Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

viruszatu1 13-01-09 17:57

Re: Accidente in Bacău

Quote:

Originally Posted by pytyk' (Post 1977101)
frateee!!! da ce cauta pe acolo

probabil vreun loc de parcare :rolleyes2

sageata 13-01-09 23:04

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1978219)
Si cica a facut scoala cu Sageata :)))

normal! ai vazut ce parcare a facut? nu a daramat jaloanele. sunt mandru de ea.:lol::lol::lol:

sageata 17-01-09 16:00

astazi ora 13.30 accident pe milcov. dacia logan cu alfa romeo. protagonisti: dacia logan (scoala) mandrul sageata la volan oprit la trecera de pietoni, curios, acordam prioritate, alfa romeo (ITALIA) a dimenticato dove este la frana si m-a lins un pic mai apasat in fund. invingator la puncte:.............dacia logan. alfa e tandari. nu s-a mai putut deplasa. :peace::joy::joy:

morpheusmaster 17-01-09 19:02

:)) Imi place la nebunie cum ai prezentat accidentul...ma omule da vad ca in ultimul timp te pupa lumea'n fund umpic cam des :)) stii tu :)) Bine ca ai scapat cu bine!!! Si sa scapi de bafta asta la asskissers :)

sageata 17-01-09 22:53

5 Attachment(s)
revin cu foto logan... penultima: fusta spate unde e rezerva iar ultima e rezerva care tine spatarul dupa ce s-a rupt. fara sa mai pun la socoteala faptul ca cd player-ul original al loganului a ajuns in bratele mele. un hot se cam chinuia sa-l scoata iar asta cu buleala l-a desfacut intr-o secunda:lol::lol:

aleks 18-01-09 03:29

pfff, te-a pus la umblatura, ba pe la asigurari, ba pe la service.. miiinunat... not :|

bc_04_aju 20-01-09 06:39

Vezi ce inseamna sa ai fundu sexy toti vor sa intre in el:)

Facem noi haz dar na e chiar belea tinand cont ca tre sa o duci la dedeman unde e si masina mea acolo de vreo 3 luni jumate X-(

aleks 20-01-09 08:29

Eu la Dedeman astept sa immi monteze un mp3 si un carlig(utilitara noua) de 2 saptamani, si nu sunt in stare sa o faca. In timpul asta se plateste leasingul, care, bineinteles, a inceput din decembrie deja, fara sa tina nimeni cont de faptul ca eu abia saptamana asta(daca am noroc) primesc masina...

sageata 20-01-09 23:10

iaca de aia nu am dus-o la dedeman.

AViOn 21-01-09 09:41

hmm ... la dedeman nu am avut niciodata probleme si au fost destul de rapizi mereu ... nu am avut masina la ei in service mai mult de 3 zile, desi trebuie sa recunosc ca nu am avut decat doua ocazii : portiera dreapta infundata cu mecanismul geamului busit: 3 zile , schimbare parbriz crapat(facut comanda 1 saptamana inainte): 24 de ore .

se misca destul de bine zic eu.

sageata 21-01-09 21:10

da, da! se misca bine angajatele alea pe acolo. m-as misca si eu cu cateva din ele.

bc_04_aju 25-01-09 22:15

4 sep 2008 Programat masina la Dedeman
5 noeb 2008 dus masina la service
au avut de schimbat un prag, bara fata, aripa dreapta fata, parbrizul si shi ambele portiere

MASINA E INCA LA EI:(

buddy_lexx 26-01-09 00:42

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1989749)
revin cu foto logan... penultima: fusta spate unde e rezerva iar ultima e rezerva care tine spatarul dupa ce s-a rupt. fara sa mai pun la socoteala faptul ca cd player-ul original al loganului a ajuns in bratele mele. un hot se cam chinuia sa-l scoata iar asta cu buleala l-a desfacut intr-o secunda:lol::lol:

poate iti era dor de umblat prin service..:)

geani29 28-01-09 07:02

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1989749)

iar te ţii de prostii:?::twisted:

MON-u 29-01-09 21:56

am avut din pacate si eu un accident destul de grav luni la 16:30 in margineni respectiv in trebes...Mam rasturnat cu matizul de la firma de 3 ori la 90 km/h
am sa revin cu pozele aferente...dar din fericire am scapat teafar doar cu cateva zgarieturi...

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning