![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
1 Attachment(s)
A venit Mos Craciun :shock:
|
Wow,de cine e produsa?
|
Quote:
Machetele sunt :shock: |
Quote:
|
Asta da mos...
|
Ce bine arata..
|
Ma bucur ca a fost si pe placul vostru cadoul. E primit de la prietena, iar surpriza a fost cu atat mai mare cu cat nu am stiut absolut nimic.
Setul e produs de exoto si reprezinta masina ce a castigat cursa din 1966 de la Laguna Seca, din cadrul curselor canadiano-americane (can-am). |
12 Attachment(s)
Bentley State Limousine (Queens Car 2002) - Minichamps 1:18
Bentley Mulsanne - Minichamps 1:18 |
WOW! Ce frumusete !
Queensu ar fi trebuit sa-l stergi....parca a facut drum direct din Londra :lol: Nu credeam ca Mulsanne e atat de mare :rolleyes2 "Cadouri" de vis ! Felicitari !!! ;) |
Vopseaua de pe queens car e foarte lucioasa si atrage imediat praful. Imagineaza-ti ca ambele machete stau una langa alta in vitrina, si cand le-am scos doar una a atras praful.
Mulsanne-ul e noua masina a reginei si de asta le-am pozat impreuna. |
Au mama...mult prea tare ce ai pus...
|
Asta-i ca sa termini anul en fanfare.
|
Bentley-urile le am de ceva vreme, doar ca acum mi-am propus sa le pozez. Revin cu recensamantul "traditionl".
|
Absolut SUperb!!!
|
super piesa machetele domnul fotograf. unde-i Drifter sa le vada?!
hmm... ma gandeam ca ai facut smecheria cu buretele/cheder de la Praktiker pentru vitrina, sa nu mai intre deloc praf, din pacate si la mine intra praf, nu mult, dar intra. |
Quote:
|
Cate machete detii in total?Cate racing?
|
ceva de vis ,absolut superbe ambele.....la multi ani si asteptam asa prezentari si machete an anul care vine.......:D
|
cat de frumoase sunt! imi plac la nebunie
|
Quote:
Andrei știe părerea mea despre Bentley-uri atāt reale cāt și machete, SUPERBE. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Deci ce am putut sa vad pe topicul tau m-a lasat fara comentariu. Superbe machetele tale, unele sunt adevarate bijuterii. Felicitari!
|
4 Attachment(s)
Am intarziat unpic cu recensamantul de final de an :lol:
Momentan cam astea sunt machetele, iar la vanzare vor mai aparea doar cateva din cele ce reprezinta masini noi, in special cele 4x4. |
Piese de piese!!!:D
|
Superba sectiunea cu Porsche, Bugatti si Mercedes ( cele clasice ). Sper sa fiu si eu unul dintre norocosi sa ajung sa am cateva modele pe care le ravnesc.
|
Foarte, foarte frumoasa colectia :shock: Ma bucur ca n-ai uitat de recensamant, chiar eram curios cum mai arata colectia ta si ce mai cuprinde si e absolut impresionant ce vad acolo. Cu siguranta una din cele de top de la noi din tara...;)
|
Incadrata instant la colectii de VIS!!!
|
Mai fac o incercare...
Cunosc indeaproape aceasta colectie, O apeciez si mi place maxim...felicitari Andrei.;) |
la un moment dat deranjam pe unii, altii cand spuneam: " Andrei, No.1", dar nu-mi pasa, deranjeaza, nu deranjeaze, c'est la vie!
Bravo Andrei, ai o colectie superba! |
Cred ca toti colectionarii viseaza sa aiba asa machete intr-o zi!
Felicitari! |
absolut superba colectia,,,felicitari...:D
|
Quote:
|
MA bucur ca e si pe placul vostru colectia. Momentan inca mai am de dat cateva suv-uri, apoi cred ca o sa le asez din nou pe pozitii diferite in vitrina.
Anul acesta mi-am propus sa cumpar putine machete (6-7) cu investitie de bani, restul o sa le cumpar doar prin vanzarea altora din colectie. Daca prin noiembrie erau aproximativ 170 de modele, acum sund doar 145, iar la finalul anului estimez ca vor fi in jur de 150 modele. Revin si cu prezentari, imediat ce imi trece cumplita lene. |
''Putine'' da' bune.
|
12 Attachment(s)
Mercedes Benz W154 - CMC 1:18
|
Imi plac sedintele tale...
|
Frumos!
Figurinele sunt perfect incadrate! |
Foarte reusita "diorama". Se potrivesc de minune machetele cu figurinele, au iesit niste poze excelente! ;)
|
Figurinele sunt produse de schuco si reprezinta piloti/mecanici din perioada respectiva. Calitativ nu sunt extraordinare, cel mult medii, dar in vitrina si in poze as zice ca dau foarte bine.
|
15 Attachment(s)
Jaguar XJ13 -AUTOart 1:18
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning