![]() |
Re: Club MATIZ
Quote:
|
Quote:
|
despre cine vorbesti?..
|
Quote:
despre masina ta:D |
aaaa, ok am inteles
nu am cine stie ce pe ea..planuri au fost mici si frumoase dar ma lovit criza frontal:)) in legatura cu modificarile, nustiu faci cum vrei tu iti pui xenon sau nu este alegerea ta..fiecare dintre noi am spus ce stiam, eu am spus ce stiam etc..acum ramane hotararea ta. bafta! |
Quote:
asa este...inca ceva...de unde ti-ai luat jantele??si cat ai dat pe ele??mc mult |
nua mjante..alea sunt capacele.. sau daca te referi la poza de la avatarul meu aia este un virtual:))
|
5 Attachment(s)
Daewoo Matiz 2005 AC
|
Frumos matizaurul! Parbriz cu parasolar, jante facute negru argintiu si folie... simplu si arata chiar bine de tot :)
|
buna ziua.ma numesc vasi si sunt din pitesti.am un matiz cu nr de inmatriculare ag-17-vas,si as dori sa fac parte din club matiz.cu cine tre sa vorbesc sau ce trebuie sa fac?multumesc anticipat
|
Prieteni matizari :) La origine sunteti Daewoo asa ca va intreb: unde gasesc un magazin Daewoo part's in Bucharest :) (ieftin si bun :) take it & leave it)...am nevoie de o bobina pentru deschiderea portbagajului (d cielo)...ca sa imi fac din ea pop'up pentru portiera. Va salut si sper sa nu ma trimiteti la mama drq :) Zone ideale ar fi undeva pe linia lui 41...in centru...
Multumesc anticipat |
cu ce te duci cu masina sau RTB?
|
linie 41, pe langa BILLA, acolo este un magazin.Cat despre preturi, depind..
|
Quote:
Drumul Taberei, de la piata te duci inspre "bucla" cam 2-3 statii, nu mai stiu exact. O sa fie vreo 2 blocuri mari, la al 2lea parca, la parter, e magazin piese Daewoo. |
Cel de pe Iuliu Maniu este fata in fata cu Pulsu' iar cel din Dr Taberei: faci dreapta la Tricodava(Billa) si 3 statii de autobus langa blocul cu Mega Image-ul
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning