![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Re: Trucuri, Secrete, Si Info de Care nu stiam despre E36
Quote:
|
1 Attachment(s)
pt cei care au probleme cu inchiderea/deschiderea portbagajului din centralizata sau orice fel de probleme de natura electrica la nivelul portbagajului (lumina din interior nu functioneaza, luminile de la placute nu functioneaza), un lucru care ar trebui verificat sunt firele din poza de mai jos. la mine asa de rau aratau, vreo 4 erau pur si simplu retezate si se atingeau intre ele facand scurt. ca sa ajungeti la ele e destul de simplu, se scoate cauciucul din partea superioara si se "ruleaza" in jos.
|
Mie nu imi merge sa deschid/inchid portbagajul cu cheia...oare din ce cauza?.Bag cheia si nu pot invartii nici in stanga nici in dreapta...oare e de la portbagaj sau e din cauza cheii?
|
Quote:
|
Poi si cum il dau jos? si cum s-a blocat asa tare,ca e intepenit bine...cand bag cheie deloc nu se invarte...zici ca nu e de acolo cheia:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Numai o cheie am la ea...dar cred ca este cheia full pentru ca are si chip si nu e de plastic...aia service stiu ca e din plastic...
PS nu pot sa vin cu masina mea la stadion:(( sunt pieton deocamdata,am ceva probleme la ea... |
Chiar as dori si eu sa stiu cum dau afara butucul ala , ca as vrea sa il schimb ...
|
Quote:
|
Quote:
|
As dori sa schimb si eu consumabilele la masina si va cer niste sfaturi . Ce ulei sa cumpar ? si cati litri ? , filtru de aer este nou asa ca nu il mai schimb , filtru de benzina de care sa iau ? filtru ulei ? , as dori sa schimb si distributia este pe curea ( motor 1.8i ) am nevoie de curea distributie si 3 role intinzatoare ? si cureaua de la altenator as dori sa o mai schimb .
|
salutare tuturor si la multi ani!!! am si eu o problema! Mi-am cumparat niste jante pe 17, ET 55, 5x112, cu flanse (40mm) de trece de la 120 la 112! problema este ca-mi ating de aripi! le-am luat dp un seria5 si aluia nu ii atingeau! sfatuiti-ma si p mn ce sa fac? daca as umfla aripile credeti ca se rezolva? problema e ca-mi atinge si de plasticele din fata! daca le pun cauciucuri mai mici o sa mai atinga? adica acum am 225-45,si as vrea sa ii pun 215-40! si cam cat ma costa sa umflu aripile si daca stiti pe careva priceput? merci!!!
|
Quote:
Filtru de aer MANN - nu conteaza daca e schimbat Filtru de benzina - MANN Filtru Ulei - MANN La restul nu dau sfaturi |
| All times are GMT +2. The time now is 08:24. |
- Copyright 2026 4Tuning