![]() |
re: Club Ford Capri
mdah..asta tot tinichigiul meu face...desi eu ink n-am vazut o asemenea operatiune, totusi am un 2.0 V6 in garaj, de pe fosta mea Granada MK I, deci dk ajungi pe aici se poate incerca o schimbare de serii(tinichigiul mi-a zis k el taie seriile le inverseaza, lipeste la loc, slefuit si gata)
pai mai John u nu mi-ai zis ce serie are mot din acte si cel de pe masina..deci nush d c e grav...ar putea, dar depinde de ce ai u..deci scuipa tot, nu t speria asa rpd :wink: |
da seria e pe bloc si blocul de fonta.... se poate suda?
|
nush..dar nu sudeaza, taie cu flexul fleica cu seria si lipeste cu poxipol alta bucata de pe alt motor, cred k a mai facut din moment ce stie tot procedeul.
|
deci florin si-a uns toti prietenii mecanici in astea 2 pagini. cum naiba sa sudezi sau sa lipesti sau sa umblii oricum la serii cand mi-a zis radu(silencerpower) ca el cand a facut actele si au vazut aia cu ce masina e acolo au sarit direct la serii si tot si plus daca e ceva, orice dubios au toate metodele de testare nedistructiva prin care vad daca ai seria taiata si lipita deci las-o balta cu umblatu la serii ca nu e frumos la puscarie. daca vrei sa pastrezi motorul ala mergi la un dezmembrari si vb cu patronu sa iti dea o foaie cum ca ai cumparat motorul de la el si mergi la un service autorizat RAR si vb cu patronu sa iti dea o foaie ca ai pus motorul la ei si mergi la RAR si omologheaza-l. toate astea o sa implice spagi asa ca pregateste-te. daca motoru ala nu e formidabil ia-ti un 2.8 sau un 2.9i si cand faci omologarea stii o treaba. si florine nu-l mai speria cu YYH e singuru bun si altele ca de-abia s-a apucat de treaba. mai bine ii spunem toti bun venit si cot zdrelit si un sincer ESTI SIGUR CA VREI/POTI SA FACI ASTA PANA LA CAPAT?
|
nu inseamna k dk silencer a fost si au sarit toti sa vada ce cocosh si-a luat..e sfarsitul lumii :wink:
eu am fost cu Ford V8 1936 si dupa multe batai de cap cu actele la partea vizibila(serii) au fost foarte indulgenti si au foerit suport pe cat posibil pt a se depista seria sasiu si a fost inginerul f amabil. It's all about luck :-P pai YYH e singurul 2.3 acceptat pe MK I, cine-l sperie? fiecare face cum il taie capul, eu am oferit variantele ce le are si atata> YYH sa se stie :lol: |
ahh..PS: a fost 4 sale un Capri la Bazar acum ceva timp..s-a vandut pana sa-l prind de coada...avea seria schimbata, nu se vedea nik, a trecut fostul owner si prin RAR cu el si tot nik..iar knd s-a apucat de treaba a dat jos aripile fata si a vazut pe spatele aripii interioare.. sudura :D
deci dk vor sa verifice, verifik la orice rahat si te prind oricum..chiar dk nici nu stii k ai avut shmenuieli :rolleyes2 |
de ce sa ma bage la puscarie? motorul e act oficial? e furat? pune in pericol siguranta nationala? o sa-mi faca ceva!.... cel mult o sa ma respinga si eu ma kak pe ei.... zic si eu!
|
usurel, usurel, fara nervi..eu vorbeam de seria caroseriei..cat despre mot..da..asa e :D
|
2 Attachment(s)
imi da cineva 180 ron pe volanul asta nou? ar scuti niste bani(pret original 87 $) plus impachetatul si transportul.
are prinderea in 5 suruburi, 13.5 in. diametru,buton claxon si merge montat pe butucul original(cu gauririle aferente) |
fumos volanul...
|
pai e "vechi", acuma il vezi mai cataline? :-P :D
|
Quote:
|
Baieti azi am montat pompa de apa .. ca am fost ocupat sapt asta .. am mai si racit de ma luat dracu , si acum mai am de pus termostatul si radiator etc ,
si GATA merg si eu cu ford-ul :)) , acum , despre motor nu m-am uitat la nici o serie , nici nu stiu unde sa o gasesc ...... dar am sa ma uit maine o caut poate o gasesc eu , si va dau seriile , cred ca silencer are solutia cea mai buna , o sa vad daca pot sa fac ceva de genul , dar .... poate sparg o banca ceva ca nu sunt bani :twisted: seara buna baieti si mersi de sfaturi !!! |
1 Attachment(s)
seriile sunt deasupra pompei d benzina ...coltul blocului;)
|
1 Attachment(s)
atata k la tine john, trebuie sa arate asa(YY H) :D :arrow:
|
1 Attachment(s)
Azi mi-am vopsit masina. Sunt fericit!!!
|
azi am terminat si eu cu farurile, miam pus in farurile vechi alea cu lupa de 100w, super fain se vede pe strada.
felicitari jhon x si jhon 1 |
Quote:
flo.. ce are a face vechimea cu frumusetea..???? il stiu si eu de multa vreme.. si chiar ma gandeam sa-l iau... dar vad ca s-au inscris altii deja.. |
pai eu ziceam k a aparut demult volanul pe topic, si ma gandeam k nu l-ai vazut, de te-ai bucurat asa mult acum :-P
n-am zis k e vechi, adik ponosit sau urat, ba din contra, eu la momentul aparitiei lui eram gelos pe tot kitul, volan, schimbator, pedale :oops: |
flo... mai pun 3 mascati peste aia care te asteapta deja in covasna..!!
|
[QUOTE=cv-03-btf;1289666]FELICITARI.. trapa e manuala sau electrica.. cam care ar fi "adancimea " ei. am si eu una.. si ma tam ca o sa trebuiasca sa stau cu capul intr-o pare...]
Trapa e manuala. Nu stiu daca originala, sa after market. Se deschide in exterior si nu culiseaza. Am mai vazut pe catre genul asta de trape, de asta zic ca poate fi originala. |
salut salut oameni buni.
la voi a venit mosh gerila? |
a fost, s-a dus..si sper k nu mai apare in urmatoarele 3 luni k mi-a distrus viata automobilistik/afaceristik impreuna cu un mecanic tampit:-P :oops:
|
Re: Ford Capri MK III de vanzare!!!
Buna!
Capri MK III V6 2,3 de vanzare, stare excelenta. Info la 0745.307.510 doar pt oferte serioase! |
Re: Capri MK III poze!!!
1 Attachment(s)
|
pai spune si un pret, k nu ai V8, Turbo sau mai stiu eu ce in dotare incat sa ne faci curiosi doar sa sunam si sa oferim un pret, oricum ai un pret in cap, deci te rog spune-l..
este vre-o legatura intre tn si d-soara Caprice, ex "colega" noastra de demult..tot din Oradea? :oops: cred k da :lol: cine suna..sa ne spuna ce voce are interlocutorul..F sau M? :lol: |
Proprietarul e dipus sa raspunda la tel tuturor celor interesati de un V6, daca va fi cazul. Daca nu... masina ramane la locul ei.
Cu respect, ex "colega" |
Daca masina asta acum 2-3 ani era in proprietatea cuiva care avea service (sau lucra intr-un service) atunci e o masina in stare buna (sau era la acea vreme).
Prin prieteni am identificat in Oradea un Capri argintiu, de 2.3, pentru care proprietarul vroia un jeep. In ciuda faptului ca masina era in stare excelenta, pretentiile mi s-au parut exagerate. Daca este vorba de aceeasi masina iar pretentiile actuale ale vanzatorului sunt ok, cine o va cumpara consider ca va face o afacere buna. Nu neaparat profitabila, dar banii bagati in astfel de masini nu genereaza profit ci doar satisfactii sufletesti. |
Quote:
|
fa 2 liste, poate nu intra intr-una :-P :D
|
Quote:
|
Quote:
|
se potriveste parbrizul de mk1 la mk3 :?::?:
|
Quote:
|
eu as fi interesat de capota
|
sper k nu vrei s-o tai pt umflatura? :(...doar ai MK III :-P
|
Re: Ford Capri MK III de vanzare!!!
Quote:
www.hasznaltauto.hu .. a aparut pe acest site din Ungaria, la pretul de 2.000.000 forinti, adica 7841 Euro |
|
vest bunee Comisia Europeana accepta Taxa Auto Propusa http://www.autobizz.ro/stiri-auto.php
|
dar de asta ce sa mai zicem 13.000£££ http://cgi.ebay.co.uk/1987-Ford-Capr...QQcmdZViewItem
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:12. |
- Copyright 2026 4Tuning