![]() |
Re: Club Cielo
Bun venit B-58-MAL poate te prezinti si tu duminica la intalnire:lol:
|
bine ai venit bobby ! ! !
|
bine ai venit bobby!!!
|
ktl : nu cumva tu ai mers cu mine in masina la prima intalnire ?
sfatul meu ( credema sunt ffffff bine pus la punct in ceea ce priveste muzica pe masini ) : intr-o masina nu ai nevoie de boxe pe spate decat daca vrei un nivel de zgomaot mare. baga banii in boxe fata, eventual in portiere....mai bine cautama pe mess si iti dau informatii despre ce vrei tu sa faci , poate te ajuta cu [email protected] fast wheels : zgomotul difera foarte tare daca se scoat amortizoarele de zgomot care sunt din fabrica, tubulatura nu importa daca este metalica sau nu, eu am filtru secvential home made si se simte f tare, ceea ce conteaza este ce aer trage ( tre sa fie cat mai mult si cat mai rece) |
KTL : ca sa vezi cam despre ce vorbesc : https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/54326-izolare-usi-capace.html daca te intereseaza ceva ca lumea sunt pe mess
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
sal people
as vrea si io sa ajung duminica la Polivalenta, dar daca imi explica si mie cineva cum ajung de la aeroport baneasa pana acolo, ca nu am nici cea mai vaga idee :D daca va intrebati de ce nu stiu inca, e simplu: nu mam dat jos de mult din copac. si pt ca pana acum 3 luni jumate am mer numa cu metrorex+ratb |
de ce n`ai scos cutia?
tubul ce duce la acumulator? vasu de sub aripa? mai usurai masina cu vreo 20 de kile in total. |
1 Attachment(s)
io motoru celalalt...
|
asta e motorul tau diesel?nu prea inteleg de ce atatea diferentze...sau nu e ohc?
|
este dar este ala cu o singura axa.
|
aham...poi nu dar am fazut capacu de delcou altfel..si nush mai multe maruntisuri altfel asezate de aia am intrebat:D
|
Ce intalnire k akm am vazut :D ??
|
duminica 27 ianuarie, ora 16.00 in parcarea Salii Polivalente
anuntul este cateva pagini mai in urma :D deci stie careva sa imi spuna si mie cum ajung de la aeroport baneasa la polivalenta ? |
http://harta-bucuresti.bucharest-guide.ro/ si cred ca o sa te descurci.... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning