Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

CrazyEyes 16-09-09 11:22

Re: Street Legal Racing - Redline

3 Attachment(s)
Dupa cum spuneam in primul meu articol, am luat-o cu jocul de la inceput din cauza unor erori.
Mi-am re-instalat ENB Series si am ajustat din nou placa video cu jocul pentru a scoate PrintScreenuri mai calitative.
Poze cu Vw Golf MK2, stiu ca l-am mai postat inca o data, dar acum calitatea e mai buna :)

jurec@d!xxl 16-09-09 13:33

frade(big_ballz) uh chear nu sti sa faci o poza in paint:P:D:twisted:twisted:

nokia3250 16-09-09 14:25

eu am rezolutia pe 1024x780 parca dar pozele sunt pe 860 alea pe kare le-am posta k akum mi-am schimbat si rezolutie si tot o sa revin k un set de poze mai tarziu ceva nou :-?? tari masinile tale big_ballz dar totsui la JEEP trebuia sa pui o poza cu sistemul audio :)

CrazyEyes 16-09-09 14:43

4 Attachment(s)
Am terminat in sfarsit un Mitsubishi Lancer EVO VIII WRC.

Mai postati si voi masini tunate...
[ RallyArt ] :

Maryus_x90 16-09-09 16:28

vad ca mikidude tine forumu...ma bucur sa vad asta...si app daca nu am net nu inseamna ca numai lucrez la dacie:P.....succes baieti in continuare..ati vazut ca va descurcati si fara mn:P....bafta all....

jurec@d!xxl 16-09-09 17:39

3 Attachment(s)
ia uitatzi sh BMW-u meu:oops:

Mikidude 16-09-09 19:13

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2644938)
vad ca mikidude tine forumu...ma bucur sa vad asta...si app daca nu am net nu inseamna ca numai lucrez la dacie:P.....succes baieti in continuare..ati vazut ca va descurcati si fara mn:P....bafta all....

whaaa Maryus is a live :lol:

Da Maryus fac tot posibilu :) Nu am mai facut nimic momentan am avut cva treaba (sti tu cu carnetu) a si app am luat sala cu 24 :oops:

# CrazyEyes Reusita masina reusite pozele :!: Dar daca mai folosesti PJ` de la alti scrie si de cne sunt facute, nu`i frumos asa !

big_ballz 16-09-09 20:09

@CrazyEyes- Am pus capota la golf asa pt k iese motorul prin capota..si se vede urat..sa schimb masina radical ce inseamna?..BMW e96 cred k te-ai refrit la pisicuta..si e complet modificata de la cauciuce pana la stopuri si faruri cu pleopae..iar la JEEP..doar nu era sa`i pun bari d`alea joase si sa-l mai si cobor..aia e tiganie[din punctul meu de vedere]
@jurec@d!xxl-Habar nu am ce ai vrut sa zici cu faza cu paintul..lamureste-ma..

jurec@d!xxl 16-09-09 20:56

pai uitate cu sa vede partea de jos (aia neagra) eu cred ca arata poza mai bn fara ea dar fiecare cu gustul lui:twisted:

big_ballz 16-09-09 21:01

Quote:

Originally Posted by jurec@d!xxl (Post 2645700)
pai uitate cu sa vede partea de jos (aia neagra) eu cred ca arata poza mai bn fara ea dar fiecare cu gustul lui:twisted:

pai incerc sa acopar alea..sa arate gen wallpaper..ce stii tu:lol:

CrazyEyes 16-09-09 21:06

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2645387)
whaaa Maryus is a live :lol:

Da Maryus fac tot posibilu :) Nu am mai facut nimic momentan am avut cva treaba (sti tu cu carnetu) a si app am luat sala cu 24 :oops:

# CrazyEyes Reusita masina reusite pozele :!: Dar daca mai folosesti PJ` de la alti scrie si de cne sunt facute, nu`i frumos asa !

man, imi pare rau dar nu are autor :???:
sa zic asa...eu sunt autorul fiindca nu mi se vedea bine paintjobul, l-am ajustat si in plus de asta nu era clar:( am citit tutorialele de pe GOM sa-mi fac munca calitativa :D

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 2645525)
@CrazyEyes- Am pus capota la golf asa pt k iese motorul prin capota..si se vede urat..sa schimb masina radical ce inseamna?..BMW e96 cred k te-ai refrit la pisicuta..si e complet modificata de la cauciuce pana la stopuri si faruri cu pleopae..iar la JEEP..doar nu era sa`i pun bari d`alea joase si sa-l mai si cobor..aia e tiganie[din punctul meu de vedere]
@jurec@d!xxl-Habar nu am ce ai vrut sa zici cu faza cu paintul..lamureste-ma..

acum am inteles, dar vezi ca este patchul acela slr editor, modifici parametrii rotilor, suspensii, motoare si cam atat imi aduc aminte...poti sa lasi motorul mai jos si intra perfect ;)

big_ballz 16-09-09 21:13

cine ma ajuta si pe mine cu eroarea... Fatal! Missing mesh file: cars\racers\Ninja_data\meshes\_phys_chassis_mot_le ft.scx ??
Am incercat sa sterg Ninja_data dar culmea..nu exista:(

CrazyEyes 16-09-09 21:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 2645760)
cine ma ajuta si pe mine cu eroarea... Fatal! Missing mesh file: cars\racers\Ninja_data\meshes\_phys_chassis_mot_le ft.scx ??
Am incercat sa sterg Ninja_data dar culmea..nu exista:(

man nu stiu ce sa spun... uite am urcat ninja pack ce am eu, incearca sa inlocuiesti folderul tau cu al meu, dezarhivezi din winrar in /cars/racers si vezi ce spune... sa ma anunti daca merge :) bafta!

CrazyEyes 16-09-09 22:52

3 Attachment(s)
Ce sa zic, imi plac masinile de raliu 8)
Voua ce masini va plac?
PJ facut de mine, nu prea clar, dar o sa ma straduiesc ... inca invat :D
Impreza WRC WRX:

jurec@d!xxl 17-09-09 14:57

fain pj tineo tot asa......si app mie imi place BMW E 30 ii super:D:!:

royal17 17-09-09 15:12

salut sunt nou pe aici
abea azi am reusit sa fac si eu SLRR 2.3.0 si as vrea o arhiva ceva cu masini

taz1vas 17-09-09 15:22

ia de aici ce vrei http://street-legal-mods.com/list.ph...asc&o=&p=&d=90

royal17 17-09-09 15:25

Quote:

Originally Posted by taz1vas (Post 2647601)

am loat ff multe de aici dar nu toate merg la vers 2.3.0

CrazyEyes 17-09-09 15:31

Quote:

Originally Posted by royal17 (Post 2647581)
salut sunt nou pe aici
abea azi am reusit sa fac si eu SLRR 2.3.0 si as vrea o arhiva ceva cu masini

WELCOME ! :D
Uite de aici ai putea sa descarci majoritatea componentelor pentru versiunea LIVE 2.3.0, asteptam ceva masini facute de tine :D
http://kistappancs.extra.hu/news.php

Maryus_x90 17-09-09 15:39

@Crazy Eyes-nu e frumos sa minti frate...in legatura cu evo ala al tau si pj care cica e facut de tn...uitate mai bn aicea la a 2 pagina si vei vedea exact pj tau...nu vreau sa fiu rau dar trebuie sa dai credite cand folosesti pj cuiva...si nu aveai cum sa faci exact acealeasi decaluri si in exact aceleasi locuri....plus ca evo pe care ai facut tu pj e o masina grea pt pj...deoarece stiu ca am incercat si eu un pj din Fast and Furios si mi-a fost foarte greu sa aliniez piesele....o sa ma uit si de subaru ca nici ala nu stiu ce sa zic despre el....adik esti incepator in pj, le faci perfecte de prima data si High Quality... Greu de explicat.... UITATI PJ CARE "APARTINE" LUI CRAZYEYES :: http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias4075 mai exact a 2 poza
Inca ceva...m-am uitat la diferenta de timp intre care ai postat pj aman2...credema ca am facut foarte multe pj si stiu cat timp necesita unu complicat ca cel de pe subaru si nu cred ca puteai sa faci 2 pj atat de complexe in cateva ore.......

CrazyEyes 17-09-09 15:51

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2647656)
@Crazy Eyes-nu e frumos sa minti frate...in legatura cu evo ala al tau si pj care cica e facut de tn...uitate mai bn aicea la a 2 pagina si vei vedea exact pj tau...nu vreau sa fiu rau dar trebuie sa dai credite cand folosesti pj cuiva...si nu aveai cum sa faci exact acealeasi decaluri si in exact aceleasi locuri....plus ca evo pe care ai facut tu pj e o masina grea pt pj...deoarece stiu ca am incercat si eu un pj din Fast and Furios si mi-a fost foarte greu sa aliniez piesele....o sa ma uit si de subaru ca nici ala nu stiu ce sa zic despre el....adik esti incepator in pj, le faci perfecte de prima data si High Quality... Greu de explicat.... UITATI PJ CARE "APARTINE" LUI CRAZYEYES :: http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias4075 mai exact a 2 poza
Inca ceva...m-am uitat la diferenta de timp intre care ai postat pj aman2...credema ca am facut foarte multe pj si stiu cat timp necesita unu complicat ca cel de pe subaru si nu cred ca puteai sa faci 2 pj atat de complexe in cateva ore.......

scuza-ma man, dar eu am luat PJ de pe torent..e simplu la nume PaintJobs....nu am cui sa dau credite :?: nu am stiut ca mai e facut de inca cineva oricum mie mi se vedea capota paintjobul invers :( si credema ca sunt de la inceputul forumului aici...si demult am paintjoburi luate de pe net, si la cele care am si autori si daca o a fac o masina cu paintjobul lor o sa public autorul, sunt destul de bun in adobe cs4 si cs3, nu castig absolut nimic daca mint sau nu mint... asta e adevarul, poate si acelea care mi le-ai aratat tu ca e identic cu al meu e luat tot de pe torrent si a pus "autor" eu nu pun autor... fiindca decalurile le-am luat gata facute..ca am mai pus 2 linii si inca 3 sigle pe masina, si am salvat PJ-ul...nu inseamna ca eu l-am facut tot... nu vreau sa ma intelegi gresit, dar chiar nu mint :|

Maryus_x90 17-09-09 16:03

atunci tre sa zici ca lai luat de pe net...nu ca e facut de tn...tre sa zici ca sunt mici adjustari facute de tn...si nu avea cum sa fie identic ca ala....decalurile pozitionate in acelasi loc si unde se termina linia care tine toata masina.....deci eu garantez ca e a lu SPD13TDI, si el le face singur nu i le uploadeze cnv pt el...nimeni nu are voie sa ii uploadeze pj altundeva...asta inseamna respect fatza de autor....si daca te pricepi in photoshop nu conteaza ca te pricepi si in photoshop.....si subaru ala tot de tn e facut?...sau ai facut "mici adjustari"...
EDIT: Daca tot spui ca esti asa bun explica repede si scurt cum se face un pj...da fara sa folosesti google translate...explica repede si simplu nu cum a facuto drifter pe gom..."mura in gura"..

CrazyEyes 17-09-09 16:10

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2647714)
atunci tre sa zici ca lai luat de pe net...nu ca e facut de tn...tre sa zici ca sunt mici adjustari facute de tn...si nu avea cum sa fie identic ca ala....decalurile pozitionate in acelasi loc si unde se termina linia care tine toata masina.....deci eu garantez ca e a lu SPD13TDI, si el le face singur nu i le uploadeze cnv pt el...nimeni nu are voie sa ii uploadeze pj altundeva...asta inseamna respect fatza de autor....si daca te pricepi in photoshop nu conteaza ca te pricepi si in photoshop.....si subaru ala tot de tn e facut?...sau ai facut "mici adjustari"...
EDIT: Daca tot spui ca esti asa bun explica repede si scurt cum se face un pj...da fara sa folosesti google translate...explica repede si simplu nu cum a facuto drifter pe gom..."mura in gura"..

uite aici man cum se face paintjob...
http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias6113

Maryus_x90 17-09-09 16:13

man ma crezi prost sau ce...nu vreau sa ma laud da am facut mai multe pj ca tn...si stiu mai multe despre pj ca tn...si eu iti ziceam sa imi explcii tu...ca site gom il stiu ca in palma nu tre sa imi dai tu linkuri unde si cum...daca tot te lauzi ti-am zis sa imi explici cum faci tu ...ca vreau sa vad daca explici ca unu care face pj...si daca tot vrei sa demonstrezi cum faci...explicami cum faci pj sa fie High Quality?

Choby 17-09-09 16:14

pj`u e facut de SPD13TDI !!

CrazyEyes 17-09-09 16:15

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2647732)
man ma crezi prost sau ce...nu vreau sa ma laud da am facut mai multe pj ca tn...si stiu mai multe despre pj ca tn...si eu iti ziceam sa imi explcii tu...ca site gom il stiu ca in palma nu tre sa imi dai tu linkuri unde si cum...daca tot te lauzi ti-am zis sa imi explici cum faci tu ...ca vreau sa vad daca explici ca unu care face pj...si daca tot vrei sa demonstrezi cum faci...explicami cum faci pj sa fie High Quality?

:)) nu inteleg de ce? dar sigur cauti cearta :| cum adica high quality? iei normal decaluri lipesti pe o masina..salvezi decalurile...mergi in folderul cu svae\skins..cauti numele pui la fisier extensiile .jpg, le introduci in photoshop le face la rezolutie mare si le faci frumoase..asta spui high quality?

CrazyEyes 17-09-09 16:16

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 2647733)
pj`u e facut de SPD13TDI !!

daca ala e autorul o s aimi trec si eu intr-un dox.txt... sa pun autor daca mai fac masinile alea.... sincer nu am avut cui sa dau credite...ca am paintjoburi si creditate ;)

Mikidude 17-09-09 16:25

8 Attachment(s)
Vin si eu dupa multa vreme de pauza cu cva :-P
Toyota Liven Coupe ! Nu am facut nimic deosebit pt ca mi-am pierdut din rabdarea care o aveam sa stau de masina si oricum asta e BETA nu prea merge Pj pe ea..

# CrazyEyes: Maryus are dreptate eu ti-am zis ce si cum desrpe PJ`uri :!:

CrazyEyes 17-09-09 16:28

fum rosu :X
man, eu nu mi-am dat mie drepturi de autor..am zis clar ca nu stiu cien le-a facut... si mi-ati spus sa pun AUTORII!! pai dac anu-i cunosc..de unde sa-i pun?

Mikidude 17-09-09 16:30

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2647760)
fum rosu :X
man, eu nu mi-am dat mie drepturi de autor..am zis clar ca nu stiu cien le-a facut... si mi-ati spus sa pun AUTORII!! pai dac anu-i cunosc..de unde sa-i pun?

sti ce zik eu, astia care faceti asa, sa va apucati singurei sa faceti voi PJ numai ale vostre si PUNCT

Maryus_x90 17-09-09 16:38

+1 mikidude boss :)))) =)))
@CrazyEyes - nu cauta cearta frate...singuru lucru care vreau sa intelegi este RESPECT fatza de autor....nu iti da tie credite chiar daca nu stii autoru zici...bah e luata din cuba si facuta de nu stiu cn...da nu daca in cazul ca nu stii cn e autorul zici ca esti tu...zici ca nu stii si gata...nici o supare...daca tot esti asa bun in pj...iti dau ceva simplu cu decaluri care se gasesc f repede....fa pj lu ryo watanabe din prostreet ...cauta si vei gasii tot de vrei....

CrazyEyes 17-09-09 16:42

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2647790)
@CrazyEyes - nu cauta cearta frate...singuru lucru care vreau sa intelegi este RESPECT fatza de autor....nu iti da tie credite chiar daca nu stii autoru zici...bah e luata din cuba si facuta de nu stiu cn...da nu daca in cazul ca nu stii cn e autorul zici ca esti tu...zici ca nu stii si gata...nici o supare...daca tot esti asa bun in pj...iti dau ceva simplu cu decaluri care se gasesc f repede....fa pj lu ryo watanabe din prostreet ...cauta si vei gasii tot de vrei....

arata-mi o poza, poate il am :)
gata l-am gasit lancer evo... nu gasesc decaluri prea multe...daca ma poti ajuta? nu gasesc dragonul...

Mikidude 17-09-09 16:51

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2647790)

Tot respectu Mr. Maryus 8)
@CrazyEyes incearca sa nu te dai ce nu esti, nu o lua in nume de rau, da Maryus are dreptate faci PJ`urile prea repede si prea bine e cva necurat la mijloc =))
# Maryus`icaaa asa tata mai viziteaza`ne si pe noi :)))

CrazyEyes 17-09-09 16:53

man, da chiar nu intelegeti:P... nu tin pe a mea dreapta ca EU AM FACUT PJ-rile alea!! :))
am zis nu au autor...si recunosc ca am gresit ca nu m-am informat sa le gasesc autorul si sa-l public...dar gata!...din greseli invat, si voi toti de asemenea!

Mikidude 17-09-09 16:55

Da asa e, hai ca te iertam de data asta :))) Pai noi nu ti-am dat in cap cu PJ`urile doar ti-am zis, ca alta data sa nu mai faci asa !!

Maryus_x90 17-09-09 16:57

4 Attachment(s)
@CrazyEyes-ceva gen asta :D
PJ by Maryus_x90 :D

CrazyEyes 17-09-09 16:58

3 Attachment(s)
Am facut masina mea preferata pentru drift .
PJ by SPD13TDI (e tot fara AUTOR, dar am pus asta si mai am multe fara...o sa fie acesta autorul :P )

Skyline R33 Drift:

Mikidude 17-09-09 16:59

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2647838)
@CrazyEyes-ceva gen asta :D
PJ by Maryus_x90 :D

Maryus is back !!! \:D/ Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice Nice :!::!:

@CrazyEyes: Nu prea poate lumea comenta daca folosesti PJ facute de alti, uni poate le stiu, nu pot sa zik ca arata foarte bine, ca ma gandesc la faptu ca e un pj facut de alt cnva nu de tine si alt cva la aceea masina nu e schimbat poate jantele !! in fine ai grija de jocu tau acolo :))

CrazyEyes 17-09-09 17:01

Foarte frumos Maryus_x90 o sa caut decalurile... ;)

Maryus_x90 17-09-09 17:01

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2647845)
Am facut masina mea preferata pentru drift .
PJ by SPD13TDI (e tot fara AUTOR, dar am pus asta si mai am multe fara...o sa fie acesta autorul :P )

Skyline R33 Drift:

Nu mam referit sa pui la toate pj autor SPD13TDI...dar sa zici cand NU sunt facute de tn

All times are GMT +2. The time now is 22:41.

- Copyright 2026 4Tuning