![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Foarte frumos ,am vazut ca ai folosit vopsea glasurit .
M-ar interesa ce lac ai folosit. Mult succes in continuare ,iar referitor la jante votez sa faci miezul auriu iar exteriorul sa il lustruiesti pana iese oglinda. Ceva de genul https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1282087173 |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Nu copiez pe nimeni, iar miezurile vor fi rosii;)
|
Quote:
|
Quote:
Eram curios ce lac ai folosit dar am vazut ca lacul era glasurit nu m-am uitat cu atentie prima oara. |
cuvintele sunt de prisos .... absolut superba masinuta in legatura cu jantele si eu zic sa le faci aurii... nu e vb de copitat daca vrei iti pot trimite eu vopsea ca mi-a mai ramas si chiar nu mai am ce face cu ea.... inca o data felicitari ai o masina de invidiat !:twisted::twisted::twisted:;)
|
Mai conteaza daca da bine auriul sau nu, eu zic sa le faci portocalii:lol: ca da bine cu scrisul de pe geam:lol::lol:.Eu nu stiu de ce ai mai pus pozele cu jantele aurii daca tie iti plac rosii(iei vopsea de la CAT:lol::lol:), subiect incheiat,trece la alta tema.
|
Felicitari Caline,a iesit foarte bine masina.Ai facut o alegere buna parerea mea daca faci jantele cu rosu.Grija mare la asamblat masina,ca detaliile sunt cele care fac diferenta.Sunt convins ca va iesii foarte bine la final masina cu asa o echipa alaturi de tine ;) .
|
felicitari ptr. ce a iesit, imi place mult !
iar vopsitoria de nota 20 ! |
Hai cu motorul !
|
Superb ! superb ! superb ! este culoarea perfecta pentru masina iar vopsitul a iesit impecabil . Te-ai hotarat ce motor ii pui?
|
Multumesc tuturor.
Stage 1 la motor va fi asa: set 1.6, carb. weber 32dir, serpii de la DVL si aprindere cu senzor pe volanta.... dar asta dupa ce termin cu franele;) |
Quote:
Abia astept sa o vad la gata, dar probabil undeva in primavara, asta depinde si cum va fi vremea:rolleyes2 P.S: cat am frecat eu la serpii aia...:-) |
1 Attachment(s)
felicitari pentru masina este originala.
intrati cu incredere pe www.daciasport.ro sa vedeti si acolo o mica bestie! |
1 Attachment(s)
@ Nastase Bogdan - Mersi frumos, corect in primavara va fi gata:-), oricum nu trag tare s-o termin acum iarna, mai trebuie facute ceva piese8), iar vreau sa ma pot da cu ea prin april, cand face exact 2 ani de cand e in posesia mea:-P
@ bishop - nu mai este "originala", asa a fost cand a iesit de pe poarta fabricii, cum am mai zis masina vreau sa fie o replica a celor care au alergat pe vremuri, cu mici modificari;) P.S. A vazut cineva asa suruburi prin Romania asta? sau ceva asemanator... |
ce dimensiuni si cate ? unde le pui ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning