![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
Eu nu am auzit de Mercedes in Turcia..Sunt alte firme care au fabrica acolo..Nu cred..
|
eu ink mai astept un raspuns, dak stie cineva sa-mi spuna!
sa stii k nici eu nu am auzit da cel ce mi-a spus are o firma de transporturi si are sprintere si el a zis k a cumparat masinile de la showroom din galati(mercedes)si aia de acolo i-ar fi zis k sunt facute in turcia!acum nu stiu dak s-a referit doar la sprinter sau la toata gama mercedes!:o |
Quote:
|
mercedes-urile si in special clasa C nu sunt facute in turcia dar mai au componente din turcia china thailanda
|
ms ms si eu auzisem k au si din cipru dar cred k tot de mercedes sunt facute!
|
Quote:
mercedes le cumpara de la alte firme producatoare cu care au contract si le pun pe masini |
pai normal k au contract cu alte firme producatoare de anumite piese,dar banuiesc k pe fiecare piesa exista si sigla mercedes, k eu am avut un passat inainte de c klasse si de exemplu mi se stricase debitmetru si knd l-am schimbat scria pe el k e facut de bosh in cipru dar avea si sigla vw pe el!k si marcile astea de masini nu fac contract cu orice firma fantoma si sa-i cada omului ceva la masina k chiar dak sunt facute de alte firme producatoare de piese tot marca masinii isi asuma responsabilitatea si nu cred k isi strik ei reputatia!ma rog acum ce o fi o fi!knd o sa trebuiasca sa schimb consumabilele tot de la ei ma duc si le cumpar la ei le schimb!!;) :D
|
problema e ca mercedes -ul nu mai e ce a fost odata
eu l-am luat nou in 2005 si am avut niste probleme pe la componente....si in romania service-ul in garantie e de rahat. oricum iti urez " la multi km " ce model ai? w 203 sau w 204 ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si desi urmaresc site-ul de mult timp nu imi place sa ma introduc cu japca |
Bine ai venit. Ar fi o idee sa te introduci pe tine si masina ta in sectiunea "Masina mea"...
|
Bine ai venit...poti da un add pe Acelasi_crys sa mai discutam ;) dar nu acuma ca ma culc! :D
|
ok multumesc pt invitatie
|
wa, da voi la ore din astea tarzii nu aveti somn???
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning