![]() |
Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile
mai sunt multe de mentionat eleronul,xenon,praguri,pleoapa fata etc doar cei kare stiu si au investit in asa ceva ar trebui sa se avinte sa vb.masina dak nu ati observat nu are manere se deschide din telecomanda ar mai fi multe de spus repet doar cine a bagat bani in asa ceva poate stie ce vb.
|
3 Attachment(s)
Bandouri late, bandouri aripi si protectii oale spate
|
Quote:
|
Le-am luat de peste 2 ani, comandate de la mine din oras, daca nu ma insel la Bardi a fost data comanda. Pret 1 mil perechea, cred ca face toti banii
|
baieti stie careva cand schimb discul de ambreaj trebuie sa dau jos rotile ca sa pot scoate planetarele sa nu neaparat
si inca o chestie la directie ce trebuie schimbate? rotule si bucsi ma refer? daca tot trebuie sa desfac pe acolo sa scot planetarele cu o treaba sa schimb si rotule si chesti pt ca va trebui sa ma duc la itp si acum de 2 ani cand am fost mi-au recomandat sa schimb o rotula iar de data asta sigur o sa ma trimita sa o schimb:-) |
paul,arata bine masina;)
stie cineva daca se potriveste nuca schimbatorului de la golf IV cu vento? merci |
Quote:
|
Intr-adevar, trebuie taiat putin din schimbator ca e prea lung, daca pui husa la locul ei nu mai poti sa schimbi vitezele, nu se intinde husa :))
|
am o problema cu casetofonu din masina, nu stiu sa-l dau jos sa-l inlocuiesc e cel original
cine ma poate ajuta |
1 Attachment(s)
Quote:
Bafta! |
stie cumva daca vreau sa demontez o usa cum procedez in cazul cablurilor ce ies din stalp in usa si trece prin burduf?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
noua noastra infatisare
|
Ce fain arata....:D Nu sti de unde pot cumpara si eu o capota de vento?>
|