Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

cristi_407 23-05-07 21:55

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Eu nu am auzit de Mercedes in Turcia..Sunt alte firme care au fabrica acolo..Nu cred..

kyshtoc21 23-05-07 22:03

eu ink mai astept un raspuns, dak stie cineva sa-mi spuna!

sa stii k nici eu nu am auzit da cel ce mi-a spus are o firma de transporturi si are sprintere si el a zis k a cumparat masinile de la showroom din galati(mercedes)si aia de acolo i-ar fi zis k sunt facute in turcia!acum nu stiu dak s-a referit doar la sprinter sau la toata gama mercedes!:o

ESPinoza 23-05-07 22:20

Quote:

Originally Posted by kyshtoc21 (Post 916562)
sa stii k nici eu nu am auzit da cel ce mi-a spus are o firma de transporturi si are sprintere si el a zis k a cumparat masinile de la showroom din galati(mercedes)si aia de acolo i-ar fi zis k sunt facute in turcia!acum nu stiu dak s-a referit doar la sprinter sau la toata gama mercedes!:o

hm stiu si eu cazuri din astea dar nu ca sunt fabricate in turcia ci ca sprinterurile alea erau mashina de carat marfa si in turcia se modifica pt transport persoane.. poate la asta s`a referit...

lawyer2003 23-05-07 23:28

mercedes-urile si in special clasa C nu sunt facute in turcia dar mai au componente din turcia china thailanda

kyshtoc21 23-05-07 23:37

ms ms si eu auzisem k au si din cipru dar cred k tot de mercedes sunt facute!

lawyer2003 23-05-07 23:48

Quote:

Originally Posted by kyshtoc21 (Post 916795)
ms ms si eu auzisem k au si din cipru dar cred k tot de mercedes sunt facute!

nusunt facute de mercedes
mercedes le cumpara de la alte firme producatoare cu care au contract si le pun pe masini

kyshtoc21 23-05-07 23:57

pai normal k au contract cu alte firme producatoare de anumite piese,dar banuiesc k pe fiecare piesa exista si sigla mercedes, k eu am avut un passat inainte de c klasse si de exemplu mi se stricase debitmetru si knd l-am schimbat scria pe el k e facut de bosh in cipru dar avea si sigla vw pe el!k si marcile astea de masini nu fac contract cu orice firma fantoma si sa-i cada omului ceva la masina k chiar dak sunt facute de alte firme producatoare de piese tot marca masinii isi asuma responsabilitatea si nu cred k isi strik ei reputatia!ma rog acum ce o fi o fi!knd o sa trebuiasca sa schimb consumabilele tot de la ei ma duc si le cumpar la ei le schimb!!;) :D

lawyer2003 24-05-07 00:02

problema e ca mercedes -ul nu mai e ce a fost odata
eu l-am luat nou in 2005 si am avut niste probleme pe la componente....si in romania service-ul in garantie e de rahat.
oricum iti urez " la multi km "

ce model ai?
w 203 sau w 204 ?

ESPinoza 24-05-07 00:34

Quote:

Originally Posted by lawyer2003 (Post 916851)
problema e ca mercedes -ul nu mai e ce a fost odata
eu l-am luat nou in 2005 si am avut niste probleme pe la componente....si in romania service-ul in garantie e de rahat.
oricum iti urez " la multi km "

dute in brasov .. service de nota 10 la mercedes

CRyS` 24-05-07 00:45

Quote:

Originally Posted by lawyer2003 (Post 916772)
mercedes-urile si in special clasa C nu sunt facute in turcia dar mai au componente din turcia china thailanda

Uite inca un user care mai posteaza din cand in cand...Dar ma intreb de ce nu vine pe la intalniri...!

lawyer2003 24-05-07 00:48

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 916994)
Uite inca un user care mai posteaza din cand in cand...Dar ma intreb de ce nu vine pe la intalniri...!

pentru ca de abia m-am inscris
si desi urmaresc site-ul de mult timp nu imi place sa ma introduc cu japca

ZyZ 24-05-07 00:49

Bine ai venit. Ar fi o idee sa te introduci pe tine si masina ta in sectiunea "Masina mea"...

CRyS` 24-05-07 00:58

Bine ai venit...poti da un add pe Acelasi_crys sa mai discutam ;) dar nu acuma ca ma culc! :D

lawyer2003 24-05-07 01:17

ok multumesc pt invitatie

bakal 24-05-07 11:45

wa, da voi la ore din astea tarzii nu aveti somn???

All times are GMT +2. The time now is 03:15.

- Copyright 2026 4Tuning