![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
TFK - u lucrezi in paint? Lasa brush`u si incearca sa faci c/p calumea -selectii aiurea strambe, gume ciopartite, bara fata nu are forme, ai coborat si masina din fundal intr`un cuvant nu e bine mai nimic.
No offence nu inteleg de ce post`ati doar de dragu de a publica la ce ati muncit 10 minute.... La ce greseli sa iti atrag atentia daca tot ce ai facut e gresit..... Alyn_Boy94 - poate selectii colturoase ireale fara umbre, viniyls ireale (alea trebuie sa fie putin transparente) jenti strambe si colorate aiurea. Citeste cateva TUTORIALE inainte sa incepi o lucrare. mrsika - greseli nu vad dar sunt putine modificare.. macar geamurile si culoarea schimbata si o aerisire ceva. FunBMW - diferenta prea mica... stock .. Defapt nu e originalu ce ai tu acolo e deja lasata si fara cateva elemente |
Quote:
Tu folosesti lasso tool cand faci brush sau smudge?..dak nu incearca sa-l folosesti ptr. ca nu prea ai linii.. :| |
2 Attachment(s)
S class ..in cimitir cum zicea cineva :|
|
Quote:
|
Quote:
Grila pare ca nu e cea mai reusita, adica nu pare reala 100% chiar daca e potrivita bine(asa am patit si eu... tot cu un Mercedes, probabil au o slabiciune) Per total masina e frumusica.. imi plac mult neoanele, poate`mi zici si mie cum le`ai facut! PS: Astept si eu comentarii la lucrarea postata mai jos :) |
2 Attachment(s)
Mult controversatul Scion! O masina putin ciudata :)
|
Quote:
|
Roata de pe spate e asa ptr ca am scos in afara aripa..iar pe cea de pe fata am lasat-o la fel. si am pus si umbra care lasa impresia k e inauntru ..neonul e facut din 2 bucati..am facut o linie ( cu orice vrei tu) pe layer nou..dupa care Blending options/outer glow si te joci acolo, si unde scrie Blend mode modifici pana iese ceva cat de cat real( eu am dat color dodge...parca)...si a 2 a parte e facuta cu brush si modificat alcel " blend" dar direct de unde scrie Normal ( nu mai intrii la blending options)..dak ai inteles ceva dai un pm.. ;)
|
2 Attachment(s)
Facuta in 2 zile pentru TOBA :-)
Stiu ca sunt erori la lumina/umbra..dar ...in mare? |
lumina , umbra disort aiurea ,, si mai ales jentile care sunt urat proportionate .....incearca sa bagi niste reflexii ...donoru tau e un scion de studio...si aici e un background de afara ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am scos cea de`a 2`a umbra! La grila nu am folosit deloc smudge, doar putin clona.. mai mult nu am ce sa`i fac ca nu mai am originalu` de la stadiul respectiv (opacitatea trebuia putin mai mare) |
o fi vopseaua 80% da la tine nu e asa...uitate la niste poze cu o vopsea mata sa vezi ce inseamna ...are mult noise pe ea..e aiurea rau am incercat odata si mi-a iesit aiurea ..plus ca la tine donoru care l-ai avut (dc vrei il si pun ) are o tenta de lucire vopseaua nu e mata ...io ti-am dat o sugestie prieteneasca....dc vrei sa faci o lucrare buna ...nu zic copie parti dar incearca prin brush sa la ajustezi nu prin disort ...ca se vad aiyrea ..plus schimba jentile ca 1 la mana dau aiurea pe masina ..2 la mana sunt ovale nu rotunde . 3 la mana mi se par de studio nu de afara ..take care:P
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning