![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
superb mom`u :X l`am vaz si in trafic cum se misca ;)) m`am tinut o data dupa tn...erai km nervos:P
|
Am si eu o rugaminte la voi totzi.....DC STITZI CUMVA UN RECHIN SERIE 3 (CA ALA ALBASTRU A LUI FANE DE LA GARAJ) IN STARE BUNA DE VANZARE SA MA ANUNTZATZI>>>CHIAR MA INTERESEAZA UNUL........INMATRICULAT SI FARA AVARII SUBSTANTZIALE LA CAROSERIE>>>>MOTORUL NU MA INTERESEAZA(POATE SA NU FIE DELOC)
|
are un nene de la mine din parcare, are un rechin crem,dar nu il cunosc,orcum daca vrei il intreb .Sa imi zici si de cat dispui(bani)...daca e mai pe seara sau maine iti pun si poze :D
|
Quote:
|
Quote:
mai putin poza cu KOK-u......:)):)) |
3 Attachment(s)
acum nu stiu ce sa zic eu incerc sa vb cu el......1 bucata BMW rechin pt una bucata bobiMOM :lol:
P.S. abia astept sa vad ce fiara iese si din asta(ca din urs a iesit una nebuna rau)..Nu o sa uit cand te-ai luat de mine pe topicu tau de la BMW :twisted:(ai fost bulangiu la faza aia,dar daca nu ma cunosti asa se intampla.Cu timpu ne vom cunoaste :twisted::twisted:) |
doamne ce poa sa iasa din masina asta :X
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu stiu pe cnv care are un saptar mai vechi....745... parca are motoru de 3700...hidramat...dar e cam dezastru interiorul..:| in genu asta e...:)da e albastru:P
|
E21 rechin ma intereseaza
|
:)) stiu asta am inteles :)) eu ziceam ptr alti amatori :P :))) app.... au vazut si colegii mei de la toate birourile ce ai scris :)))
|
:giggle::giggle::giggle: cred si eu ca au vazut la cat de mic a scris:giggle:
P.S imi pare rau dar nu stiu pe nimeni orcum eu am incercat sa fiu de ajutor8) |
ce vrei mah, delfin????
stiu o pisica de vanzare :)))) ce dracu faceai la ora aia mah?? dormeai in masina? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
care v`ati lut besti asta ?:-S am vazut`o azi in ploiesti :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning