![]() |
Re: Diverse Discutii
da...succes cu proiectul in continuare cristi...si sa nu ai probleme cu masinuta ;)
|
ce bate vantul pe sectiunea noastra..nu mai are nimeni noutati, vesti?
apropo, am vazut aseara doua masini din power team in curte la mecanicul , nea costica, unde ma duc si eu de ceva vreme...la el faceti lucrarile? nu stiam ca e asa priceput in motoare |
Quote:
|
am vazut eu odata un motor triumph parca, desfacut bucatele, ...si mi-a dat de banuit ceva :D
stiam ca e priceput ca la el ma duc de , 2 masini incoace :D, pentru diverse probleme |
stiu ca e frig dar, ceva activitate in seara asta? o intalnire ca pe vremuri macar ? ceva inainte de zapada :D ? de mos niculae?
eu m-am plictisit rau de tot acasa :| |
exista un logan albastru inchis, cu folii pe toate geamurile, b..xgn , in buzau?
il cunoaste cineva? |
Quote:
Dar care'i treaba cu el ? |
aveam ceva de impartit cu el...inseamna ca era doar un bucurestean idiot
|
Aha... ca tot ne'am dat la vorba... giuby n'ai pe cineva care are vreun garaj liber disponibil? Ca e tare nasol pe frigu asta sa lucrezi la masina si mai ales pe parte mecanica. Ti se inclesteaza mainile :))
|
maine saeara vreau sa vin si eu pe la buzau. va strangeti pe undeva ca as vrea si eu sa vin
|
nu stiu nici un garaj liber din pacate :(
jipianu, de strans nu prea ne mai strangem decat ocazional daca ne intalnim prin oras doi trei..e frig tare oricum, noi ne strangeam de obicei sambata seara |
aa...ok giubanu
eu oricum vin daca e poate ne vedem ce masina ai? |
un fiesta batranel..da e pe dreapta de ceva vreme..si o sa mai fie, sper eu nu prea mult
de ce ?:D |
ma gandeam ca daca o sa ne vedem in trafic sa te recunosc
|
de cand cu zapada au inceput sa iasa baietii cu masinile sa se dea de-a latu....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning