![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
21 Attachment(s)
Porsche Cayenne Turbo - AutoArt 1:18
Este o macheta ce mi-o doream de multa vreme, strict in varianta asta de culori. Interiorul este superb, poate cel mai bun din cate am vazut eu pana acum. Per total este o macheta foarte buna, dar care nu isi justifica pretul. Un kyosho 4x4 costa 70-80 euro ... iar acest aa nu justifica diferenta de pret ... |
Quote:
|
MACHETA ESTE SUPERBA SUPER DETALII,FELICITARI DE MACHETA !!!!!!!!!!!
|
Arata foarte bine Cayenne-ul! imi place mai ales felul in care i se deschide haionnul:wink: frumoasa piesa:!:
|
Quote:
despre pret: cand a aparut era mai ieftin, acum nu se mai fabrica si deja are pret de raritate ... :???: |
intr-adevar o macheta foarte buna.
Arata atat de bine de parca ar fi reala la scara 1:1. Interiorul este frumos reprodus, bravo, esti fanul No.1 in materie de 4x4. Ar fi fain daca ai pune langa acest Cayenne o alta macheta 4x4, gen X6M pentru pozat. :evil_laug |
Quote:
O afacere buna! Si un fan 4x4 ! Bun asa :D |
WOW..Porsche black...superba macheta din toate punctele de vedere, felicitari man:!::!::!:
|
Bine a zis Radu, esti no1 la SUV/offroad/4x4 :D Superb Cayenne !
|
nu stiu cat mai costa acum, stiu doar ca Xurile Kyosho sunt destul de scumpe (in jur de 350 lei) si sunt mai slab realizate, mai ales la detalii, daca la finisare nu (ca se vede mai putin in poze)...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
O sa incerc sa ma axex in principiu pe modele 4x4, dar sunt putine cele de la producatori buni si foarte scumpe ... :( Quote:
Quote:
Quote:
|
450 lei a ajuns?:doh:
mi-amintesc ca Promo l-a adus prima oara cu 200 si ceva de lei... acu 2 ani... |
Quote:
Oricum asa e cu toate. Un evo6 nu costa mult la vremea lui si acum costa cat 2 machete noi :lol:. |
:shock::shock::shock::shock: am ramas masca cand am vazut Cayenne....
e superb ... feliciari pentru achizitie |
Macheta e realizata aproape perfect,felicitari pentru achizitie!:shock:
P.S:nu inteleg ce va mira pretul,atat timp cat noile machete AA ajung usor la 150$:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning