Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

VaLeX 06-02-08 01:39

Re: Kitch Tuning .... part 2

1 Attachment(s)
micul zburator :lol:

nutzuXXL 06-02-08 11:29

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1326211)
''reising'' car :lol: :)))

asta are spirit de aviator in el :))) LOL . :))) tare d tot

eMH 06-02-08 21:47

lol,deci dintre toate dacia aia cu volanul taiat,bandajat cu "izolier bend" si schimbatorul de viteze super reicing (evident,tot cu banda izoliera),da' nu ati observat ceasurile (care tre'ia sa fie ceasuri,da' is doar suporturi) de pe stalpul fata,sau oglinda,care nush de ce e bandajata,tot asa,da' in forma de + ,probabil aia e tinta pt cei din spate :D

aldoadabass_wrs 06-02-08 22:53

Quote:

Originally Posted by ND-04-SPD (Post 1340342)
lol,deci dintre toate dacia aia cu volanul taiat,bandajat cu "izolier bend" si schimbatorul de viteze super reicing (evident,tot cu banda izoliera),da' nu ati observat ceasurile (care tre'ia sa fie ceasuri,da' is doar suporturi) de pe stalpul fata,sau oglinda,care nush de ce e bandajata,tot asa,da' in forma de + ,probabil aia e tinta pt cei din spate :D

ce zici?:paper:

punto26 07-02-08 22:37

1 Attachment(s)
la semafor ... tzaranelu`

eMH 07-02-08 22:53

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 1340493)
ce zici?:paper:

uita-te in poza aia cu dacia,o sa observi schimbatorul de viteze cu nuca de la firma "izolier band" si oglinda sport,de la aceiasi firma,modelul facut special pt filmarile top gun,are tinta pe ea

raresh_r 09-02-08 16:30

un mercedes
http://www.diseara.ro/images/poza_zilei/970.jpg

22VIN 09-02-08 19:03

Quote:

Originally Posted by raresh_r (Post 1346090)

pai sa se vada mare si clar dom'le

AlliedComposites 09-02-08 19:07

haha, probabil a furat emblema de pe la vreun dealer... taran vero vero

22VIN 09-02-08 19:12

sau de pe la vreun tir..:)

AlliedComposites 09-02-08 21:00

tir? poate de la vreo macara de la un santier naval la cat de enorma e lol

orlando 09-02-08 22:21

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1346577)
tir? poate de la vreo macara de la un santier naval la cat de enorma e lol

e facuta pe comanda ma... :lol:
va dati seama ce mandru e de masina lui si mai ales ca este mercedes?doamne...ce lume dilie :D

AlliedComposites 10-02-08 01:41

eu am zis ca trebuie sa provina de undeva maritim dupa degetul de rugina care o inveleste :-P

a avut bani s-o sudeze, da' nu ia mai ramas sa puna si un spray de culoare pe ea :lol:

Bogdan_mb 10-02-08 13:35

ce sa faci cu omul , si-a pus tinta pe capota => masina kamicaze :) :)

raresh_r 10-02-08 22:43

de la ce masini sunt spoilarele ?
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...10-122539.html

se potriveste
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...cm-121184.html

Sleepy_85 11-02-08 11:30

1 Attachment(s)
Deci asta chiar vb serios aici:lol:

BC-20-LET 11-02-08 12:44

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 1349259)

Pai de ce nu ar vorbi ?! In parcare la Carrefour, un prost sau o proasta care a parcat langa mine mi-a f***t o portiera de a sarit vopseaua de pe masina , norocul ei/lui ca a plecat inainte sa ajung eu la masina ca i-as fi rupt mainile. :evil:

aldoadabass_wrs 11-02-08 12:58

Quote:

pe buna dreptate.... intr-o sapt in fata blocului toata masina mi-am gasit-o ondulata....:evil::x

Sleepy_85 11-02-08 17:07

naspa, de obicei e o duduie care face din astea ca un om normal care are grija de masina lui se uita,da ce crezi ca dak scrii pe geam ele vad sau stiu sa citeasca, tipu cred ca a patit-o de vreo cateva ori pana s-a saturat,

AlliedComposites 11-02-08 20:03

Quote:

daca i-as vedea rahatul de rabla parcat, nu m-as putea abtine i-as lasa o dunga in vopsea cu cheia de la un capat la altu... poponaru naibii... de ce nu parcheaza el in coltul capatului parcarii daca ii e asa de grija de bebelusului lui pristin.

Ca aia cu semne "copil la bord"... nu-mi spune mie problemele tale femeie, doar ca tu nu i-ai zis lu barbatitu sa poarte prezervativ, eu acum trebuie sa-mi schimb felul de a conduce ca sa te simti tu in siguranta... de ce nu va pune-ti un semn adevarat pe masina, genu "BOU LA BORD", si atunci stiu sa stau naiba departe de tine ;):lol:

BC-20-LET 11-02-08 20:13

@bloodfart - Probabil nu ti-ai gasit masina cu urme de portiera/portiere prin parcare de zici asta, la voi e alt grad de civilizatie .
Iar intr-o parcare organizata(gen Metro, Selgros, Carrefour) oriunde ai parca ai langa tine cel putin un alt loc de parcare . Si cu cat parchezi mai aproape de o extremitate cu cat se baga boii mai aproape de tine .

Asta e, multora nu le pasa, multi au masina de firma s.a.m.d. Eu cand deschid portiera tin degetele in afara, daca sunt prost o sa-mi rup degetele de masina care e parcata langa mine. Prefer asta decat sa-mi distrug vopseaua sau pe a altuia . Ca pana la urma urmei, cand masina e cumparata din bani munciti de tine si nu aici nici CASCO(ca romanii sunt cu 3 c***e si nu incheie polita de Casco ptr masini mai vechi de 10ani) iti sare mustarul pentru orice zgarietura .

Imi cer scuze de off-topic.

AlliedComposites 11-02-08 21:28

o sa treaca si asta si lumea o sa se civilizeze si incet incet cat de curand, sunt sigur... parca la carrefourul nou de la otopeni imi amintesc ca erau locuri mari de parcare cum trebuie, si prin drumul taberei am vazut ca tot faceau spatii de parcare paralele pe marginea drumului, deci o sa se ajunga la normal pana la urma... da' serios, la aia care-i stiu din bucuresti, nu am observat la nimeni sa aiba tabla ondulata, deci ori sunt ei super atenti, ori unele zone or fi mai bune ca altele... habar n-am :???:

in fine, da chiar sa-ti pui afis in geam, parca CERI sa dea lumea-n tine cand nu esti acolo

Manson 12-02-08 01:04

multe dintre masini....nu sunt asa kitch cum ziceti voi....la unele chiar s-a lucrat...as vrea unu dintre voi sa-mi dea o definitie la kitch....
repet, nu e vb de toate, doar de cateva poze...dak are un tuning mai dubios....kitch

Sleepy_85 12-02-08 06:32

Tipul asta avea masina parcata in centru,cred ca acolo sta, deci el ori e foarte precaut cu masina lui ori i-a fost zgariata de atatea ori incat a ajuns in pragul disperarii, curios era ca pe laturi nu avea nici un semn,ink, sau a reparat-o si nu se mai vedea.
Si eu ar trebui sa fac un anunt din asta pt garajul meu ca totdeauna se trezeste vreun bou sa-si mai parcheze masina fix in fata garajului, si mai iesi dak poti,ei vad spatiul ala ca pe un loc de parcare, idiotii nu se uita in jur ca sunt ditaimai usile de garaj.

Bogdan_ozzy 14-02-08 14:53

2 Attachment(s)
Dacia logan.. srry .. dar nu era KITCH daca nu observam "pleoapele" :))

topser 14-02-08 15:48

sunt lipite cu scotch , pentru fixare , probabil , abea erau puse , oricum urat kit..si CAPACE LA ROTI DOAMNE....OFF

Stephan 14-02-08 16:36

Cre ca asta e cea mai idioata idee de tuning. Bara spate decupata pt doua evacuari si doar o singura teava. Ce naiba? E chiar asa greu sa ai un pic de simt al ridicolului?

FuriaOarba 14-02-08 17:31

ce am gasit pe forum la club http://2nightracersmacin.forumers.ro...tch-t21.htm#59
cea cu tuning carton e caterinca rau

TheFasterMan 14-02-08 18:33

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 1328806)
:no::no::no: In ce hal a ajuns saraca Alfa.Sa i se puna un rat de porc pe capota.Bodykitul e cireasa de pe tort, e o bataie de joc masina asta, nu stiu cum a gasit asa oratanie de bodykit pentru alfa :no::no::no:
Ca sa nu mai zic ca personajul e antitalent la parcari, cu parcarea goala el arunca masina ca din tren.
Va las pe voi sa ghiciti ce preferinte muzicale are:blahblah::blahblah:

masina asta a fost prin Onesti toata vara,ce mandru era omul cand trecea prin oras si masina lui huruia....:lol:

Psycho 15-02-08 09:25

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1356765)

alea sa zicem ca le-a fixat pana se lipesc etc .. dar faza cu power race de pe luneta .. si cum arata masina cocotzata de suspensii e penal rau

BH 07 MDF 15-02-08 13:58

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1356765)

KCT - KaCaT , foarte sugestiv numarul de inmatriculare.:lol:

Bogdan_ozzy 15-02-08 21:36

Asta nu am vazut cu numarul :) da oricum arata penibil rau de tot..

B 46 KTO 16-02-08 17:28

kitchos loganu lu sefu :)) ... logan gen viper :D

morghen 17-02-08 09:25

rent a car....UZY ?!?!?!

aDytZa_1989 18-02-08 15:50

1 Attachment(s)
si de la mine unu :D vazut azi pe la Udriste era mandru omu de masinutza lui :lol: :lol: Pai cu asa "bolid" sa te tot mandresti :lol: :lol:

ESPinoza 18-02-08 21:31

1 Attachment(s)
am dat si eu zilele astea de un fenomen

22VIN 18-02-08 21:37

ce frate nu stiati de BMW Fabia???? aoleu... pai cum ma n-ati aflat de aceasta masina exclusivista... te cheama ei s-o cumperi nu poti altfel ce naiba...

B-11-AYG 19-02-08 18:12

1 Attachment(s)
mie mi se pare oribil:rolleyes2

26WRC 19-02-08 18:20

4 Attachment(s)
sunt sigur ca vor exista si pareri opuse...dar eu zic ca'i Kitch ///

ERY 19-02-08 18:32

CEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?? Asta kitch?? c'mon...:)

All times are GMT +2. The time now is 11:25.

- Copyright 2026 4Tuning