![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ceva evil , o culoare pe masura cu niste jenti si un bg asortat dupa cum a mai spus si cannonball , oricum si eu astept sa o vad ! Good luck!
|
2 Attachment(s)
Vin şi eu cu primul meu VT după o pauză destul de lungă, mai exact 1 an jumate aproape ... sper să vă placă şi aştept critici, propuneri ... :rolleyes2
SEAT LEON ( W.I.P ) |
Quote:
|
^ Culoarea urmează să o schimb ... janetele ( mi-ai dat o idee bună cu miezul colorat 8) ), background-ul cred că v-a ramāne acesta, pentru că vreau să fie gen "o şedinţă foto". Oricum mai este de lucru. Mulţumesc pentru ajutor ! ;)
|
2 Attachment(s)
a venit vremea sa mai pun si eu un wip sper sa fie bine..
|
Quote:
|
Quote:
|
asta se intampla cand nu exista cunostinte destule despre domeniu auto :)) admisia la motoarele de Subaru e in partea opusa, acolo e bateria :))
|
hori..nu cred ca treaba cu admisia si locasul bateriei e esentiala in vt... ai abordat prea mecanic masina care o face. las'o'ase':-)
sa nu mai zic ca in tuning poti face orice unei masini,chiar si unui subaru sa ii pui motorul chiar in spate |
Asta e arta nu realitate , nu trebuie sa fie ceva identic cu cele din realitate , ba din potriva trebuie sa faci cat de cat " unicat " , cel putin asta e parerea mea ...
|
la urma urmei depinde de standardul lucrarii :D
|
1 Attachment(s)
WIP Range Evoque
|
1 Attachment(s)
va rog frumos vreau si eu un interior (parbriz si geamuri laterale) frumos pentru lada asta plssss
Old boys help me |
3 Attachment(s)
Pareri?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning