Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

Robert_MNW 29-01-10 11:08

Re: Club MATIZ

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3027009)
Unele lucruri eu chiar nu le inteleg...

Chiar daca nu le intelegi sunt facute pentru siguranta ta si a celorlalti, legile ma refer. Uite aici un exemplu de ce este xenonul ilegal. https://www.youtube.com/watch?v=yVuSSdZNsZw

t3ofil 29-01-10 17:19

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3027009)
acum cateva zile la itp a fost in fata mea un golf 4, cu badboy si xenon...
si nu i-a spus absolut nimic si nu a vorbit cu nimeni nimic, a luat ipt-ul curat fara bani fara nimic, a intrat la verificat si a plecat nu i-a spus nici de xenon nici de capota. Unele lucruri eu chiar nu le inteleg...

nu am mai scris cate va zile pt ca nu am avut posibiliatea sa intru pe net(nu am fost acasa)app...imi place masina ta...inca nu a venit xenonul la mine ...sper in cateva zile...pana atunci explicati-mi si mie cum sa fac sa postez cateva poze aici....multumesc!

pustiu_FUG 29-01-10 18:49

despre cine vorbesti?..

t3ofil 29-01-10 18:53

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3028784)
despre cine vorbesti?..

despre masina ta:D

pustiu_FUG 29-01-10 18:59

aaaa, ok am inteles
nu am cine stie ce pe ea..planuri au fost mici si frumoase dar ma lovit criza frontal:))
in legatura cu modificarile, nustiu faci cum vrei tu iti pui xenon sau nu este alegerea ta..fiecare dintre noi am spus ce stiam, eu am spus ce stiam etc..acum ramane hotararea ta. bafta!

t3ofil 29-01-10 19:02

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3028834)
aaaa, ok am inteles
nu am cine stie ce pe ea..planuri au fost mici si frumoase dar ma lovit criza frontal:))
in legatura cu modificarile, nustiu faci cum vrei tu iti pui xenon sau nu este alegerea ta..fiecare dintre noi am spus ce stiam, eu am spus ce stiam etc..acum ramane hotararea ta. bafta!

asa este...inca ceva...de unde ti-ai luat jantele??si cat ai dat pe ele??mc mult

pustiu_FUG 29-01-10 19:03

nua mjante..alea sunt capacele.. sau daca te referi la poza de la avatarul meu aia este un virtual:))

bisag daniel 03-02-10 12:38

5 Attachment(s)
Daewoo Matiz 2005 AC

banzay 03-02-10 18:11

Frumos matizaurul! Parbriz cu parasolar, jante facute negru argintiu si folie... simplu si arata chiar bine de tot :)

vasyxplod 09-02-10 13:10

buna ziua.ma numesc vasi si sunt din pitesti.am un matiz cu nr de inmatriculare ag-17-vas,si as dori sa fac parte din club matiz.cu cine tre sa vorbesc sau ce trebuie sa fac?multumesc anticipat

morpheusmaster 09-02-10 13:48

Prieteni matizari :) La origine sunteti Daewoo asa ca va intreb: unde gasesc un magazin Daewoo part's in Bucharest :) (ieftin si bun :) take it & leave it)...am nevoie de o bobina pentru deschiderea portbagajului (d cielo)...ca sa imi fac din ea pop'up pentru portiera. Va salut si sper sa nu ma trimiteti la mama drq :) Zone ideale ar fi undeva pe linia lui 41...in centru...

Multumesc anticipat

gabi boldeanu 09-02-10 14:47

cu ce te duci cu masina sau RTB?

pustiu_FUG 09-02-10 15:29

linie 41, pe langa BILLA, acolo este un magazin.Cat despre preturi, depind..

Geo_ZGA 09-02-10 16:00

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3067953)
Prieteni matizari :) La origine sunteti Daewoo asa ca va intreb: unde gasesc un magazin Daewoo part's in Bucharest :) (ieftin si bun :) take it & leave it)...am nevoie de o bobina pentru deschiderea portbagajului (d cielo)...ca sa imi fac din ea pop'up pentru portiera. Va salut si sper sa nu ma trimiteti la mama drq :) Zone ideale ar fi undeva pe linia lui 41...in centru...

Multumesc anticipat

Vis-a-vis de Apaca, aproape de intrarea in Politehnica, pe Iuliu Maniu.
Drumul Taberei, de la piata te duci inspre "bucla" cam 2-3 statii, nu mai stiu exact. O sa fie vreo 2 blocuri mari, la al 2lea parca, la parter, e magazin piese Daewoo.

gabi boldeanu 09-02-10 19:53

Cel de pe Iuliu Maniu este fata in fata cu Pulsu' iar cel din Dr Taberei: faci dreapta la Tricodava(Billa) si 3 statii de autobus langa blocul cu Mega Image-ul

All times are GMT +2. The time now is 07:44.

- Copyright 2026 4Tuning