![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
eee si cu tine acum .:D ..e facuta in graba 30 minute ce ai vrea sa o fac sa zboare :D
|
@ d@n_nsl: arata aproximativ bine..insa ar fi trebuit sa faci nishte refl la geamuri si faruri..
ar fi aratat si mai opk..dak ai fi pus nishte jante euro..si sa il pui cu burta la pamant..parerea mea..oricum e frumusel...bravo! @ nitro customs : iti dau un sfat..:evita sa faci mashinile negre..deoarece culoarea neagra atrage o gramada de reflexii..dak vrei neagra...copiaza-o d p o mashina neagra..dak intelegi c spun jantele..desi is foarte folosite..ink arata bn..dar roata spate..e prea ingusta zic eu. nu ai facut prea multe la ea..dar fiindca este un quick..eu zic k e destul d bn..bravo si tie! |
am sa tin cont de sfaturile voastre...cu reflexiile si umbrele nu prea le am
ps: este prima oara cand modific un spoiler si asta mia luat in jur de 2 ore |
ms de comentarii...mai astept si altele.. :)
|
Quote:
deci sa incepem ... culoarea neagra e putin ireala si nu are prea multe reflexii ...si putin cam mult noise cand schimbi jenti ..incearca intai sa faci un layer cu negru exact pe partea unde e janta ..si apoi sa copiezi o janta cu tot cu cauciuc acolo ..o sa iasa mai bine ... foloseste pen tool te ajuta mult mai mult la creat si la selectat mai rotund mai formele masinii daca intelegi ..take care |
Reflexii chiar nu vad de unde sa mai scot...sa le fi accentual pe alea care deja sunt e altceva..dar sa mai fac altele chiar nu vad de unde.. :|
Pen tool am folosit doar la refacerea liniei de la usa.. |
incearca sa folosesti pen tool si la selectii la tot ...el e baza :d ...si la culoarea neagra incearca sa dai contrastu mai mare ca sa iasa reflexiile in evidenta
|
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Rx-8 remade:rolleyes2
|
motorul e batut de vant... :lol: si cauta si tu un motor de mazda nu de honda :lol:
pune si donorul sau trimite-l p privat sa vad dak am ghicit sau nu :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dodge Charger (1972)
|
frumos lucrat ...:)
|