![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Bine ca acum vad de fapt ca femeile cateodata sunt de 10 ori mai parsive si mai ale draq decat ne putem noi imagina cateodata. Ea vroia sa opreasca certurile dintre noi. A reusit sa stea sa planga cu prietenele ei.
Iar fata cu care sunt acum nu arata mai bine. Fosta era rupere dar nu mie rusine cu ea si macar nu ma cert deloc cu ea |
ideea e k f multi avem nelamuriri...si unii kiar cer ajutor ptr a se asigura k nu sunt timpiti d tot,sau cel putin nu sunt singurii timpiti p lumea asta ;)
faptul k vorbesti despre supararea ta...si unii kiar te inteleg si incearca sa te ajuta...p jumatate rezolva problema,cind nu ai prieteni adevarati p linga tine,cu cine sa te rupi in betie la un club... p d alta parte..daa..ai dreptate,femeile pot fi mult mai parsive...dar nu uita..doar cu cine pot sa isi permita ;) |
Ai dreptate si eu chiar daca am prieteni cu care am baut de nu mai nimeream usa tot pe forumu asta am gasit niste raspunsuri.
Aici din cauza anonimatului potzi spune chiar ce gandesti fara problema de a se rade de tine (am prieteni mai tampiti). Eu chiar multumesc tuturor care m-au ajutat daca ma mai tineti minte dintre voi. Si o sa mai citesc si eu din cand in cand forumu poate ajut si eu pe alti cu un sfat macar (pot merge si sa ma imbat ca porcu sau la femei daca e nevoie :D) |
Quote:
|
eu trec printr-o perioada cam dificila....este intr-adevar greu sa uiti o persoana pe care ai iubit-o si cu care ti-ai facut atatea planuri..pacat ca m-am implicat atat de mult cand nu era cazul...asa suntem noi baietii...fraieri cand vine vorba de fete....se pare ca trebuie sa mai si suferi dupa atata fericire:(
|
daca stai cu prietenii si faci ce iti place cel mai mult sa faci...o sa iti revii mai rpd decat crezi
|
Quote:
esti inca tanar ... faceti ce va trece prin cap ... dar nu va faceti niciodata planuri ca nu e in regula ;) asa se intampla cand se fac planuri ;) fruntea sus ... are balta peste destul ;) |
aveti si voi dreptate...nu contest acest lucru...dar noroc cu prietenii care sunt acolo cand ai nevoie de ei...;)
|
daca cineva iti este importanta,vrind nevrind faci planuri cu ea/el..mai mici sau mai mari...si e normal sa fii dezamagit k nu a iesit...poate ai vrut doar sa mergi undeva cu ea,sa-i arati ceva ce t-i s-a parut frumos...sau in caz mai nefericit,ai avut muuulte planuri...si e f greu sa realizezi k nu mai e loc...
daca ai prieteni,esti norocos...si ai sa treci peste,f repede!;) dar ideea nu este s-o uiti...k ai primit si clipe frumoase d la ea...si ptr asta sa fii recunoscator,ptr k sunt multe persoane kre niciodata la viata lor nu apuca sa traiasca asemenea momente...ci k sa te inveti sa traiesti cu ideea k a fost si nu mai e...si viata merge mai departe,si doamne da' multe surprize poate sa aduca! ;) |
Quote:
|
ce sa fac? m-am despartit d persoana pe care o iubesc mai mult dupa vorbele prietenilor care imi spun ca e c...a si k nu ma merita.Nu asi fi ascultat de prieteni dar si ea m-a inselat d multe ori.
|
Daca te-a inselat, unda verde ca are balta peste.
Fii baiat destept si mai gandeste si cu capul (de sus), nu numai cu inima. Bafta pe viitor. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning