Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

Flow_Flexatu 07-02-10 15:27

Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii

foarte frumos,mie imi plac stopurile,nu vezi in fiecare zi asa ceva;) bafta in continuare...

SoundIdentity 07-02-10 15:44

9 Attachment(s)
multumesc frumos tuturor de urari....mai e mult de lucru pe ea dar va promit ca va fi pe masura....dupa ce incarc interiorul reglez suspensiile ,interiorul va fi un coniac cu cusatura galbena :) ceva de genu,la jante stau pe ganduri va arat cateva idei spuneti-mi care va plac ...
in legatura cu stopuri eu zic ca tre sa le vezi live cu toata masina asa cum e si poate poate va va schimba parerea...cele prezentate in pagina cealalta mi se par tare universale tot poporu le are pe alea :) si e plin netu de ele nu zic ca x-urile astea nu sunt in mare numar dat totusi le persoalizezi designu cu aspectu masini :) pentru mine alea sunt mult ideale :)

ia sa va aud ce ziceti vopsesc cumva jantele astea ..ajutati-ma cu orice parere jur ca nu ma supar pe nici un comentariu la masina de nici un fel :)

SKR* 07-02-10 15:55

Modelele 2 sau 4 sunt criminale :oops:

Trixi 07-02-10 16:28

votez si eu cu 2-ul! ;)

szoke_sz 07-02-10 16:46

a 4-a si a 5-a variatie de janta e votul meu...un pic e mai faina 5-a

uNq1 07-02-10 16:46

cum se numeste kitul man...? am si eu unul....1.8 t 25 jhare annivresary de 179 cp....dabea l-am luat,dar sincer ai cel mai misti si original kit din romania....se poate sa-mi dai si mie detalii despre cum se numeste....pe privat daca nu vrei sa se afle cum se numeste ....imi dau seama ca o vrei unicat...ca daia ai muncit atat. dar eu am dat comanda deja de kit de R32 dar imi place cum arata si sunt curios cum si unde l-ai gasit..doar atat! si app...stopurile sunt misto..de-astea am si eu..:D

uNq1 07-02-10 16:47

scuza-ma pt greseli...dar decand cu masina....n-am avut bani de o tastatura noua :))) bafta

HoricutzWSR 07-02-10 16:53

kitul e custom :)

87MTX 07-02-10 17:01

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 3058238)
am o veste foarte buna pentru cei ce isi mai amintesc de vechea mea rabla :)
in sfarsit am reusit sa ii finalizez cu totul exteriorul spuneti-mi parerile voastre am sa pun multe multe poze :)

superba masina !
felicitari !

JohnnyX 07-02-10 17:26

Stopurile spate mi se par geniale si exclusiviste in acelasi timp. Cat despre jante, as oscila intre poza a 2-a si a 6-a, dar orice alegere s`ar face masina va arata extrem de bine. Spor la lucru in continuare !

B16SIX 07-02-10 17:32

multam fain pt ajutoru acordat
alt fel mai stateam ceva timp in H
fac o cinste la 4tuning day

SoundIdentity 07-02-10 17:46

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 3061493)
multam fain pt ajutoru acordat
alt fel mai stateam ceva timp in H
fac o cinste la 4tuning day

cu multa placere oricand :)
uitete cu 2 pagini in urma pe 80 si spune dde iti place golful meu galben :)da si tu o parere :)

V.Roberto 07-02-10 18:03

Sziiiip kopasz:D:D,detalii?sistem audio? motor?ca am auzit ca va fii adevarata din toate punctele de vedere...sau nu am auzit bine?;)

b-01-ptk 07-02-10 18:08

frate poza 3 sau 4 sunt unicate ....no coment ......nice golf-u ..bafta in continuare.....

rudolf.s 07-02-10 18:14

Votez jantele:
4, 7 sau 1

All times are GMT +2. The time now is 06:35.

- Copyright 2026 4Tuning