![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Nu ma lasa inima sa nu-i nominalizez ( pe cei care ii recunosc, si mai stiu numele lor :rolleyes2) de jos:
R1: Marin Dumitrescu ( inconfundabil ), ? - titi Petrescu - Bucuresti, ..Surloiu Petre +, Alexandrescu M + ( Papa dollar !!) Leu Nicolae-Deva.... R2:.... .... ....... Cornel Voda, .. D. Borlovan, ... Dan Amarica, Virgil Mitrescu ( fost secretar FRAK ) R 3: ... Iancovici Stefan +, Nicolau Nicolae, .....Dumitru Cojan, R 4: ....Vezeanu Petre +, Dumitru Telescu +, Alexandru Ionescu Cristea, Ionescu Cristea Eugen +, ........ R 5: Corneliu Tit, Niki Melinescu ( TVR ), Virgil Balas, ...Niki Herisanu, Vasile Stamate, ..... Mi-am " turat " mintea la peste 5000, si poate am mai gresit prenumele pe ici / colo, va rog sa ma scuzati Cum ramane cu evenimentul ?? Ocazia pozei de grup ?? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa va ajut cu una mai recenta :lol: 198?
Organizator FRAK Bucuresti. Timp de desfasurare : extrasezon competitional. Participanti : ii recunoasteti ? atat va spun ca-s numai arbitri si organizatori din tara. :?::?::?: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Totusi, sa dam cezarului ce merita !
Era si este o diferenta sa fii in scaun pe un easter si pe o masina , fie de orice grupa. Impactul vizual cu bornele si glisierele e diferit ! Apoi pe o masina se mai foflosesc adesea piese sport, piese pt competitii etc, dar voi faceati adaptari si constructii neverificate pe standuri, pe tunele aerodinamice, si alergati pe ele. Si ce forme de caroserie incercati in acele vremuri cand materia prima era limitata dimensional, caliatativ, etc Apoi sa ne gandim stilul de condus care trebuia acomodat rapid cu cel dintr-o masina de curse. si diferentele nu-s numai acestea ! stima si respect pentru constructiile mecanice facute . |
Asa e Vali, ai dreptate dar cum am zis mai sus fara o doza de nebunie sau inconstientza nu aveai cum sa mergi pe Easter...facut din polizor si taiat cu bomfaierul ca eu personal nici flex nu aveam...ma gandesc la pilotii rusi ,nemti bulgari ,polonezi care mergeau pe Eastere de fabrica ...putea si IAP sau uzina Oltcit sa se implice in asa ceva dar nu au facuto...probabil rezultatele romanilor erau altele poate in primele 2 locuri din CPP-CPF...piloti aveam si f buni
|
Quote:
|
Quote:
Domnul era ; Stanica Istratescu , si mergea arbitru in primul viraj de stanga ac !! ha, ma incerci ?:-) |
Quote:
dar ca si atunci, si acum nici massmedia nu este atrasa decat de evenimente: decor, cearta, ....cu ( zic ei :rolleyes2) impact la public!?!? dar uita ca pe baza multor cercetari au progresat masinile cu care se plimba astazi fiecare dintre ei1 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning