Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

alexSHO 15-05-07 09:12

Re: Masini tari vazute la noi !!!

vezi sa nu ^^ chiar credeti ca tot ce zboara se mananca? :lol:

b_gt 15-05-07 12:23

haha...tipul a avut si un ferrari....are 30 si ceva d ani...iar el era innebunit dupa slr..si eu l am convins k e mai buna alegerea cu carrera gt..mai ales k il stie p tipul care are si el carrera gt..

dan_m3 15-05-07 12:59

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 886492)
unii dintre noi poate strang bani cateodata cand vor sa isi cumpere o pereche de adidasi mai acatari ...altii nu au sa isi incarce o amarata de cartela cu 5 % , altii nu au ce manca ....altii nu stiu cat le masoara propietatea dintrun colt in altul ....nasol ....sa ai vreo 300 de mil de E in mana si sa ti se spuna contruieste o sosea > tu o construiesti ...de cati numai conteaza pt ca in caz ca te-ar fi intrebat sau controlat careva ai fi avut de unde da spaga din malduru de 300 ....si tot asa ...va veni altul care o sa vrea sa faca metrou pana la coanda si o sa ceara 500 de mil ....si vom avea metrou ....ca exemplu de fata ...noi avem pitesti ...vai de mama noastra ...omu acum are casa de 12 si o masina cat 4 % din suma care un roman nici macar nu poate lua credit de la o banca ...

offffff
doare, dar asta este adevarul,....
asta este.

Korne 15-05-07 15:25

tare mare dreptate a mai avut sil4tuning... asta e...unii isi cumpara carrera gt, altii se uita urat la caseritza de la benzinarie ca ii taxeaza de 2 milioane pe un plin...

Bemelo 15-05-07 18:00

Cel mai mare talent al romanului este sa se planga.. sa fie o victima. In acest topic este strict vb de masini tari vazute la noi ,va rog nu-l stricati...
Cer scuze pt off topic.

007@wizards 15-05-07 18:14

Quote:

Originally Posted by ct-50-SHP (Post 584886)
ceva frumos vazut pe la noi pe la romani...poza am primit-o de la un prieten si nu stiu de unde e masina...oricum omu are gust:)respect

Hihi...asta sta la mine in showroom de ceva timp:-P :-P :-P

DaBotta 16-05-07 13:58

cu ce ocazie masina lu gusu la tine in showroom ? :)

Strainger 16-05-07 14:16

5 Attachment(s)
stifturi :))

007@wizards 17-05-07 08:54

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 904179)
cu ce ocazie masina lu gusu la tine in showroom ? :)

:lol: ...pai de cind a reusit sa ii crape motorul...cam sta pe aici la caldurica..nu ca nu mi-ar face placere;-)

daniro021 17-05-07 10:54

1 Attachment(s)
Un Bentley Continental prin Bucuresti, masina i apartine lui Lili Sandu:D

Bogdan_mb 17-05-07 12:50

Quote:

Originally Posted by daniro021 (Post 905613)
Un Bentley Continental prin Bucuresti, masina i apartine lui Lili Sandu:D

ar vrea ea :lol: :lol: sau si-a gasit pe cineva sa ii ofere asa cadou ? :-) :-)

teddy 18-05-07 03:03

Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 901898)
nu cred sa mai existe la 0 km .....greu de crezut si mai ales din 2004 ...a trecut 3 ani de atunci ...in fine
plini de combinatii prietenii astia ai tai ....
vreau sa te intreb tipu cu care pleci ce varsta are de vrea si are atatia bani pt o masina ....roman ? tu esti tanar ? cat ai si tu b_gt ?

chestia cu 0 km e o afacere super profitabila de cand lumea si pamantul. se iau masini foarte scumpe/performante si/sau fabricate in editii limitate si se pastreaza in garaje ventilate, ingrijite constant dar nerulate. se vand dupa cativa ani la sume cu adevarat impresionante.

sil4tuning 18-05-07 07:30

nu stiam .......in fine
sa ii uram succes si sa vedem masina pe strazi ;)

alexSHO 18-05-07 22:11

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 902164)
haha...tipul a avut si un ferrari....are 30 si ceva d ani...iar el era innebunit dupa slr..si eu l am convins k e mai buna alegerea cu carrera gt..mai ales k il stie p tipul care are si el carrera gt..

