![]() |
tng nu am vrut sa zic ca suntem prosti :wink:
cc13 de unde ai luat 14 ?? :mrgreen: |
Re:
Quote:
|
ai dreptate :shock: credeam ca asta cu lipirea cifrelor se face prin clasa a-5-a :wink:
|
eu nu cred ca se poate vb de lipiri, combinari sau alte mutatii din cifrele alea.
erau clare: 1,2,3,4 si 6! parerea mea este ca nu se poate rezolva. inny... please make us happy! |
spre surprinderea tuturor aceasta problema are rezolvare, dar nu o stiu nici eu, inca n-am intrat in posesia ei! chipurile ar fi foarte usoara, o sa va anunt imediat cum aflu! asta e...ne-a cam dat gata pe toti cei care am incercat sa ii dam de cap :cry:
|
Nu am ce zice! Deja au incpeut bajetii sa o ia pe aratura!
Doar un LOL MAXim~! |
Re:
Quote:
|
momo..nu te enerva taik!! probabil n`a vazut k e un topic unde potzi sa aberezi sa zic asha!! marmota drq...ai sarit pe el imediat!! vb maine la school! vezi sa ai banii: 50 bani!! :lol:
|
bah da voi sunteti raketi ? :lol:
|
Re:
Quote:
|
:|
|
mai aia este rezolvarea la problema ... eu stiu problema de sambata 18.02.2006 mi-am batut capul vreo ora cu ea, iar pana la urma mi-a zis cel care ne-a dat problema si rezolvarea :D
in enunt nu zice nimik ca numerele nu au voie sa fie lipite, ei zic doar ca se dau nr 1,3,4,6! |
lumeee....a gasit cineva COX`u pe piatza??...dak da spunetzi`mi shi mie unde k sa moara masa de`l gasesc pe la vreun chioshk!!
|
A fujise cineva cu el :lol:
|
6x4=24 :D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning