![]() |
Re: Accidente Baia Mare
pur si simplu mi'a iesit dintr'ocurte in fata..n'am avut ce face..ce sa evit..am franat dar a fost prea aproape..porcul a decedat:(:)))..masina surprinzator nu are nimic:X
|
nu ai luat repede porcu in portbagaj? nu de alta ... se apropie craciunu' ;))
|
Quote:
|
Quote:
|
asta ramine PRINCIPALA problema: pietonii sinucigasi de la noi. de muuuulte ori sar pe trecere fara ca macar sa intoarca mecla sa vada daca e ok sa treaca... o tona si ceva de metal nu poate opri instantaneu sau in juma de metru.
si parca era lege ca pietonu' trebuie musai sa se asigure inainte de a trece.... |
Pai tocmai, aproape de trecere ar trebui incetinit, mai ales daca vezi masini parcate. Cel putin mie trecerea aia mi-i se pare foarte periculoasa, la fel ca si cea din fata de la Pizza Plus si cea de la Ursus.
|
Quote:
|
Quote:
|
|
|
6 Attachment(s)
un bmw m5 am avut si noi in baia mare care tocmai s-a spart acuma dimineata la ora 5,alta e problema,a mai lovit 2 masini,a fugit de la locul accidentului + lumea zicea ca a consumat alcool pe la athos si la crenguta
pozele sunt facute cu telefonul mobil |
pacat de masina.....
|
Moama, ce rau imi pare .... Pacat. Alcool + impresionatul femeilor duce la dezastru.
|
ce sa faci...asa sunt Vip-urile
pacat de masina |
culmea, a lovit masina in fata blocului, acolo si locuieste cel cu m5 cred, fiindca in fiecare dimineata vad masina acolo parcata cand vin de la munca.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning