Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

CaDDy 20-09-08 19:19

Re: Discutii Diverse Intre Useri

la multi ani si din partea mea... sa ai parte de cat mai multi km fara probleme , multa benzina .. sanatate si fericire :))

D o n n 20-09-08 22:16

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 1766074)
e te miscai ca melcu cu masina. te duceai spre interex

vezi ca mai e o nexia ca a mea,am vazut`o asta seara in valcea,care are niste flacari ceva pe arpile spate si jenti...eu am capace pe fata si pe spate jentile ruginite :)) si spre interex nu m`am dus....

recBeat 21-09-08 14:24

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1765465)
La Multi Ani Cipi !! Sa ai parte de tot ce iti doresti, sanatate si fericire ! :)

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1765936)
:P la multi ani cipi

Quote:

Originally Posted by Herbas (Post 1766080)
la multi ani cipi

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 1766082)
la multi ani si din partea mea... sa ai parte de cat mai multi km fara probleme , multa benzina .. sanatate si fericire :))

Thank you fellow bloggers, runners, racers and seeds crackers :-P, va salut cu respect pe toti.. :drunk:

lupalb 22-09-08 10:57

La multi ani gigele.... sa ne traiesti, si sa ma cauti ...ca tu esti singura mea competitie...:))

trafy-vr6 22-09-08 11:02

aahahahahaha clar aici ai recunoscut ca te-am facut atunci cand am mers spre ostroveni :P NECASTIGATORULE

lupalb 22-09-08 11:10

bwahahahahahaha, da....cand eu aveam masina in fata si tu aveai liber... mda... si cat e scoru` totusi?? asa ca fapt divers : NECASTIGATORULE:lol:

trafy-vr6 22-09-08 22:37

sincer, tu erai langa mine ca altfel nu ne`am fi putut da, oricum , m`am jucat cu tine, a fost asa unpika a 1-a si a 2-a, daca dadeam a 3-a te intorceam in loc:D

IONUT-GBP 25-09-08 19:07

https://forum.4tuning.ro/570-4tuningfestival-festivalul-tuning-drift-and-sound-18-19-octombrie-2008-romexpo/91882-festivalul-tuning-4tuningfestival-18-19-octombrie-2008-prezentare-generala.html

Merge cineva ? :D

DannyKid 25-09-08 22:51

EU ~ DannyKiD :lol:
imi anunt prezenta la acest tuning show autumn
deoarece: pe 26 oct e ziua de nastere...,,
iar 2....am unde sa stau in bucuresti ..sa prind aman2 zilele :P

Kaluvr6 26-09-08 01:37

Cipi, sambata plecam la Bucuresti a ne intlnim cu membrii MR, e parastasu lu Micutzu si cu ocazia asta infiintam si clubul. La 9 dimineatza tre sa fim in Piata Victoriei, poti sa vii?

recBeat 26-09-08 22:13

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 1776905)
Cipi, sambata plecam la Bucuresti a ne intlnim cu membrii MR, e parastasu lu Micutzu si cu ocazia asta infiintam si clubul. La 9 dimineatza tre sa fim in Piata Victoriei, poti sa vii?

vin frate, dar cum iau legatura cu voi? am doua nr de tel de ale tale si pe nici unul nu suna :???: Maine ie sambata, unde ne intalnim? ti-am lasat pm, ai si nr meu de tel acolo.

CaDDy 09-10-08 13:28

am si eu o intrebare ... sper sa ma lamuriti voi ... dar nu cu replici de genu " stiu eu sigur " ... ca asa am auzit de la o gramada de oameni .... vreau niste informatii cat se poate de sigure si de valabile...

ce se mai aude ca se intampla cu taxa auto ... incepand cu 1 ianuarie 2009 ?

am auzit tot felul de variante .... ba ca se scoate de tot ( ceea ce nu cred ) .... ba ca se mai ieftineste ... ba ca se mareste ( aproape la valoare cat era pana la 1 august 2008 ) ... ba ca o sa fie o taxa de mediu comuna ( in jur de 500 de euro - indiferent de motorizare / vechime )

in curand vreau sa` ma duc dupa masina... si de inmatriculat am inteles ca oricum pe 2008 e totul full... si nu se po ate mai repede... de aceea vreau sa stiu sigur .. sa nu ma treesc ca iau masina si se modifica taxa... si ajung sa platesc taxa de cateva mii ....

D o n n 09-10-08 13:38

caddy eu am fost acolo la politie la valcea si nu stiau..dar oameni?oameniiti zic ce aud la tv/radio///etc// nimeni nu stie..din ianurie vom stii ;) nu te grabi cu masina ;)

Alexik 10-10-08 05:15

iti spun eu ce e sigur...ca momentan nu se stie nimic sigur...teoretic, mai e de votat la ordonanta de urgenta care decide ca taxa sa fie scoasa de la 1 ianuarie...probabil va fi amanat votul sau ceva...

tot ei au zis ca se poate sa o scumpeasca, ceea ce ma face sa ma gandesc ca n-o vor scoate...

deci ce e sigur, e ca nu stim nimic sigur :) pana una alta, taxa ramane aceeasi ca si in iulie :)

oricum, tu o poti tine cu numere temporare de germania, sau de unde aduci tu masina...doar ca te costa si alea ( in sensul ca daca o tii asa 1 an sau 2...te duce la vreo 1000 si ceva / an - ce-am vazut prin germania, deci ajungi tot pe la o taxa de 1000-2000 de euro :) in functie de cat o tii cu numere de zoll )

anyway, dupa cum ziceam, nu se stie momentan nimic...si eu le-am auzit pe toate, dar faptele vorbesc...:)

http://www.mediafax.ro/economic/sena...l?1686;3150538

PS: asta inseamna ca legea sta in mainile alora din Camera Deputatilor :) adica...we're screwed =)

DjRainManFast 12-10-08 21:20

3 Attachment(s)
He's gone! Golf 3 GT ul numai este in mainile mele! Ma scuzati ca postez aiurea dar eu sunt putin melancolic acum ! Nu cred ca voi uita masina asta vreodata! Cateva amintiri cu ea!

https://www.youtube.com/watch?v=oQnxwdKRDpY
https://www.youtube.com/watch?v=u_i73...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=O-llV...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=JG32m...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=AEdcu...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=vN-ZqvDJ70M

DjRainManFast 12-10-08 22:39

9 Attachment(s)
Inca cateva filmulete si poze!

Robbert 12-10-08 22:46

urmeaza ceva mai bun? :)

D o n n 12-10-08 23:03

scuze de offtopic dar masina aia nu e acum in dragasani?sau ai fost tu cu ea pe aici?

DjRainManFast 12-10-08 23:08

Donn e posibil sa ma fi vazut prin dragasani pentru ca e in drum spre tara! O sti cu numerele de italia sau de romania?
Robbert....e posibil sa urmeze si ceva nou......dar masina asta nu o voi uita niciodata..a fost ceva special pentru mine..si oricum o masina foarte buna! Sper ca noul propietar sa aiba grije de ea!

D o n n 12-10-08 23:30

cu nr de italia//si chestia e ca am vazuto kiar des....kiar ma uitam dupa ea ca are un preten la fel dar numere de romania...si le confunsdam mereu pana vedeam nr...oricum sper sa iti iei ceva frumos in locul ei....
p.s. te inteleg...prima dragoste nu se uita !

DjRainManFast 12-10-08 23:33

Poi da...ca merg destul de des la tara...si de multe ori mai bag si in oras! Pe la anabella and shit! Mai am si rude...si din cauza asta e foarte posibil sa o sti! Nu e prima masina....dar e prima cu o astfel de istorie...si potential! Intr-un fel da....cam prima dragoste!

D o n n 12-10-08 23:55

prima mea masina la care am tinut f mult si orice ban bagam in ea a fost o dacie..pana cand a folosito timp de o luna cineva si mia aduso intro stare....la care am renuntat...si eu acum sunt nevoit sa dau masina ...in care am investit atata bani multi cat si "dragoste"dar asta e viata...mergem mai departe viitoare o sa fie mai buna ca asta !

DjRainManFast 12-10-08 23:56

Golf Mk3 GT istoric
In urma cu aproximativ 2 ani jumatate masina a fost achizitionata de tatal meu in italia de la un coleg de serviciu! Masina avea in jur de 166 000 km si arata foarte bine!
La sfarsitul anului 2007 masina a ajuns pe mainile mele,deci in Romania. Avea numere de italia AG 572 FE! La inceput nu am fost prea incantat,deoarece nu imi placea interiorul la golf 3 uri,ulterior m-am obisnuit, dar dupa ce am mers o perioada destul de scurta cu ea a inceput sa imi placa datorita felului cum mergea! Desi avea un motor de 1.6 si 100 CP masina se comporta exemplar pentru puterea ei!
In febroarie, daca nu ma insel, am decis sa concurez cu ea in cadru legal la o cursa de tip VTM la Craiova! Surpriza a fost destul de mare cand am vazut ca am castigat locul 2 la categoria mea, lucru destul de neasteptat, tinand cont ca era prima participare a mea la astfel de curse.
In martie a urma o alta cursa legala la Pitesti. De data asta a fost un drag race,desfasurat in niste conditii nu chiar stralucite dar unde am fost din nou satisfacut de prestatia masini, reusind sa ingenughez toti adversarii pe care i-am avut. Pe la inceputul verii, in jurul lui aprilie-mai, am mai participat la o cursa de tip indemanare la Craiova, unde a luat locul 4.
Intre timp masina a fost alergata destul de des, in mai multe tipuri de intreceri, mai mult sau mai putin legale, iar de fiecare data mi s-a supus ca un caine credincios si nu m-a dezamaghit!
In luna august a primit haine de Romania si un nou numar de inmatriculare VL 05 DGN.
In luna septembrie am mai participat la Pitesti la o cursa legala, drag+indemanare, unde am reusit sa mai iau un loc 2 la indemanare!
Cam asta ar fi un scurt istoric al masinii care o sa imi ramana in amintire mereu!
Astazi 12 octombrie i-am inmanat cheile ei unui nou propietar!
ADIO!

CaDDy 13-10-08 02:02

frumos spus....

cucule ... sa ai bafta de o masina CEL PUTIN la fel de buna si de " credincioasa " ca GT-ul ....
stiti vorba aia ... apa trece dar pietrele raman .. la fel si in cazul GTului ... ea a plecat dar fillmuletele si trairile ... o sa ramana mereu cu noi ;)

bafta si la mai mare !

trafy-vr6 13-10-08 10:27

o dadusi tocmai acuma cand era obisnuita cu tine:D

D o n n 13-10-08 13:51

ee..o sa se obisnuiasca alta...dar de ce ai dat`o ?

cosmin_cosmin_1 13-10-08 13:52

Stie cineva service de aer conditionat in valcea?nu gasesc sa cumpar niste garnituri pentru tevi

andreyWOB 13-10-08 14:00

Fratilor masina nu a murit...la fel si propietarul ! :)). Isi va cumpara o alta masina la fel de buna ca acest golf (sau poate un 325i... STIG stie) si o sa castige iarasi multe competitii si o sa supere multa lume.... Bafta Cucu :))

trafy-vr6 13-10-08 16:07

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 1806311)
Stie cineva service de aer conditionat in valcea?nu gasesc sa cumpar niste garnituri pentru tevi

la Opel, Hyundai, Peugeot...

IONUT-GBP 14-10-08 14:47

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=408 :shock::shock::shock:

IONUT-GBP 14-10-08 18:21

2 Attachment(s)
..........:shock:

Alexik 14-10-08 20:32

pentru GT-R, mai pe scurt :)

ce sa vedeti acolo ? 3 masini deja existente in tara, altele 2 care sunt de vanzare in Germania :)

iar Scirocco am vazut pe strada, pe varianta pe langa Rompetrol...avea numere rosii, dar nu mai stiu de ce judet :) arata belea...

Victor_WRC 15-10-08 13:43

Se duce cineva la 4Tuning Festival in wekend ?

Aaronnel^ 15-10-08 19:55

da/............

cEaska 15-10-08 23:15

Super tare istoricul lui RainManFast.....
Succes cu viitoare masina si ai grija pana atunci!

lupalb 16-10-08 08:46

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1805615)
Golf Mk3 GT istoric
.................................................. .......................................
In luna august a primit haine de Romania si un nou numar de inmatriculare VL 05 DGN.
In luna septembrie am mai participat la Pitesti la o cursa legala, drag+indemanare, unde am reusit sa mai iau un loc 2 la indemanare!
Cam asta ar fi un scurt istoric al masinii care o sa imi ramana in amintire mereu!
Astazi 12 octombrie i-am inmanat cheile ei unui nou propietar!
ADIO!

Sti nu ca defapt aia e istoria ta de cand ai avut masina? Oricum, ramai "tatal lor" la capitolul indemanare.
Nu mi-a venit sa cred ce ai putut sa faci cu un combi in schimb. Foarte tare.
Cat despre "legale-ilegale" , noi suntem oameni seriosi, nu ne ocupam de "ilegale" ... dar felicitari pentru toate locurile castigate si pentru faptul ca ai avut "curajul" sa te bagi la legale.

D o n n 16-10-08 19:37

zicetimi si mie va rog frumos pana la cat e deskis magazinu ala de telefoane din spatele pietii acolo la mcdonald...ca vreaus a iau un tel acm...pls.urgent...sau alte magaszine dar sa le gasesc deskise,k io fac o ora pana acolo

trafy-vr6 16-10-08 21:23

iti dau eu ma ca am cateva de vanzare, buzeste`ma pe mess

recBeat 17-10-08 21:14

"Casa de Piatra" LupAlb :rockon:

Sunt alaturi de tine man :hug:

trafy-vr6 17-10-08 21:25

casa de piatra si de la mine.....naspa moment pt tine:)))) ne vedem duminica:))

All times are GMT +2. The time now is 16:17.

- Copyright 2026 4Tuning