haha sa-mi arati si mie cand o sa isi ia tipul.. lol

b_gt 18-05-07 22:44

1 Attachment(s)
ha ha...nu inteleg de ce atata invidie..eu nu vreau sa m laud..iubesc foarte mult masinile....o viata ai!....daca ai bani dc sa nu ti cumperi...lambo sau porsche?traiesti toaat viata cu bani in banca mergi cu o masian modesta...si dupa iti pare rau!acest ferrari a fost masina lui...270000 euro...am uitat pardon..daca am ferrari 612....nu am bani d carrear gt:)))))))))))

alexSHO 18-05-07 22:49

haha, cand isi ia sa imi arati dar nu o poza d-asta acuta pe strada ;)

b_gt 18-05-07 22:53

1 Attachment(s)
ai dreptate!este facuta in fata casei mele...vezi k s ul asta carlsson este tot in fata casei...poti s te uiti la dalele din fata casei..dar ce nu conteaza oricum..

alexSHO 18-05-07 22:57

bai serios cand si-o lua faci frumos o poza tu in ea si te cred ca asa pot sa fac si yo poze la avioane si zic ca's a lu tataie mi le lasa mie mostenire

si la mine in fata casei parcheaza un range arden si nu-i al meu :shock:

am devenit regele offtopicului, puteti sterge posturile

794-TTG 19-05-07 11:19

1 Attachment(s)
am prins-o ieri.frumos rau.

794-TTG 19-05-07 11:19

sorry.frumoasa rau:oops:

-LEXION- 19-05-07 11:24

3 Attachment(s)
ceva - ceva

Strainger 19-05-07 11:24

3 Attachment(s)
ahams ahams:pelvic_th

Andreus 19-05-07 13:00

Superb bentley`u....si porsche`le....si ferrari :)) strainger...n`as putea sa zic ca masinile alea au ce cauta pe topicul asta...nu cred ca sunt asa de tari

Strainger 19-05-07 13:03

sta cam asha este da vezi tu nu orice om are bani de o asemenea masinutza si plus de asta unde stau un crysler dinala e numai unu si ink ceva masini dinatea au mai fost puse asha k am pus shi eu!

Bogdan_mb 19-05-07 14:30

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 908965)
sta cam asha este da vezi tu nu orice om are bani de o asemenea masinutza si plus de asta unde stau un crysler dinala e numai unu si ink ceva masini dinatea au mai fost puse asha k am pus shi eu!

Un Chrysler 300M si un Jaguar S type sunt masini rare in Iasi? Ce sa mai zic de scumpe, tari, etc :rolleyes2

CT-87-ADY 19-05-07 14:34

Un Audi A4 pe motorina... ajunge cat un 300M dak te chinui putin :)

supreme88 19-05-07 14:35

nu e din iasi...e din galatzi. ..kiar strica firma orasului :))

Outrageous 19-05-07 14:36

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 908965)

Strainger te rog eu nu mai pune toate tampeniile pe topicul asta.Ai putea sa faci un alt topic cu numele: "Masini mai putin tari vazute la noi !!!" si sa pui acolo cate poze vrei.

ameer 19-05-07 14:43

Misto thread, atat ca hyundai-uri tunate sau alte masini de genu nu isi au locul parerea mea. Ar trebui postate intr-adevar masinile tari sau rare in Romania. Imi place forumul asta, pacat ca nu am stiu de el pana acum ! :-)

Evil Yuri 19-05-07 15:09

4 Attachment(s)
Ceva morgan :D

Korne 19-05-07 17:36

Se numeste Morgan Aero 8...chiar poti vedea cateva la Fia GT... e uraaaaaat:evil:

sil4tuning 19-05-07 18:15

13 Attachment(s)
veniti sa vada fia gt

CT-87-ADY 19-05-07 18:25

jmecher rau RS6`le :X

l`am vazut si eu 1data in BUC...V8Bi-turbo...nebunieee :)

Psycho 19-05-07 18:27

10 Attachment(s)
cateva poze cu .. un mercedes ... da nu avea semnu de mercedes ... pelea mea

scria costica sau ceva d genu asta p el .. :)) :twisted::twisted::twisted::twisted:

Nebunieeeeee :))

sil4tuning 19-05-07 18:32

b gt asta nu cumva e cunoscutul tau ?

Psycho 19-05-07 18:35

frumoase loganele de la logan cup :))

dogy_10 19-05-07 20:26

tari rau de tot masinile astea de la FIA GT daca anul viitor se tine poate ma prezint si eu pe acolo

CT-87-ADY 19-05-07 20:38

http://www.autof1.ro/index/Un_ciine_...tre_pe_pi.html
ROMANIA frate! :(

alexSHO 19-05-07 20:40

b_gt, stapanul rs6-lui ala e vecin cu mine si nu sar in sus ca si cum ar fi a mea :oops:

b_gt 19-05-07 22:55

hahahhah cat pot s rad...da s ul este s 350 carlsson

All times are GMT +2. The time now is 17:14.

- Copyright 2026 4Tuning