![]() |
Re: Constanta - Accidente
ah , scuze de gresela. ala a fugit , ce a facut?
|
da ala a fugit ...era sa se suie pe mine ca eu am franat destul de brusc cand am vazut
|
dar unde s`a intamplat asta ? ca din poze nu imi pare nimic cunoscut ...
|
felicitari...poate asa inveti si tu sa conduci,sa nu te mai crezi regele soselelor...nu este prima data cand te vad k mergi ca nebunu prin oras...lasa-ti basinile acasa inainte de a iesii cu masina prin oras.astea sunt scuze,c ti-a taiat ala calea...daca mergeai regulamentar nu se mai intampla ce sa intamplat ;)
|
ce sa le faci ! in ziua de azi orice pustan este si pilot ! numai ca si pilotajul asta nu-l poate stapani oricine ! bine ca nu a patit nimic !
|
Bine ca n-ai mierlito...oricum, la cum arata masina...aveai viteza regulamentara (pt autostrada) :)....CASCO ceva ? sau paguba la buzunar ?
|
Ce vorbesti frate cum arata masina ... in locu tau ma dadeam jos din masina si alergam direct la Biserica sa aprind lumanari.
|
B Boy atat te duce capu sa spui ? esti tu vreun mare zmeu... mentalitatea specifica romanilor , bucurati-va ca nu a patit nimic , voi in locul lui... ? vorbiti prea mult si prea prost unii dintre voi
|
Quote:
la ERY : pai casco nevoie...ca e din 97` masina ...deci....rca :)) viteza chiar nu stiu care era... alta acum...pun la punct lancia thema 2.0 turbo :D la Adi :> : pai imediat dupa impact am coborat din masina si nu imi venea sa cred k nu am nimic.... si bine ca nu a fost nimeni ranit.... la AEV : pe ferdinand ma...ma duceam spre casa... imediat dupa intersectia cu atelierelor...langa politie ...au venit baietii perpedes... |
88 BAU bine ca ai iesit intreg din ce a mai ramas din masina,:yikes: restul nu mai conteaza, vei face alta masina. Important e sa ai grija pe viitor. Teoretic ala care ti-a taiat fata ar fi trebuit sa opreasca daaaar traim in romania :shock: bine ca ai avut centura pusa, te felicit pentru asta.
Erai singur in masina ? Bine ca ai scapat intreg din asta, cineva sus acolo vrea sa ramai aici. Bafta, s-auzim de bine.. |
Quote:
ms ms si grija voi avea f f f mare de acum incolo....da eram singur doar ce lasasem prietena acasa.... bafta |
Pacat de masinuta, era chiar sexy :) Macar ai apucat sa schimbi jantele ?
Si vorba celor de mai sus, bine ca nu ai patit nimic si este totul ok ! Succes la prepararea noii masini |
Quote:
|
10 Attachment(s)
update la poze :
|
ai avut bulan cu carul fratioare ... am prieteni care s-au dus in masini avariate mai putin decat a ta
|
E mai urat decat mi-am imaginat....sigur esti intreg ? :)
|
Quote:
|
mare noroc ca ai lovit dreapta, daca era pe partea ta nu te vedeam bine acuma :???:
acum te poti considera sofer :-P |
aviz celor care gandesc la modul
"ia-l si p-ala ... merge cu centura prin oras..." |
airbag-ul nu a sarit?
|
Quote:
|
doamne dumnezeule...vorba cuiva care a postat mai devreme:cineva acolo sus te iubeste si nu a vrut sa te ia dintre noi.ce ai patit tu aseara se numeste CUMPANA A VIETI.iti recomand sa te duci sa iti aprinzi o lumanare ca ai avut un noroc chior.cat despre masina:alta.numai bine
|
Centura face minuni???
Sa vezi airbagul ce minuni face (nu tineam sa aflu). Bine ca esti sanatos, pacat de munca depusa, spor la noul proiect. |
pfu .... frate ... mai e nevoie sa zic si eu ca ai avut bulan ?
|
Accident pe Bd. Alexandru Lapusneanu la cativa metri de farmacris ... o nova/solenza (nu am vazut exact) a urcat pe trotuar o jetta parcata ... poze/detalii cineva ?
|
solenza botu praf si jetta urcata pe trotuar puntea spate bye bye +aripa spate , bara , haion si mai era si un tico sters pe partea stanga ... mai multe detalii nu stiu ... am inteles k solenza venea dinspre dacia
|
tot de acelasi accident vroiams a intreb si eu .. daca stiti ceva .. destul de urat facute carutzele ?!
|
4 Attachment(s)
Si pozele
|
Quote:
|
Daca nu impusca nimeni toti taximetristii...Nu e vorba ca e normal sa dea liniute baietii...da taximetristii ar trebui impuscati oricum...
|
exact. numai nenorociri fac pe strada si nu au respect fata de nimeni. eu ii ursaresc de cate ori ii prind pe langa mine.
|
Azi dimineata la iesire de pe centura spre Valu (cred ca Filimon Sirbu cu Aurel Vlaicu) un bmw cu un golf frontal. Nu stiu detalii.
|
e de vineri seara... azi a luat foc o masina e lapusneanu si un motor pe aurel vlaicu
|
Am auzit si yo de motor , stie cineva ce sa intamplat ? e ok omu?
|
Quote:
Si eu am mutat dupa amiaza masina de acolo ca nu este primul accident care se intampla exact in portiunea aia de 10m.:D Cat despre motor.....omu este ok....motoru ars 100%. Si ca o constatare la accidentul cu moto:daca se intervenea cu 2 stingatoare in prima faza nu se intampla mare lucru... |
azi dimineata in jurul orelor 9 am vazut un bmw pisica,in dreptul hotelului iaky cu botul putin remodelat.stie cineva detalii.n-am apucat sa vad numarul masini dar presit ca este TX sau rosu:-P
|
ieri pe zi ... accident la intersectia Th. Burada cu Str. Bucuresti ... Golf plus si C4 ... golful usile de pe partea stanga indesate binisor ... citroenul ...dupa mine dauna totala ...
|
Quote:
Tot pe Th. Burada .. intersectia cu Cibinului.. un Logan MCV + una bucata Focus break .. infipti in acelasi stalp. Probabil ala cu Loganu facea stanga sa o ia spre bazar, probabil era coloana si omu cu focusu venea tare dinspre gara. Usa dreapta fata + prag infundati rau la Logan .. Focusu botu praf ! Si mai era un BMW seria 3 '99 langa cimitiru din bratianu.. Botu facut floricica la propriu !! |
Quote:
|
accident pe bulevardul tomis la sala sporturilor...un pegeout 307 albastru cu un Bmw seria 6 daca nu ma insel negru .... domnisoara cu 307`le a vrut sa intoarca ..... bmw`u avand viteza sau asha am inteles....sau ciocnit ca ouale de pasti in partea stanga a soferului...victime nu stiu iar daune cam totale....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning