac2bang bafta...sper sa nu fie ceva grav si eu am programare marti dimineata...sa vedem ce-o sa fie.

cristifritz 30-03-08 13:30

Sal..sunt si eu fan Punto..ma primiti?

Apocalips 30-03-08 13:50

suspensie prea rigida.....

Salut! Sunt nou pe acest forum, si totodata noul posesor al unui punto 2001, 1,2 60 cai..Masina a fost adusa din germania cu 102.000 km, Masina este foarte rigida pt drumurile din Iasi...Este adevarat ca sta f bine in curbe, insa sotia e insrcinata si nu suporta zdruncinaturile.Are arcuri albastre cu garda coborata cu 3 cm,insa nu stiu daca si amortizoare sunt sport...Jantele sunt pe 15'' 195/45.Care e problema, la arcuri sau talonul cauciucului? Multumesc! O sa pun si poze

pac2bang 30-03-08 23:23

chybryt dupa ce ajungi la service cu ea.....sa dai si tu aici in scris ce ti-au zis ca are :) sa vedem cum ne confruntam cu problema,si sa se rezolve cat mai bine din toate punctele de vedere :)

chybryt 30-03-08 23:50

da pac2bang va tin la curent... in cel mai rau caz poa' sa fie garnitura de chiuloasa :) acum dumnezeu cu mila

Caveman 31-03-08 20:00

pac2bang din pacate mo lasat masina in drum mai repede decat ma asteptam tot cu aceleasi simtome si ce sa vezi daca iti arunca apa pe teava de esapament atunci cand ii motoru incins inseamna ca ii de la chiuloasa
Mie cel putin mi sa dus chiuloasa am fost la servis azi la verificat din pacate numai maine dupamasa o baga in lucru
Naspa treaba frate :(

Caveman 31-03-08 20:02

mie mi-a pus masina direct la calculator si nu a durat mult pana i-a aflat hiba vo 5 min
Bafta cu masina

Apocalips 31-03-08 20:08

ma ajuta careva? daca schimb jantele cu cauciucuri cu talon mai mare se simte vreo diferenta?am postat mai sus...plsss

chybryt 31-03-08 20:54

Apocalips din pacate punto este o masina rigida din constructie daca o sa schimbi doar jentile pe 14 nu o sa simti mare lucru...trebuie sa umbli si pe la amotizoare care din cate am inteles sunt sport...baga un anunt poate vrea cineva sa faca schimb cu tine. bafta

Apocalips 31-03-08 21:57

Merci pt raspuns...Am aflat azi ca si amortizoare sunt sport..Maine schimb jantele de iarna, pe 14...daca nu se simte nicio diferenta, dupa cum ai spus cred ca am sa le dau la schimb(suspensiile)..

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning