![]() |
eu am uitat sa dau la identitatzi :)
nume : Florentin data nasterii 20.04.1986 ocupatzie elev cl a 11`a :lol: masina: alfa 166 cam atat.. |
mai eu nu am dat nici un info despre mine. :twisted: Si nici nu o sa dau! :)
Daca va intereseaza ceva intrebati-ma :) |
vai vai lenea asta...ntz ntz...... :twisted: :twisted: 8)
|
:lol: :lol: virgil nu miai zis ca ai pisici... :lol: :lol: :lol: cred ca sar bucura rotweileri mei.... :lol: :lol: gabi apropo sun t 5 pisici.. :wink: :wink: faine pisicile virgil.... :lol: :lol: le plimbi si cu supra?? :lol: :lol:
|
Super frumoase pisicile Virgile..!I LOVE CATZ ! Sunt super tari ..cele mai marpha animale de casa..! :twisted:
|
:lol:
Cata: hai sa-i facem o bucurie :) Eu cu dobermannu' meu si tu cu ai tai :P Virgil: glumeam :) |
:lol: :lol: :lol: mai bine nu ca se supara virgil ai mei au facut destule bucuri.... :) :?
|
daca vreti va ajut si eu cu ai mei!
|
ma,contribui si io cu una bucata rottwaliler :) :lol:
|
2 Attachment(s)
:twisted: Eu va avertizez tineti-va CATELUSII in lesa ca altfel s-ar putea sa aveti de-a face cu EA !!!! :twisted:
|
ce frumos casca pisica ta :) mai mai sa te inghita :D
|
:? :? :? mama ce pisica.... :?
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nai vazut pisica aia frumoasa neagra?? :lol: cred ca ma razgandesc cu caini cand ma uit la poza ai..... :?
|
:P
Glumeam. Nu te supara, te rog. Sa nu ma bati si nici sa nu ma calci cu masina :D Poate sa ma pui pe portbagaj si sa dai \"o blana\" cu mine acolo :twisted: Oricum, la vara sa vii cu pisicile, ca vin si eu cu cainele :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
- Copyright 2026 4Tuning