![]() |
Re: kitch tuning din bacau
Quote:
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
hai sa nu ne aprindem....
am mutat discutia pe cafenea, sper ca toata lumea sa fie linistita asa... :) |
anvelope pentru turisme
Dimensiuni Info Marca Model Profil Indice sarcina Indice viteza Pret RON TVA inclusa Stoc (bucati) 205/55/16 Bridgestone ER 300 vara 91 V 343.00 1 205/55/16 Dunlop Winter 3D iarna 91 H 429.00 >12 205/55/16 Dunlop SP 9000 vara 91 W 336.00 3 205/55/16 Dunlop Winter M3 iarna 91 H 390.00 >12 205/55/16 Dunlop SP 01 vara 91 V 285.00 >12 205/55/16 Eurostone Sirius II iarna 91 H 325.00 10 205/55/16 Goodride RVH 680 vara 91 V 199.00 >12 205/55/16 GoodYear Hydragrip vara 91 H 285.00 >12 205/55/16 GoodYear Ventura vara 91 V 269.00 4 205/55/16 GoodYear Eagle F1/3 vara 91 W 339.00 7 205/55/16 GoodYear Hydragrip vara 91 V 294.00 >12 205/55/16 Michelin Energy E3A vara 91 V 429.00 5 205/55/16 Nexen Winguard iarna 91 H 277.00 >12 205/55/16 Nexen N 3000 vara 94 W 246.00 >12 205/55/16 Nexen N 2000 vara 91 V 249.00 11 205/55/16 Pirelli W 210 iarna 91 H 419.00 9 205/55/16 Pirelli P 6000 vara 91 V 319.00 5 tva inclus + discount 5 % |
am o masina super. am facut italia cu ea.:workout: :workout: am testat-o la maxim:twisted: :twisted: acum astept amenzile:omfg: :omfg:
|
Quote:
|
Quote:
mai e bun cred ca o declaram masina anului pe sectiunea bacau ma bucur ca esti mandru de ea si ca nu te lasa la greu (totusi mai ai si tu grija de ea cu ''zdruncinaturile''. |
2 Attachment(s)
:shock: :roll: wartburg imi iau!!!!!
|
ce tare :D:D:D
presupun ca e un prototip, dupa cum arata... |
asa wartburg mi-as lua si eu :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
anyone? :)
|
Ar fi frumos sa ne intalnim la plecarea spre Iasi si cu voi cei din Bc ...facem o coloana mare pan la destinatie....ce ziceti?
|
dap, ar fi frumos sa fie o coloana de la iesiri din bacau pana la intrare in piatra neamt :lol: pacat ca nu pot merge :(
|
pai care mere?
|
ali UMp...mergem cativa si de la onesti....poate ne intalnim cu cei din Bacau di plecam totzi....ce ziceti bacauanilor?
|
Super tare ideea,ar fi frumos,hai sa o punem si in practica..Eu unu merg...
|
Faza este ca eu sper sa-mi scot masina din service pana atunci... :((
|
noi inca nu ne-am hotarat cati merg......de plecat de aici o sa plecam cu o ora inainte sa plecati voi ac sa ne intalnim undeva prin bacau....ne anuntatzi knd plecati voi si dak merge cineva de aici o sa fim acolo...ar fi frumos zic eu mai ales ca o sa ne intalnim si cu aia din piatra,,,,
|
Onesti-u cu cei din Bacau stabiliti intalnirea ...in BAcau ....iar Piatra o sa se intalneasca cu voi in Roman ....anunt unde si cum ...si restul la telefon sambata dimineatza ...cu cei care merg...lasam numere de telefoane ...tot ce trebe...iar in Tg frumos o sa ne astepte si cei din Targu Neamt cu vreo 5 sau 6 masini ;)
Mai astept doritori :) |
alu ump.....da un pm cu nr tau de tel....al meu e 0 7 4 9 9 8 3 7 6 1
si sa lase si cineva din Bc care merge sogur la iasi un nr... |
In Roman ne vom intalni in parcarea hotelului MARIKO INN (la iesirea din Roman inainte de Petrom)de pe E 85...e foarte usor de gasit ....dar poate stie cineva despre ce vorbesc si nu o sa fie probleme...parcarea e mare ...avem loc
|
Quote:
|
:twisted: faceti treaba buna a? :D ce mult imi place cand aud .. "ne intalnim la...cu ..si cu.. si mergem in.. " :)) :lol:
asa ne adunam noi.. cand plecam la munte..sau..unde mai mergem.. impreuna.. 10 masini.. grupat.. catre o destinatie care in principiu nu conteaza.. ci conteaza drumul.. :D sper sa va simtiti bine si pe drum..si sa va distrati..nu numai aici :D abia astept sa faca si alte comunitati o intalnire.. sa putem merge ca si club.. 20 de masini.. coloana.. alea alea.. espi stie :wave: iese cu panarama:pistoles: hai,...va salut si va astept la Iasi.. repet..cei care doriti sa ramaneti peste noapte.. sa imi spuneti din timp .. sa stiu ce sa caut..ok? :peace: bafta |
Quote:
|
Quote:
dupa ora 19..20..cand se termina premiile si..ce mai sunt.. facem frumos o coloana.. pana sus pe bucium.. si bagam un FOC de ala de tabara.. un gratarel la lumina farurilor... si o cantare ca la discoteca :)) de la masini :D ce zici? te bagi? :D si daca vrei sa ramai in iasi..si nu ai unde sta.. sa imi spui.. inainte cu vreo 2 3 zile.. sa vedem ce gasesc.. din lista pe care o am deja :P uff...abia astept :D p.s. de mancare ori va luati personal ce vreti sa mancati... ori ne vedem inainte cu cateva ore de gratar....punem lovele.. trimitem 3 4 fete de-ale noastre impreuna la cumparaturi.. si .. facem treaba buna ;) ar trebui cam 15 20 de lei de persoana.. k sa facem ceva mare :D va salut |
si cat ar fi cazarea? mai avem timp sa dormim dupa gratare si focuri mari? ori e bal:drunk: , ori e spital?:nosebleed
|
Quote:
sper sa fie timp si de somn.. spre dimineatza :-P o sa fie bla...k spitalu e la mama dracului..in centru :D deci nu avem ce cauta.. nimeni nu se bate nimeni nu comenteaza.. nimeni nu face nimic in afara sa se distreze.. bafta :D |
pai, daca se termina balul, la ce sa mai stau prin iasi? asa, pana la bacau ma mai fugaresc cu careva.:D crede-ma ca am pe unde sa ma fugaresc pana acasa.:twisted:
|
Quote:
apropo...ce masinuta conduci? :D |
eh, un amarat de golf 3, 1.4, de prin '93 da' merge binisor.:twisted: :twisted: ai poza la profile.
|
Quote:
ai masina ta.. oricare ar fi ea.. o conduci tu cum vrei.. fara retineri.. si fugaresti tot ce iti sta aproape :D eu am un ford de 90 de cai.. si.. fugaresc si eu ce pot.. o cioara.. un caine.. :D ceva.. un golf 4 :)) ce imi sta aproape.. numai sa ma simt bine... daca ma fugaresc cu un M3.. deja.. ii dau ceatza :D el e la bacau..iar eu ajung deja la iesirea din iasi.. (dar plecam de la Iasi.. :lol: ) adu-ti masina la expozitie.. :D sa o vedem si noi.. ca ne plac astfel de masini :-P hai..ne vedem aici... numai bine.. |
Quote:
cum sa nu ma bag... de dormit am unde ca tocmai mi`am inchiriat ceva pt anu asta universitar deci ne vedem la iasi!! |
Quote:
bafta p.s. nu trebuia sa spui k ai apartament k sar baietii pe tine :)) |
Anuntati orele de plecare ....Piatra pleaca dimineatza la 8 din Piatra ...se fac 30-45 de min pan la Roman ....in jur de 9 -9:30 ar fi bine sa ne intalnim cu restu lumii in Roman ...ce ziceti?
|
asta inseamna ca Onestiul tre sa fie prin Bacau pe la 9 fara 20...e boon asa?
|
Quote:
|
Quote:
|
si noi la cat sa fim la targu misto?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning