![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
Lasati vorbaria si puneti poze! :evil:
|
Quote:
Oricum frumoasa intalnire duminica, RESPECT!!! |
Quote:
Mare dreptate ai tu aici ... in fine numai comentez nimik chiar daca mi-au fost adresate mie comentariile lui mertan ... despre accidente si restul da oricum ...daca se tot da asa sofer hai sa facem ceva in legatura cu asta ca sa vedem daca esti asa de bun precum spui . Si inchei aici ce am avut de zis . Oricum ma bucur ca si celor de la Piatra le-a placut la noi :) si ii mai invitam si cu alte ocazii PS : Daca s-ar strange in fiecare duminica atatea masini cate au fost ieri ar fi un lucru extraordinar :) |
am fost la 18 la 18 30 si la 19 30 am trecut pe langa si erau doar 4 masini...despre ce intalnire vbitzi voi ? :???:
|
au fost cateva masini aseara si a iesit chiar frumos. btw...mertan cam au dreptate baietii ;)
|
A fost frumos aseara .. Si cu domnu mertan am si eu niste treburi de rezolvat .. Aseara a fost intalnire si nu am vrut sa fac show de fata cu toti .. Oricum ne mai vedem :twisted: :D :D :D
|
Ma. ... voi sunteti nebuni ? iara incepeti cu de astea ? ... si mai ziceti dc nu mai vine lume .... pai e normal .... spuneti pe forum niste lucruri doar de dragu de a le vedea toata lumea ... ca doar puteti sa ii ziceti si lu mertan in fata lucrurile astea :|
P.S ma refer la alexxx si cristy_mat |
:lol: :lol: :lol: iar se cearta fetitele? n-am mai vazut o paruiala cam de mult.:twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
pe la 8 au inceput sa ajunga toti |
Quote:
|
Da, a fost frumos, dar pozele unde-s?:-P :lol:
|
Quote:
|
lasa sa stie toata lumea ;)
|
aruncati cu pietre in el! omorati-l! legati-i sireturile!:twisted: :twisted: :lol: :lol:
|
Mah daca aveti ceva de rezolvat rezolvati-va intre voi nu va spalati rufele in public ca nu e frumos... In fine nu cunosc cazul dar cam multa vorbaraie si putina actiune... demonstrati-va calitatile in condus, gasiti voi o cale! Parerea mea e sa ne abtinem de la comentarii ce lasa loc la discutii aprinse... Suntem totusi o "comunitate"...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning