Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

kidu2006 23-04-09 16:54

Re: Diverse (topic de offtopic)

BAAA PANA LA URMA VINE VREUNU DIN VOI LA SLATINA??

Lucian_GXZ 23-04-09 17:24

La zlatina nu se face plecare oficiala.. nu stiu insa daca e vre-un doritor... tinand cont si de deplasarea de pe 1 mai de la ct (unde sunt cam tot atatia km)

daffy duck™ 23-04-09 17:51

din cate am auzit..nu merge nimeni de la noi la slatina....

@ cozo : tartita se rupe doar la ursii, nu si la ratzoi:lol:

Tweety_rzw 23-04-09 19:48

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2260754)
@ cozo : tartita se rupe doar la ursii, nu si la ratzoi:lol:

Gataa cozo te-a zăpăcit cu aceea replică :lol: :lol:

kidu2006 23-04-09 22:19

Am impresia ca o sa iasa ceva frumos la ZLATINA:shock:,si o parere diferita despre Cta,acolo or sa vina MULTI MULTI,FOARTE MULTI .. si unde`i multa lume e si multa prostie
Sper sa ma insel

cozo 24-04-09 00:22

@daffy : tartitza este numai la pasari definitia ei (pe limbajul tau) este: portiunea formata din carne(foarte putina), zgarci, un pic de os, pielita si pene.
din cate vad tu le cam ai pe toate!!!!! =)) cate un pic....cat de MIC !!!!
din cate stiu eu ... ursii au doar fortzaaaaaaaaa!!!!! unii doar bruta fara nici un pic de creier, altii ceva mai putina fortzaaaaaaa dar dozata unde trebuie. in general mamiferele au un cuc impresionant, pe cind gastele au un zgarci amarat si nu prea stiu ce sa faca cu el...

@tweety: stii f bn k nu prea stau pe forum asea k nu pot sa dau o replica imediata....

johnny325 24-04-09 01:34

nush de ce dar zic eu k nene Jac-u i-a cam ziso-o lu duffy=rata cu zgarciu mic:))):):):):

RoByNeT 24-04-09 08:00

tataica e un dex viu :shock: :)))) deci diseara iese scandal :))

Lucian_GXZ 24-04-09 09:30

foarte caterinca postul lu tataica

daffy duck™ 24-04-09 10:27

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 2261916)
@daffy : tartitza este numai la pasari definitia ei (pe limbajul tau) este: portiunea formata din carne(foarte putina), zgarci, un pic de os, pielita si pene.
din cate vad tu le cam ai pe toate!!!!! =)) cate un pic....cat de MIC !!!!
din cate stiu eu ... ursii au doar fortzaaaaaaaaa!!!!! unii doar bruta fara nici un pic de creier, altii ceva mai putina fortzaaaaaaa dar dozata unde trebuie. in general mamiferele au un cuc impresionant, pe cind gastele au un zgarci amarat si nu prea stiu ce sa faca cu el...

@tweety: stii f bn k nu prea stau pe forum asea k nu pot sa dau o replica imediata....

lasa ca ma fac io mare si iti arat eu :cry::cry:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Tweety_rzw 24-04-09 10:36

Îţi arată _)_ când îi mai creşte şi lui:lol: să vezi atuncia :yes::yes::yes::yes: :lol:

RoByNeT 24-04-09 12:13

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2262492)
Îţi arată _)_ când îi mai creşte şi lui:lol: să vezi atuncia :yes::yes::yes::yes: :lol:

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA asa ma daffy ? =))))))) faci dastea ?

":yes:"
_)_

=)))))))))))))

cozo 24-04-09 13:08

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 2262451)
lasa ca ma fac io mare si iti arat eu :cry::cry:

:lol::lol::lol::lol::lol:

in momentul in care pufuletul tau pubian va capata culoarea neagra, si spre binele tau ar fi ca in momentul acela sa te ocupi de el (pe limba ta trebuie sa-l tunzi, razi, epilezi sau cum vrei tu sa-i zici) atunci poti sa arati ce vrei sau cui vrei!
pina atunci ...... CIOCU MIC!
:)):)):))
THE END

Lucian_GXZ 24-04-09 16:30

1 Attachment(s)
Pun si eu o poza(este o reclama la connex defapt...).. care mi s-a parut foarte potrivita pentru vremurile in care traim :)).
Am uitat sa specific.. nu este modificata de mine, poza este un original in totalitate :)

daffy duck™ 24-04-09 16:59

@ cozo : deci s-a terminat smecheria....nu mai zic nimic frate ca se infunda la orice faza

@ GXZ : prea tare poza :lol:

P.S dragi pretini si tovarasi, nu va sfatuiesc sa va luati in gura cu cel batran ca o puneti original...respect tataica!!

All times are GMT +2. The time now is 13:05.

- Copyright 2026 4Tuning