![]() |
Re: Club ESPERO
Quote:
|
@ low, tu cumperi eleronul ala cum cumperi si distantoare??? :)))
|
am luat,dupa cum observi am jantele pe masina,daca nu aveam distantiere,nu o putem misca din cauza buzei,atingea in punte/jamba;)
si eleronul va mai astepta nitel,acum trebuie sa schimb caloriferul.... |
bravo... nu scapi deloc de belele ;)
|
da:cry:...de asta vara am vazut ca picura pe acolo,dar am crezut ca`i condens,chestii de genul...si acum cand a dat frigul,a pocnit...
maine dimineata o bag la operatii...sa speram ca nu mai ma bage la alte cheltuieli,deoarece am cam schimbat tot pe ea:rolleyes2.. |
dap..revin cu lista de probleme...
ieri a sarit dp punct,deoarece cureau avea 4`5`6 catei rupti....deci cureaua nu mai este buna... corpul de la termostat fisurat... caloriferul din interior...... pompa de apa mancata in interior.... bubina avea "tumburusul" acela care intra fisa rupt.... niste furtunse...si mai era ceva... aa electromotrul... am cumparat... pompa apa; distrbutia cu totul; caloriferul; bubina; termostat; trebuie sa gasesc un electromotor si o bag la operatie...ps:banii mei de revelion s`au dus...o caruta de banii...cam asa se intampla daca o lasi sa "cada" total.. plus am asigurare8) |
varsta domnu'... varsta ;)
Lasa ca acum stii ca numai ai probleme! |
stiu..stiu...
culmea este ca toate mergeau bine....asa brusc...toate au cazut..dar nu exagerez,toate odata:)))...cam ne`simtita masina mea:)) |
creca' de la noile jenti i se trage...
|
Quote:
|
las' ca si mie cand mi-au cazut cateva radiatorul si pompa de benzina o data asa fara avertisment :lol:
|
Salut
Asera am incercat sa reglez farurile deoarece cel din dreapta bate mai jos decat cel din stanga si nu vad nimic pe strada. Toate bune si frumoase,am dat drumu la faruri,si m-am apucat sa invart de acel "surub". SI surpriza,nu se intampla nimic:) Daca m-ati putea ajuta v-as fi recunoscator. |
dupa sarbatori,vreau sa`mi cumpar alte semnalizari,sa le modific mai cu gust...asa ca..DONEZ semnalele actuale,dar sa treaca sarbatorile,ca deh,poate mai semnazlizez si eu din cand in cand:roll:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sau eo;)
|
aveti timp sa va decideti....mai este 1 luna..:crazy:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut baieti,mai am si eu o singura problema cu trotineta,dar cam vitala,sapataman trecuta am schimbat demarorul,dar nici asta nu a tinut mult,avand in vedere ca mi la dat cineva pe moka,acum intrebarea vine,la al meu are bendix`ul stricat,am cautat,dar nu am gasit pe nicaieri,gasesc doar de 1.5...ma poate ajuta cineva:sniff:
sau se potrivesc cele de 1.5 la cele de 1.8/2.0 ? ori cele de opel? |
Quote:
cred ca pot sa te ajut eu demaroru |
Quote:
mie mi`a zis un mecanic de la daewoo bucuresti,ca bendixurile sunt la fel..asa am gasit de cielo in oras la 45 ron,dac apic,il pun:D |
Poti intreba la magazinul de piese, au ei cataloage cu reperele pieselor si , teoretic, ar trebui sa stie si ei daca s-ar potrivi piesele intre ele...Daca nu, inseamna ca vanzatorul ala e in pom.
|
Am fost eu la Delfinariu sa cumpar un actuator pentru rezervor,si se uita la mine ca la felul 14:).I-am explicat si cum arata si in final a luat acel catalog ca sa-mi spuna ca nu are.
|
Gata,job done:joy:
la electromotoarele de 1.5/1.8/2.0 au bendix comun,cost 52 ron |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce mai dai banii pe benzina...
iti spun eu cum...vin...si`mi spui pe ce parte vrei sa intru..si daca ai preferinte,cu fata sau cu spatele,si sigur se dechide ceva,o usa,capota,orice..:bat: apa fierbinte...2 sticle de 2l rezolva treaba;) |
Quote:
asa am facut si eu anu trecut cu apa si toate bune si frumoase tot asa seara, iar noaptea a fost ger si cand sa deschid usa si mai rau...:):)):)) |
Quote:
|
Quote:
|
Pune apa calda pe ala aia si dupaia mergi la spalatorie sa iti sufle apa de la oglinzi, iale, manere!
|
De unde pot cumpara flanse pentru espero si la ce pret
|
Ce flanse?
|
poi ca sa schimb de la 4x100 la 4x110
|
pai,o sa te coste ceva...