Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Intalnirea "babelor" - Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures/154612-intalnirea-babelor-mures.html)

Hunor 02-03-10 22:41

Re: Intalnirea "babelor" - Mures

saptamina asta o sa fiu mult mai prezent :D
Am asigurare

baranyka 02-03-10 22:49

ma nu stiu ce va palcut asa de mult la Auchan ?? ca a venit ala si sa dat mare cu rabla lui de opel??? io zic ca la Interex e faini suntem numai noi deja ne stie lumea pe acolo ca Duminica mergem si bine si la noi se mai smechersc da na asta este:P:P Si mai zic ca Intalnirea nu din aia sta ca vin odata la luna si E na si io am Fost si na cines io . Io si fara masina mam dus si is acolo de cand a inceput si osa fiu si in continuare

YEED 02-03-10 22:51

Quote:

Originally Posted by baranyka (Post 3140942)
ma nu stiu ce va palcut asa de mult la Auchan ?? ca a venit ala si sa dat mare cu rabla lui de opel??? io zic ca la Interex e faini suntem numai noi deja ne stie lumea pe acolo ca Duminica mergem si bine si la noi se mai smechersc da na asta este:P:P Si mai zic ca Intalnirea nu din aia sta ca vin odata la luna si E na si io am Fost si na cines io . Io si fara masina mam dus si is acolo de cand a inceput si osa fiu si in continuare

SI EO :D

Hunor 02-03-10 22:57

tre sa primiti cite o diploma ca apreciere pentru prezenta!!!

Petyy007 03-03-10 08:38

celputzin o diploma de banii ce os a primitzi nici nu vbreaus a vorbesc:))

Rhor 03-03-10 14:54

dc diploma?:P
nui mai bine un ticked pt benzina/motorina ? :D
pentru un plin desigur:P

vali-tgm 03-03-10 14:55

Quote:

Originally Posted by Petyy007 (Post 3141639)
celputzin o diploma de banii ce os a primitzi nici nu vbreaus a vorbesc:))

Tu intelegi ce scrii? Nu ai nelamuriri asa dupa ce iti vezi postul "oare ce am vrut sa zic" ? Fii mai atent putin incearca sa scrii daca nu corect ca vad ca nu se poate macar sa inteleaga omul ce ai vrut sa zici.

Rhor 03-03-10 15:08

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 3142652)
Tu intelegi ce scrii? Nu ai nelamuriri asa dupa ce iti vezi postul "oare ce am vrut sa zic" ? Fii mai atent putin incearca sa scrii daca nu corect ca vad ca nu se poate macar sa inteleaga omul ce ai vrut sa zici.

si eu mam auitat umpic la asta... dar cred ca pana la urma am priceput ce a vrut sa scrie:-P

DEX_HELL 03-03-10 16:09

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 3142652)

si eu am descifrat cat de cat :P...

ce diploma??? ce tichet???

scriem pe o foaie A4 cu pixu: MENTIUNE pt:...... ca a participat la toate intalnirile din anul 2010
asta bineinteles daca nu lipsiti :)) da oricum veti avea macar odata o problema, si nu veti ajunge ;)

mester_bela 04-03-10 20:41

Quote:

Originally Posted by baranyka (Post 3140942)

Ma refer la faptul ca am fost foarte multi...

baranyka 04-03-10 20:43

Quote:

Originally Posted by mester_bela (Post 3147607)
Ma refer la faptul ca am fost foarte multi...

ok:-P:-P:-P

Hunor 04-03-10 21:43

un pic de vreme buna daca va veni vom fi iara multi :D
s vom avea onoarea poate sa vina si vrun radar din acesta mai nou pe la noi :D

DEX_HELL 04-03-10 22:08

FETITA mea va arata altfel, cand va aparea la prima intalnire, dupa o pauza lunga :P

Hunor 04-03-10 22:11

Sa numi spui ca va fi insarcinata :D

DEX_HELL 05-03-10 15:45

poate ma duc duminica asta la intalnire :P
si va promit, ca fac poze, daca ajung acolo...

All times are GMT +2. The time now is 09:39.

- Copyright 2026 4Tuning