Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

quick_5hifter 16-07-07 22:28

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

9 Attachment(s)
Da, azi am reusit sa montez scaunele, cu ajutorul lui gmT** - Multumesc mult, raman dator! (a stat baiatu' cateva ore bune sa ma ajute cu scaunele...a fost destul de greu)

Inainte de asta, am dat mocheta jos din masina...mi-am facut cruce de ce-am putut sa vad acolo, apoi m-am apucat de aspirat, am scuturat si mocheta si intentionez sa o dublez, intrucat are pe spate (lipit) un fel de burete ciudat, de mai multe culori care e bine sa ramana acolo.

ERY, mocheta in cazul asta nu prea am cum sa o lipesc (peste cealalta mocheta), si am ales sa nu o inlocuiesc inca de tot pentru ca dupa show vreau sa refac tablaria (podeaua in special).

Asa, sa revenim la scaune: le-am adaptat pe sinele originale de Tico, astfel incat sunt reglabile fata-spate. Inaltimea - surprinzator - nu a trebuit ajustata decat spre usa, la ambele scaune -> am folosit teava dreptunghiulara si suruburi pentru a face un fel de prelungire, foarte solida dealtfel. Cel mai greu a fost cand s-a rupt spiralul pt. metal si a trebuit sa apelez la un alt spiral tip vidia :shock: - placerea de pe lume - in fine, pana la urma a iesit bine :D mie mi se par confortabile scaunele.

Poze:

Scoop 16-07-07 23:05

Uite asha ushor ushor masina incepe sa capete forme :D

quick_5hifter 16-07-07 23:24

Scuze Scoop, tie am uitat sa-ti multumesc ca m-ai dus sa cumpar teava si suruburi :D dau o bere la jumate dintre membrii DWC :lol:

Scoop 16-07-07 23:27

Sunt cu masina, un pepsi si daca mai e ceva call matizache al meu arde de nerabdare

mike.omega 17-07-07 09:26

Daca mai e nevoie de o masina de gaurit sau un flex aruncati cu piatra ca vin si eu ;)

quick_5hifter 17-07-07 09:59

Quote:

Originally Posted by mike.omega (Post 1001587)
Daca mai e nevoie de o masina de gaurit sau un flex aruncati cu piatra ca vin si eu ;)

Daca ai sti ieri cata nevoie aveam de 5 taieturi cu flexul si mai multe gauri cu bormasina...am gasit mester pana la urma....eh, daca va mai fi nevoie, dau semnale de fum :D

peter 17-07-07 10:41

foarte misto scaunele...! volanul il lasi negru ?

LKS 17-07-07 18:21

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1001625)
Daca ai sti ieri cata nevoie aveam de 5 taieturi cu flexul si mai multe gauri cu bormasina...am gasit mester pana la urma....eh, daca va mai fi nevoie, dau semnale de fum :D

sau cand luati o pauza ..si incepeti cate o bere ..sau ceva ..dati un semn :))

spor la treaba cu masina ..imi place la nebunie ce vad pana acum
ai grija cu scaunele ..ca nu le vad prea bine ..se vor murdari ..

Scoop 18-07-07 00:35

Lukas numai la beute vine bv ma :D

Mustang 18-07-07 00:44

Ie superb ... felicitari pt munca depusa si pt rezultat ... Quicky ... daca ajung vineri seara in Cta ... tragem o bauta ? :)

Tre' udat monstruletzu :))

quick_5hifter 18-07-07 01:03

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1003123)
Ie superb ... felicitari pt munca depusa si pt rezultat ... Quicky ... daca ajung vineri seara in Cta ... tragem o bauta ? :)

Tre' udat monstruletzu :))

Pai tragem, dar .... direct la Hanul Piratilor! Sau oricum putem sa bem de vineri, eu nu conduc, deci pot sa beau cat pot duce, nu-mi pune nimeni fiola :lol:

@LKS: scaunele s-au cam murdarit un pic, le spal la sfarsit (dupa "vopsire")

Vorba lu' Scoop: unde-i bere, e placere, unde-i munca, e de duca :lol: las' ca bem, e timp, e loc ;)

Mustang 18-07-07 10:18

S-ar putea sa ajung Sambata ...
Daca mi se da liber la munca ...

Atlfel ... nu stiu ce dracu' ma fac !

aXeL.ZeY 18-07-07 15:20

Aa voi o luati de vineri cu bautele ? :)) vin si eu :lol:
Alex lasa-mi te rog un nr de tel de`al tau, vreau sa vin si eu sa vad skytico`ul ! ms.

Scoop 18-07-07 21:41

Vin si eu sa spalam kitu :D

D_M_X 19-07-07 03:35

bah masina e belea.Felicitari. Poate iese combinatia de care am vrb sa facem un transplant de inima.Vrb la salon

All times are GMT +2. The time now is 07:55.

- Copyright 2026 4Tuning