![]() |
Re: Evenimente
ati venit???cum a fost??
|
1 Attachment(s)
A fost frumos, zapada destula, ne am intors cu doua cupe.
Concurs de Indemanare pe zapada Winter Racing Comandau 06/02/2011 http://www.autocrono.ro/modules.php?...1&do=rezultate Felicitari si lui Robert si sotiei lui, nu i stiu exact nick ul pe forum. In curand o sa apara si ceva poze si filmulete. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Felicitari tuturor participantilor;a fost un spectacol frumos,pacat ca la plecare s-au mai produs si mici incidente:sad:Cred ca s-a rezolvat cu bine. P.S. La cat mai multe cupe "aduse" in Brasov!!;) |
vezi Flow, noroc cu cusca :)
|
Multumim Flow,si sper sa ne vedem si la Tg Mures la urmatorul concurs de indemanare.
P.S.Eu nu prea am fost in apele mele.Cred ca s-a vazut. |
@Il Capo
Noroc noroc cu teava de gaz :lol: Hai cu pozele si cu filmuletele, sa se vada puterea integralistilor :lol: @Robert Poate facem o grupare mai numeroasa si mergem la concurs, mai schimbam aerul, muresul nu este chiar departe. ps: poate nu ti prieste zapada :D |
Le urc, dar ma domina tehnologia de la ifon :)
Mergem si la Mures, eu as vrea sa merg la coastele pe care le organizeaza Autocrono anul asta... :) Trebuie sa ma invart de niste teava de gaz intr-o masina de 500 de euro. |
Ar fi frumos sa facem macar o mana de masini pt Tg Mures,350 Km dus intors nu e un capat de tara.
Zapada e suprafata mea preferata de concurs,dar nu mi-a placut in ziua aceea acolo!:cry:Pana acolo de la Covasna,a mancat jar Loganu pe dictarea lui Vali P.:-) Il Capo,eu lucrez de ceva timp la teava de gaz.Poate le terminam in timp util si vom fi la start.Am inteles ca a mai introdus o etapa.Deci vor mai fi inca 4+un raliu de macadam pe care nu pot sa il ratez si anul acesta! |
Mda, eu numai acum m-am trezit...sper sa ma misc repede.
|
M-am miscat =)))) 90% sunt la start.
|
Buuuun!lLa ce grupa vei fi?
|
H3...la saraci acolo :), glumesc asa s-a nimerit 1.8
|
Vom fi la aceeasi grupa!